Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ARMURARIU SEMINTE 40 GR

NATURAL ARMURARIU SEMINTE 40 GR

9.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Armurariul este o plantă ce crește sub formă de tufiș, din familia Asteraceae, originară din zona mediterană, răspândită în Europa de sud și Asia, dar și în zone cu climat cald și soluri nisipoase.

În terapiile naturiste se folosesc în special fructele de armurariu, numite și semințe. Fructele de armurariu conțin: aminoacizi (cisteină, glicină, leucină etc.), acid fumaric, acid glutamic, saponine, silimarină (silibină, silicristină, etc.) steroli și tocoferol.

Proprietăți: antioxidant, antiinflamator, coleretic-colagog, decongestiv, detoxifiant, hepatoprotector, hepatoregenerant, hipocolesterolemiant, tonic amar.

Pulberea de armurariu se administrează astfel:

-        1-2 grame, administrate sublinual, timp de 10-15 minute, după care se inghite cu apă, cu cel puțin 30 de minute înainte de mesele principale;

-        peste 1 linguriță de pulbere de armurariu, se toarnă apă clocotită se lasă timp de 10-15 minute se strecoară și se bea înainte de mesele principale;

-        maceratul se obține din 4 lingurițe de pulbere amestecate într-un litru de apă, care se lasă la macerat timp de 6-8 ore, după care se strecoară și se consumă pe durata unei zile, înainte de mesele principare.

 

Contraindicat persoanelor cu hipertensiune arteriala. Consumul excesiv poate duce la diaree.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos