Produsul a fost adaugat in cos

CARTE CONCEPTUL CONTINUUM - JEAN LIEDLOFF

CARTE CONCEPTUL CONTINUUM - JEAN LIEDLOFF

34.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

 1. Acestă carte se cere trăită. Cum o trăim? Întâi n-avem răbdare, apoi ne trezim că tocmai am fost răbdători. Întâi nu înţelegem copilul mic sau mare, apoi ne trezim că tocmai rezonăm cu el, ne confirmă bucuria de a fi împreună. Întâi plânge copilul din noi, apoi tocmai îl simţim crescând, pe el împreună cu relaţiile lui cu lumea. Experienţa personală a autoarei printre membrii altui neam i-a permis să ajungă la anumite concluzii. Vă invităm să le aflăm si să ne împărtăşim.

Jean Liedloff(1926 - 2011), scriitoare americana, numita de "Mothering Magazine" o comoara vie, a vizitat indienii Yekuana din jungla amazoniana in decursul a cinci expeditii, care au durat cumulat doi ani si jumatate.

Experienta traita intr-o lume diferita o inspira in scrierea cartii ce poarta si numele unui principiu al naturii umane: "Conceptul continuum", publicata prima data in 1975 la Londra.

"Continuum-ul unei persoane este un întreg, chiar mai mult, el face parte din continuum-ul familiei sale, care la rândul său face parte din cel al clanului, cel al comunităţii şi al speciei, în acelaşi fel cum continuum-ul speciei umane face parte din continuum-ul întregii vieţi. Fiecare continuum îşi are propriile aşteptări şi tendinţe care emerg din precedentul îndelung formator. Chiar şi continuum-ul care include fiecare fiinţă vie aşteaptă, din experienţă, o gamă de factori favorabili în mediul anorganic.În fiecare formă de viaţă, tendinţa de a evolua nu este aleatorie, ci îşi continuă propriile interese. Se îndreaptă spre mai mare stabilitate - aceasta însemnând mai mare diversitate, complexitate şi, în consecinţă, adaptabilitate."

Claudia Neacsu - economista si mamica, pasionata de attachment parenting, a tradus cartea care o inspira in viata de zi cu zi.

www.cuibarel.ro

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos