Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL PLASMA QUINTON ISOTONICA PENTRU COPII 30 x10 ML

NATURAL PLASMA QUINTON ISOTONICA PENTRU COPII 30 x10 ML

131.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Quinton Izotonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la căldură sau contact cu metale, conservând astfel potențialul sau terapeutic natural. Aceste atuuri fac ca Quinton Izotonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților si copiilor.

Compoziție:
Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece si adusă la izotonie (0.9‰) cu apa minerala naturala pura slab mineralizata. Elaborata într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Ambalare: 30 fiole x 10 ml, uz oral.
Ambalare în camera cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediţia 6.

De ce să folosești Quinton Izotonic:
Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, gratie celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.
Permite o rehidratare eficienta la nivel celular.
Este un modulator imunitar natural.
Concentratie fiziologică naturală (9 ‰).

Utilizare
Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfa) se recomanda:
– Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.
– A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealalta după-amiaza, înainte de masa.
– A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

Precauții: Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.

„Apa de mare, datorită caracteristicilor osmotice și a pH-ului ușor bazic, este un mediu dificil pentru proliferarea virusurilor. Șocul osmotic cu care acestea ajung să se confrunte vine să le denatureze, astfel încât să-și piardă funcția”, spun cercetătorii din cadrul „Fundación René Quinton”. Atunci când este folosită pentru irigare nazală, apa de mare (disponibilă prin produsele Quinton Nazal) activează transportul mucociliar, mai exact mecanismul de auto-curățare a sistemului respirator. Astfel, în momentul contactului microorganismelor cu mucoasa nazală, se reduce probabilitatea invaziei și pătrunderii lor la nivel epitelial.

Această constatare nu este de mirare, având în vedere că eficiența igienei nazale cu soluție salină a fost demult demonstrată în diverse studii clinice. Irigațiile cu apă de mare se dovedesc a fi un adjuvant rapid, simplu şi eficient în gestionarea bolilor cronice ale sinusurilor şi îngrijirii nazale postoperatorii. Aceste studii au inclus atât infecţiile acute, cât şi cele cronice, ale nasului şi sinusurilor. Deși o măsură igienică comună, spălăturile nazale cu apă de mare pot fi utile în combaterea infecției cu coronavirus sau cu alți agenți patogeni oportuniști.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos