Plante și fructe pudra

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Paullinia cupana cunoscuta sub numele de GUARANA, este o planta nativa in Brazilia si bazinul amazonian. Este folosita pentru efectele energizante, datorita continutului ridicat de cofeina. Guarana este un ingredient cheie in multe bauturi, in suplimente nutritive si in produse pentru reducerea greutatii.

Continutul de cafeina din guarana este dublu fata de continutul de cofeina prezent in boabele de cacao. In pulberea de guarana se mai gasesc polifenoli, taninuri si amidon. Pulberea de guarana este obtinuta prin pulverizarea fructelor uscate de guarana.

Pulberea de guarana este folosita pentru cei care doresc un boost de energie. De asemenea, este folosita cu succes si de catre persoanele obeze care doresc sa slabeasca. Se poate adauga pulberea in mancaruri sau bauturi. De asemnea se poate fierbe ca si cafeaua.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1350Kj/ 322Kcal
Grasimi: 2.9g din care saturate 0.5g
Carbohidrati: 47g din care zaharuri 2.2g
Proteine: 13.8g
Fibre: 26.5g
Saruri: <0.050g

 

Reishi, cunoscuta si sub numele de Ganoderma Lucidum sau Ling Zi, este o ciuperca cu proprietati terapeutice deosebite. Folosita de secole in medicina traditionala chineza si ayurvedica, reishi se foloseste cu succes in afectiuni hepatice, tumori, artrite, artroze, reumatism, afectiuni respiratorii, renale, creste imunitatea. Se poate folosi ca si adjuvant in aproape orice afectiune, nu degeaba i se spune "elixirul nemuririi".
Doza zilnica recomandata este de 1-2 grame. O lingurita are 2 grame. Amestecati o jumatate de lingurita de pulbere cu apa sau suc de legume. In afectiuni severe, doza poate fi dublata sau triplata progresiv.

Gramaj: 60g

Valori nutritionale/100g:
Energie: 871Kj/ 214Kcal
Grasimi: 2.2g din care saturate 0.56g
Carbohidrati: 1.61g din care zaharuri 0.5g
Proteine: 10.63g
Fibre: 72.73g
Saruri: <0.010g

Tara de origine: China

Ambalat in Marea Britanie

 

Pulberea din iarba de grau, simultan reimprospateaza si creste nivelul  nostru de energie. Contine in stare naturala vitamine, minerale, oligoelemente si enzime. Organismul il asimileaza cu usurinta deoarece digerarea lui necesita putina energie, astfel incat chiar si cei cu problem digestive o pot consuma fara grija.

Recomandare: - 1-2 lingurite zilnic amestecate in sucuri de legume sau apa. Se poate utiliza in turmixuri si iaurturi.

 

 

In general alga Chlorella este foarte bogata in minerale (calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc), si vitamine(A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K), fitonutrient CGF, carotenoizi, clorofila, acizi grasi esentiali, inositol, acid paraaminobenzoic (PABA), acid, proteine, toti aminoacizii esentiali, acizi nucleici ADN si ARN. In forma uscata, aceasta alga contine: 45% proteine, 20% carbohidrati, 20% grasimi, 5% fibre, si 10% minerale. Proteinele, vitaminele, glucidele, oligoelemente, acizii graşi esenţiali vitaminele si mineralele continute in ea asigura vitalitate, efect anti-aging, stimulare imunitara , efect anti-stres, mentinerea pe cale naturala a frumusetii, un maxim de energie fizica si mentala, asigura lupta impotriva poluarii si a radicalilor liberi si are un pronuntat efect de detoxifiere asupra organismului- ea curata celulele corpului chiar si de depunerile cele mai toxice, inclusiv de metalele grele. Un studiu realizat in Japonia si publicat in luna martie a anului 2007 in Journal of Medicinal Food, releva ca femeile care alapteaza, aflate in terapie cu chlorella, au avut concentratii mult mai mici de substante toxice (dioxina) in laptele matern, in comparatie cu femeile care nu au luat acest supliment alimentar, iar nivelele de Imunoglobulina A au fost semnificativ crescute la femeile care consumau chlorella, ceea ce a dus la scaderea infectiilor la nou nascutii din acest grup. Un alt studiu realizat pe animale de laborator (publicat in iulie 2008 in Food Chemistry Toxicology) a aratat ca tratamentul cu chlorella reduce semnificativ nivelele de plumb din sange si tesuturi.
Chlorella stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, de imunoglobuline, prin stimularea activitatii macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, ceea ce o face eficienta in tratamentul preventiv al cancerului, precum si a infectiilor bacteriene sau virale(inclusiv a celor hepatice). Tot japonezii au fost cei care au studiat si demonstrate aceste efecte ipe soarecii de laborator inca din anii ’80.
Prin continutul sau in carotenoizi (substante cu un puternic efect antioxidant), chlorella are rol preventiv impotriva cancerului. Cercetatorii sud-coreeni au publicat in 26 noiembrie 2008 rezultatul unor studii care releva ca violaxantina (prezenta in Chlorella ellipsoidea) si luteina prezente in Chlorella. vulgaris, au calitati de inhibare a cresterii celulelor tumorale si de cresterea a apoptozei celulelor canceroase. O alta specie a acestei alge, Chlorella Pyrenoidosa, contine un factor antiimbatranire numit CGF (Chrolella Growth Factor) si care are un rol important in stimularea cresterii, dezvolatarii si reinnoirii constante a celulelor. Foarte valoros este si continutul in acizi nucleici ARN si ADN, care o face eficienta in procesele de reparatie celulara, crescand rata longevitatii. Tot in 2008, japonezii publica un alt studio, in Journal of Medicinal Food, in care demonstreaza ca nivelele crescute de colesterol sanguin, au revenit la normal la pacientii tratati timp de 16 saptamani cu chlorella, comparativ cu grupul martor. Totodata, nivelele fluctuante de glucoza din sange, s-au echilibrat pe parcursul tratamentului.
Pe scurt, efectele benefice ale algei Chlorella sunt urmatoarele: detoxifiant,
chelator al substantelor chimice si al metalelor grele din organism, antioxidant, stimulent imun, antitumoral, echilibrant hormonal, antidiabetic, antianemic, hipotensiv, hipocolesterolemiant, laxativ antiulceros, anticolitic, antiastmatic, previne infectiile, protejeaza corpul impotriva radiatiilor nocive. Se recomanda de asemenea, studentilor si elevilor, in perioada examenelor. La femeile insarcinate sau care alapteaza, la bolnavii aflati sub medicatie anticoagulanta (reduce efectul acestor medicamente) si la bolnavii de guta (deoarece poate creste cantitatea acidului uric in sange) se administreaza cu precautie.

Spirulina contine de 20 ori mai mult fier decat spanacul si de 12 ori mai mult decat ficatul de vita . Contine de 25 ori mai multa vitamina B 12 decat ficatul de vita, de 29 ori mai mult Beta-Caroten decat morcovii si de 3 ori mai multi acizi grasi polinesaturati decat primula de seara.
Datorita compozitiei sale extrem de complexe, spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata , in special incepand cu anii ’70. In general, spirulina are efecte de intretinere si tonifiere, fiind utila pentru tratarea unor deficiente, dar, totodata, ofera o actiune de "curatare" a organismului. Fiind foarte bogata in proteine, spirulina poate constitui un ajutor pretios in cazul celor supraponderali, al celor care sufera tulburari ale echililbrului glucidelor in corp, artriticilor, si altor afectiuni similar, mai ales daca se inlocuieste proteina animala( greu de digerat) cu o proteina vegetala si spirulina. Consumul zilnic a 10-15 g dintr-o astfel de proteină devine satisfacator pentru organism, putand inlocui in cea mai mare proportie, proteinele animale. Un rol important îl joacă spirulina si in cazul afectiunilor ficatului, chiar severe, rezultate in urma consumului exagerat de alcool sau alte toxice hepatice. De asemenea, spirulina protejeaza rinichii impotriva efectelor adverse ale unor medicamente.

Cautati cea mai bogata sursa de vitamina C naturala ? Atunci ati gasit-o! Ea se afla in fructele mici și rotunde, asemănătoare cu cireșele a unui arbust mic tufos din selva amazoniana numit stiintific Myrciaria dubia, fiind cunoscut de catre public ca si Camu Camu. Desi creste intr-un climat tropical si umed( in zonele inundabile amazoniene cu apa jungand chiar si pana la nivelul coroanei) rezista si in climate subtropicale si chiar la cateva grade de peste inghet. Fiind un arbust care produce fructe cativa zeci de ani iar cererea mondiala e in crestere, a inceput recent sa fie chiar cultivat, existand o initiativa a unor guverne de a oferi rasaduri bastinasilor; astfel se protejeaza padurea amazoniana oferindu-le acestora in acelasi timp si mijloace de supravietuire bazate pe metodele traditionale de cultivare si recoltare.

Camu camu este foarte apreciat datorita fructelor sale comestibile, cu un continut extraodinar de mare de vitamina C de 1800-2700 mg la 100 g de pulpă, adica ~2-3 % din partea comestibila, proprietate care a generat cerere pe piețele internaționale de produse naturale(in special in Japonia). În Europa se găsește mai degrabă ca supliment nutritiv sub forma de pulbere sau capsule.

Desi se pare ca nu este chiar pe primul loc ca si continut de vitamina C acesta fiind adjudecat de Kakadu(Terminalia ferdinandiana) aceasta nu le stirbeste cu nimic proprietatile deosebite. Ca sa va faceti o idee, in comparatie cu portocalele, camu-camu contine de 30-60 de ori mai multa vitamina C, de 10 ori mai mult fier, de 3 ori mai multa niacina (vitamina B3), de 2 ori mai multa riboflavina (vit. B2) si cu 50% mai mult fosfor. Interesant, nu?  In afara de vitamina C mai contine si beta caroten, calciu, proteine, serina, tiamina si valina, etc.

Camu Camu este astfel folosit in 3 directii principale : vitaminizare naturala a organismului, pentru prevenirea si tratarea gripei sau racelilor fiind un imunostimulator de succes si ca factor anti aging pentru piele(datorita bogatiei de antioxidanti). Bastinasii amazonieni il folosesc si pe post de afrodisiac.

Terapeutic mai e folosit : pt. protejarea sistemului nervos, in Alzheimer si alte boli neurodegenerative, depresii, lipsa puterii de concentrare, probleme oculare, ca anti-inflamator si anti-reumatismal, ajuta la preventia/tratarea gingivitei; protejeaza impotriva bolilor hepatice, creste fertilitatea; ameliorari in Parkinson, are proprietati antiseptice (poate fi aplicat direct pe piele daca va raniti, pt. prevenirea infectarii). In Brazilia se foloseste pt protejarea, intarirea si descurcarea parului. Se spune ca parul devine stralucitor si plin de viata. Recent, camu camu a inceput sa fie folosit si in game de produse cosmetice (sampoane, balsamuri, masti de par);

Culinar : Fructele sunt folosite ca pudra procesata ca si supliment alimentar. Camu camu pot fi utilizate si pe post de ingredient alimentar, completand minunat o gama variata de deserturi, inghetate, placinte sau alte preparate dulci la cuptor. Se pot de asemenea prepara si sucuri naturale cu camu camu sau chiar si bauturi alcoolice usoare. Gustul acru-amarui, tipic vitaminei C, poate fi imbunatatit cu miere sau orice alt indulcitor natural; sau se poate adauga ½ – 1 lingurita in smoothies, combinat cu alte fructe sau nucifere(migdale, caju, macadamia etc.), seminte de canepa, etc.

Cum se consuma:

Se recomanda 2 lingurite/zi sau chiar mai mult daca va place;

Kelp este o alga care creste cu preponderenta in zonele reci ale oceanelor Atlantic si Pacific. Pudra de kelp este considerata un superaliment, deoarece este o sursa de minerale care se regasesc in ocean, cum ar fi iodul si alte minerale care se gasesc mai greu in sol. Pulberea de kelp este ceai mai buna sursa de iod natural, fiind ideala pentru sanatatea glandei tiroide. De asemenea, dupa unele studii, consumul regulat al pulberii de kelp reduce colesterolul, scade nivelul de zahar din sange, si previne aparitia tumorilor.
Datorita gustului sarat, multe persoane folosesc pudra de kelp ca si inlocuitor de sare.
Cateva beneficii ale pulberii de kelp:
-este bogata in calciu, iod, potasiu, fier, oligoelemente;
-ajuta la buna functionare a glandelor endocrine;
-curata organismul de radiatii;
-ajuta la mentinerea unei sarcini sanatoase daca este administrata femeilor insarcinate;
-ajuta contra caderii parului si a degradarii unghiilor;
-ajuta in preventia si tratamentul tumorilor;

Informatii nutritionale/100g: Energie: 43 kcal, Proteine: 2g, Grasimi: 1g, Carbohidrati: 10g

Administrare: 1 lingurita de 1-2 ori pe zi, se poate amesteca in apa sau sucuri de legume, se poate presara peste salate, mancaruri.

Conținut: Ashwagandha(lat.Withania somnifera) * sau ginseng indian

*din agricultură ecologică, produs/cultivat în India

Pudra din rădăcină de Ashwagandha este cunoscută ca fiind un remediu ayurvedic împotriva stresului şi a oboselii emoţionale ce se manifestă prin instabilitate emoţională. Pudra de Ashwagandha are abilitatea să stopeze problemele care apar în urma stresului, făcând ca acesta să fie resimţit mult mai puţin stresant. Ashwagandha poate să ajungă un remediu împotriva stresului, în zilele noastre.
Intensifică activitatea sexuală
În India, pudra de Ashwagandha se mai foloseşte şi pentru creşterea potenţei la bărbaţi, prin mărirea performanţelor sexuale.
Tonic muscular
În Ayurveda, ashwagandha este considerată a fi o plantă tonică sau de întinerire. fiind introdusă în alimentaţia copiilor care au o greutate sub cea normală şi persoanelor aflate în covalescenţă. Prezintă totodată şi capacităţi de creştere a masei musculare, sporind performanţele atleţilor.

A se consuma între 3 şi 6 grame pe zi, în cazul în care folosiţi pudra ca bază zilnică în alimentaţia dvs. Pentru cei care consumă ocazional se recomandă între 5 până la 10 grame.

Se mai poate adăuga în smoothie-uri sau în alte preparate raw vegane.

A se păstra la loc uscat,răcoros și ferit de razele soarelui

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, amino-acizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc.

Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor.

Astragalus (Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in medicina traditionala chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Astragalus are o actiune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar   stimuleaza limfocitele T şi celulele „ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG).

Spectrul de actiune imunostimulator insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer.

Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ), anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Pulberea de triphala este un ameste ayurvedic din trei plante, si anume: Amlaki, Haritaki, si Bibhitaki.
Este folosita pe scara larga in ayurveda, pentru echilibrarea sistemului nervos, a metabolismului, si a integritatii structurale a corpului nostru.
Este benefica pentru tonifierea tractului gastro-intestinal, pentru constipatie, detoxifiere, antiviral, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, antioxidant.
Amestecati pulberea de triphala (1-2 grame) cu apa sau miere, sau cu bautura preferata, dar nu o amestecati in bauturi calde peste 40 de grade.

Produs ayurvedic, certificat bio.

125g

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1198Kj/ 287Kcal
Grasimi: 0.7g din care saturate 0.2g
Carbohidrati: 46g din care zaharuri 10.3g
Proteine: 3.9g
Fibre: 40.5g
Saruri: <0.036g

Amestec de pulberi cu efect puternic detoxifiant, antioxidant si regenerant.

Green Detox mix este un superamestec de pulberi verzi care contin proteina completa, enzime, multivitamine (A, B, C, E, K), minerale (fier, potasiu, magneziu, fosfor, calciu, etc), si clorofila.

 

Green Detox mix este un puternic antioxidant si ajuta la detoxifierea organismului.

 

Ingrediente Green Detox mix:

  • spirulina*, chlorella*, orz verde*, iarba de grau*.

*ingrediente din agricultura ecologica

Green Detox mix este un produs certificat ecologic.

Tara de origine: China

Administrare Green Detox mix:

  • 1-2 lingurite din aceasta pudra administrate de 1-3 ori/zi dizolvata in apa sau bautura preferata.
  • In cazul curelor de detoxifiere incepeti cu 1 lingurita/zi si cresteti doza treptat pentru a evita crizele de detoxifere.
  • Green Detox mix se poate amesteca in apa plata, sau in sucuri obtinute prin presare la rece, in smoothies.

Green Detox mix este certificat ecologic.

Urzica este una dintre cele mai populare plante din zona noastra, folosita atat in preparate culinare, cat si in remedii naturale si produse cosmetice.

Ingrediente: urzica verde pulbere*

*din agricultura ecologica

Sugestie de folosire: 1-2 lingurite in sucuri, in salate, in supe creme.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 309kcal, Carbohidrati: 25.6g din care zaharuri 19.2g, Proteine: 30.9g, Fibre: 23.8g, Saruri: 0.95g,Grasimi: 3.9g din care saturate 0.7g

Produs certificat ecologic.

Tara de origine: Bulgaria

Armurariul este o plantă ce crește sub formă de tufiș, din familia Asteraceae, originară din zona mediterană, răspândită în Europa de sud și Asia, dar și în zone cu climat cald și soluri nisipoase.

În terapiile naturiste se folosesc în special fructele de armurariu, numite și semințe. Fructele de armurariu conțin: aminoacizi (cisteină, glicină, leucină etc.), acid fumaric, acid glutamic, saponine, silimarină (silibină, silicristină, etc.) steroli și tocoferol.

Proprietăți: antioxidant, antiinflamator, coleretic-colagog, decongestiv, detoxifiant, hepatoprotector, hepatoregenerant, hipocolesterolemiant, tonic amar.

Pulberea de armurariu se administrează astfel:

-        1-2 grame, administrate sublinual, timp de 10-15 minute, după care se inghite cu apă, cu cel puțin 30 de minute înainte de mesele principale;

-        peste 1 linguriță de pulbere de armurariu, se toarnă apă clocotită se lasă timp de 10-15 minute se strecoară și se bea înainte de mesele principale;

-        maceratul se obține din 4 lingurițe de pulbere amestecate într-un litru de apă, care se lasă la macerat timp de 6-8 ore, după care se strecoară și se consumă pe durata unei zile, înainte de mesele principare.

 

Contraindicat persoanelor cu hipertensiune arteriala. Consumul excesiv poate duce la diaree.

Baobabul – copacul “cu radacinile in sus”

Baobabii, copaci supranumiti si "cu fundul in sus" isi au originile in Madagascar, Africa si Australia. De altfel, baobabul este copacul simbol national al Madagascarului. Alimentatia traditionala a locuitorilor din Africa tropicala cuprinde fructe de baobab, copac ce figureaza de altfel si pe stema Senegalului.
Baobabii ating inaltimi intre 5 si 30 de metri si diametrul trunchiului ajunge intre 7 si 11 metri. Se crede ca baobabii traiesc mii de ani, lucru greu de verificat avand in vedere ca trunchiul de baobab nu are inele de crestere ca si alti copaci si mai ales ca varsta umana nu permite verificarea directa a acestui lucru.. Totusi testul cu carbon-14 poate da indicii valoroase asupra varstei baobabilor. Se spune ca un baobab poate atinge varsta de 5000 de ani. In cultura africana, baobabul este supranumit "Degetul lui Dumnezeu”. Antoine de Saint-Exupery a scris in "Micul Print":"... baobabii nu sunt copăcei, ci niste arbori cât bisericile de mari şi că, dacă ar lua cu el chiar şi o întreagă turmă de elefanţi, turma aceasta tot nu i-ar putea veni de hac nici macar unui singur baobab” . Proprietarii Fermei Sunland (Limpopo, Africa de Sud) , au construit un pub numit "The Big Baobab Pub" in interioriul trunchiului gol al baobabului sus amintint de 47 metri in circumferinta care a fost datat a avea peste 6.000 ani.
Nu mai putin.impresionant este si fructul de baobab, care este comestibil. Gustul lui usor acidulat este foarte placut. Se pot consuma si semintele prajite, care inlocuiesc cafeaua sau din care se poate extrage ulei alimentar. Din pulpa fructelor proaspete sau uscate, amestecata cu apa, se face un suc racoritor delicios.
Proprietatile fructului baobabului sunt multiple: pe langa continutul ridicat de vitamina C(de 3 ori mai mult decat kiwi si de 6 ori mai mult decat portocalele), are o cantitate de calciu de doua ori mai mare decat cea din lapte si fibre care fac sa scada nivelul glicemiei. În Africa, fructele arborelui de baobab a fost de secole un furnizor valoros de vitamina C, calciu şi fier . Baobabul , contine de asemenea antioxidanti si probiotice, şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar.

Doza zilnica: 2 lingurite(12 gr/zi) in limonade, sucuri, musli, iaurt.

Catina, denumita si ginseng-ul romanesc, este un fruct cu proprietati extraordinare pentru sanatate.

Fructele de cătină conțin de două ori mai multă vitamina C decât măceșele și de 10 ori mai multă decât citricele. Conțin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F, celuloză, betacaroten (într-un procent mult mai mare decât cel din pulpa de morcov), fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, uleiuri complexe, 18 amino-acizi esențiali, acizi grași esențiali.

Ingredinte:

catina* 100% *din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie: 2058kj / 491 kcal

Carbohidrati: 53.35g

Proteine: 15g

Grasimi: 24.2g

Cea mai bogata sursa de SOD (superoxid dismutaza) activ cunoscuta.

Superoxid Dismutaza este o enzima proteica activa cu un efect deosebit in vindecarea bolilor, in revitalizarea organismului si in incetinirea proceselor de imbatranire celulara.

Obtinut din plante netratate chimic (fara pesticide, ierbicide, fungicide si alte substante chimice).

Sucul din orz verde este recomandat in mod obisnuit de catre persoanele care studiaza tehnicile naturale de vindecare. Studiile efectuate pe mai mult de 500 de plante si alge au aratat ca sucul din orz verde este cea mai complexa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman.

Comparativ cu alte plante, orzul verde contine:

- de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata;

- de peste 25 de ori mai mult potasiu decat in banane;

- de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte;

- de peste 7 ori mai multa vtamina C decat in portocale;

- de peste 10 de ori mai multa vitamina B1 decat in spanac;

- de peste 23 de ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat in lapte.

Trebuie stiut ca pestele si carnea fripta (de culoare maron inchis) contin substante cu efect cancerigen mult mai puternic decat acela al 3,4 benzopyrenului din tutun.

Pudra de suc de orz verde GreenBiovital previne cancerul prin descompunerea acestor elemente, neutralizand efectele toxice ale 3,4 benzopyrenului.

Sucul din orz verde GreenBiovital are actiune antiinflamatoare superioara cortizonului si fenilbutazonei, fara a avea afecte secundare.

Ingrediente: 100% pulbere instant din suc de orz verde (planta tanara), biomaltodextrin.

Continut: 100g pulbere bogata in vitamine, minerale, antioxidanti, enzime si clorofila.

Administrare: de 2-3 ori pe zi inainte de masa cu o ora, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa rece (50-70 ml), sau o lingurita rasa de pulbere sublingual 20 min. (a nu se depasi doza zilnica - ACESTA fiind un SUPLIMENT ALIMENTAR, a nu se renunta la o hrana diversificata)

ajuta in: convalescenta, stress, intarzierea procesului de imbatranire si regenerarea celulelor, intarirea sistemului imunitar, inlaturarea oboselii, marirea capacitatii de concentrare.

Tratamentul cu suc de orz verde este eficient in urmatoarele afectiuni: anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite), cardiopatie ischemica, aterosclezora cerebrala, infarct miocardic, hiper si hipotensiune arteriala, astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinita alergica, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neuro-astenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrite, acnee, afelide (pistrui), dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii, alopecie, sterilitate, impotenta sexuala, osteoporoza, stres.

De asemenea regleaza metabolismul, mentine tonusul, adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii, oboseala fizica, si psihica si dureri musculare.

NU ARE CONTRAINDICATII!

Produs nepasteurizat, procest la temperatura camerei, fara fibra, lipsit de aditivi alimentari sau adaosuri artificiale, fara zahar, fara coloranti. A se pastra inchis ermetic in ambalajul propriu, la loc uscat si rece, ferit de umezeala (produs higroscopic).

Fier.................................3,3 mg

Calciu.............................548 mg

Acid Folic.........................495 g

Clorofila..........................800 mg

Enzime SOD....................1800 UI/g

Vitamine: ß-Caroten, B1, B2, B5, B6, C, E, K, Niacin.

Minerale: Ca, Cd, Fe, Mg, Zn etc.

Ingrediente: 100% frunze de graviola macinate.

Graviola este un copac cu proprietati nutritive extraordinare. Se utilizeaza scoarta, frunzele, si fructele. Graviola este plin de nutrienti, printre care vitamina C, grupul B de vitamine. Contine peste 82 de oligoelemente. Dupa unele studii ar avea efecte benefice daca este consumat de catre persoanele care sufera de cancer.

Mod de utilizare: pentru eficienta maxima, se recomanda ceai din aceasta pudra, 1 lingurita la 250ml de apa.

Produs 100% natural

125g

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1012Kj/ 246Kcal
Grasimi: 4.13g din care saturate 1.95g
Carbohidrati: 15.29g din care zaharuri 1.28g
Proteine: 9.44g
Fibre: 54.82g
Saruri: <0.010g

Pudra de macese este un antioxidant puternic. Contine mari cantitati de vitamina C. Este de 4-5 ori mai eficienta decat ceaiul de macese.
Amestecati 1 lingurita de pulbere de macese la micul dejun cu cerealele preferate, sau amestecati cu bautura preferata. Deosebit de eficienta in sezonul rece pentru prevenirea racelii si a gripei.

O super reteta: amestecati pulberea de macese cu miere de albine (in cantitati egale), si consumati in sezonul rece 1-2 lingurite pe zi.

Ingrediente: 100% pulbere bio din pulpa de macese, fara samburi.

Un super aliment de exceptie.

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos