Produsul a fost adaugat in cos

ECO PERNUTA ANTISTRES SI INSOMNIE 250GR

ECO PERNUTA ANTISTRES SI INSOMNIE 250GR

36.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  Greutate/Ambalaj: 200 gr
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Evită să te învălui în nelinişti şi tensiuni străine ţie,
evită să te preocupi de ceea ce se referă la nelinişti sau tensiuni.
Mai bine ţi-ai acorda un mic răgaz, relaxează-te lângă
prietena ta – pernuţa terapeutică – şi apoi
întoarce-te la dialog şi la acţiune.

- PRODUS DE UZ EXTERN
Amestec din plante ecologice cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: rădăcină de valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de hamei (Strobuli lupuli), floare de tei (Tiliae flos) ,floare de lavandă (Lavandulae flos), floare de sulfină (Meliloti flos), frunză de roiniţă (Melissa folium), iarbă de busuioc (Basilici herba), flori de câmp din cultură ecologică şi din flora spontană, ulei lavandă, tablete de sare.
- MOD DE UTILIZARE: Se ţine descoperită în încăperi, pe noptieră, lângă noi sau sub perna de dormit. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalată pentru utilizare îndelungată.
- CONDIŢII: A se păstra în locuri uscate, bine aerisite ferite de lumina directă a soarelui, fără mirosuri străine, la temperatura de 15-25ºC.
- CONTRAINDICAŢII: nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos