Preventie si prim ajutor

    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

miere poliflora de munte 97%, propolis verde 3%

 

Acest produs acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Pentru stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

Ingrediente:

Extract apos (70%) din (hibiscus, flori de musetel, fructe de fenicul, frunze de spanac), mix de suc concentrat din fructe 27% (struguri, pere, coacaze negre, mure, morcovi), fier gluconic, extract apos de macese cu 4% vitamina C, vitamina C, vitamina B1, B2, B3, B6 si B12

Produs in Germania.

Valori nutritionale medii la 100ml: Valoare energetica kj/kcal(calorii)/ 99kJ/14kcal,Grasime totala 0,5g– din care saturata 0,1g ,Carbohidrati 17g – din care zaharuri 15g, Proteine<0,5g, Sare 0,05g, Vit C 16mg, Vit B3 1,72mg, Vit B2 1,72 mg, Vit B6 1,72 mg, Vit B12 1,72 micr0grame, Fier 19,2 mg

Mod de administrare:

Preluarea de fier in organism este un proces lent si de durata, iar refacerea necesarului de fier in organism se face dupa o cura de 2-3 luni cu acest produs.

ADULTI SI TINERI PESTE 12 ANI:de două ori pe zi câte 10 ml (a se folosi paharul gradat), pur, de preferinţă rece, înaintea mesei cu 30 de minute, sau în amestec cu sucuri de fructe sau legume.

COPII 6-12 ANI: 10 ml zilnic

COPII 3-5 ANI: 5 ml zilnic

Cantitatea recomandată nu trebuie depăşită.

Suplimentele alimentare nu trebuie folosite drept înlocuitor pentru o nutriţie echilibrată şi variată.

Un mod de viaţă sănătos este întotdeauna important.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Indicaţii importante!

A se agita înainte de folosire.

A nu se bea din sticlă.

Acest produs nu conţine alcool, conservanţi sau coloranţi chimici.

Pentru a preveni fermentarea conţinutului trebuie ca flaconul să fie închis imediat după folosire, păstrat în frigider şi consumat în perioada de 4 săptămâni.

10 ml= 0,2 UM

YES – Pure Intimacy este prima gama de produse intime, care ofera garantia puritatii ingredientelor, fiind certificate organic de Soil Association.

• Lubrifiantul intim pe baza de ulei de la Yes combina performanta unui lubrifiant premium cu siguranta unui produs certificat ecologic.

• Lubrifiantul intim Yes contine ingrediente certificate ecologic si are un ambalaj elegant si discret.

• Nu are miros, nici gust ori culoare, este un lubrifiant hipoalergenic.

• Lubrifiantul Yes pe baza de ulei face parte din prima si unica gama de produse intime care sunt garantate ca fiind pure si naturale.


Proprietati

• Contine ulei de floarea-soarelui, unt de shea, ulei de migdale dulci, unt de cacao, vitamina E si ceara de albine pentru o lubrifiere realistica si hidratare intensa.

• Este hipoalergenic, fara miros, gust, culoare sau reziduuri care pot distrage atentia.

• Atunci cand este nevoie, reface nivelul natural de hidratare, fara sa va dezamageasca.

• Este compatibil cu jucariile din silicon.

• Protejeaza mucoasa membranelor si poate ajuta chiar vindecarea daca mucoasele sunt lezate.

• Atunci cand este nevoie, reface nivelul natural de hidratare, fara sa va dezamageasca.

• Lasa pielea curata si fara reziduuri, fara sa pateze, avand un PH compatibil cu ea.

• Atentie: nu este recomandata folosirea cu prezervative din latex, poliuretan sau poliizopren.


Ingrediente:

Un tub contine 40 ml de lubrifiant intim pe baza de ulei, certificat ecologic dupa standardele Organic Soil Association si aprobat de Vegetarian Society.

Ingrediente:

ulei de floarea-soarelui*, unt de shea*, ulei de migdale*, ceara de albine*, unt de cacao*, Vitamina E naturala, *ingrediente organice

99,8% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica.

• Nu contine parabeni, glicerina, hormoni sau substante recunoscute ca fiind iritante pentru piele.

Consum

• Folositi-l pentru orice fel de dragoste la care va puteti gandi.

• Produsul este sigur chiar daca este inghitit fiind obtinut din ingrediente naturale pure, dar nu este recomandata inghitirea.

• A nu se expune la temperatura foarte inalta sau foarte scazuta si puneti capacul cand nu il folositi.

• Atentie: acest produs nu este contraceptiv si nici spermicid.

• In caz de iritatie sau disconfort, intrerupeti utilizarea si contactati medicul

Catina este un arbust cu proprietăţi uimitoare ce creşte în pâlcuri în zone litorale sau de munte însorite, în special acolo unde există formaţiuni salinifere.

Uleiul obţinut din cătină întăreşte sistemul imunitar şi inhibă dezvoltarea celulelor canceroase. Acesta are proprietăţi antioxidante iar datorită licopenului, substanţă care dă culoare fructelor de cătină, reduce colesterolul şi combate stresul. O altă substanţă prezentă în cătină este quercitina cu efect analgezic, antiasmatic şi antibacterian, efecte ce recomandă astfel uleiul în caz de faringite, psoriazis şi gastrite.

Un alt avantaj major al uleiului de cătină este faptul că ameliorează boli ale sistemului cardio-cerebrovascular. Cătina conţine în jur de 20 de tipuri de acizi graşi nesaturaţi, substanţe active ce scad nivelul grăsimilor din sânge, îmbunătăţesc circulaţia cerebrală, tonifică creierul şi creşte cantitatea de sânge care circulă la nivel coronarian.

Uleiul de cătină conţine cantităţi mari de vitamina A şi E. Vitamina E este foarte importantă în cazurile de astenie, are efect de întinerire a organismului, susţine activitatea sistemului nervos, fiind un tonic fizic şi psihic pentru organism.

Vitamina E este supranumită şi vitamina tinereţii şi a fertilităţii; printr-un tratament de 2-3 luni cu ulei de cătină, se poate ajunge la relansarea activităţii glandelor sexuale. Cătina si uleiul de catina elimină paraziţii intestinali, contribuie la întărirea sistemului osos, încetinesc procesul de îmbătrânire, previn apariţia cancerului şi readuc pofta de viaţă!

Fructele de cătină şi uleiul de catina sunt situate în categoria celor mai puternice vitaminizante din flora ţării noastre. Acestea fortifică şi revigorează organismul, fiind utile persoanelor care se confruntă frecvent cu răceli, gripe, senzaţii de slăbiciune şi apatie.

Uleiul de cătină aduce organismului un aport bogat de vitamina C, E, A, B1, B2, B3, P şi substanţe minerale. Cantitatea de vitamina C este de 8 ori mai mare decât cea care se găseşte în piersică, de 20 de ori mai mare decât în mărul pădureţ, de 80 de ori mai mare decât în roşie, respectiv de 200 de ori mai mare decât în strugure! Din acest motiv, cătina mai este denumită şi “tezaurul de vitamina C” sau “regina vitaminei C”.

Graţie conţinutului ridicat de betacaroten, uleiul previne şi stopează avansarea unor afecţiuni oculare precum prezbitismul, miopia, astigmatismul, hipermetropia, glaucomul sau cataracta.

Pentru uz extern se foloseşte ca şi tratament local în caz de eczeme, boli de piele care se agravează la frig, arsuri termice şi chimice, degerături, psoriazis sau a rănilor cu vindecare lentă.

Consumul uleiului de cătină are rol de protecţie a epidermei şi mucoaselor de acţiunea nocivă a radiaţiilor şi cea a radicalilor liberi. De asemenea, acesta creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual, are efect neurotonic dar şi sedativ asupra sistemului nervos, fiind util în insomnii, nevroze, stări depresive sau anxioase.

Îmbunătăţeşte activitatea intelectuală, creşte capacitatea de memorare şi concentrare, stimulând dorinţa de efort intelectual. Datorită creşterii rezistenţei la agenţii patogeni, creşte şi rezistenţa la efort. Energizant puternic, asigură rezultate rapide în recuperarea energiei după efort fizic şi intelectual.

Beneficiile uleiului de cătină se fac simţite inclusiv pe partea de frumuseţe, acesta fiind o componentă de bază în creme antirid, creme nutritive şi cicatrizante, geluri de duş, săpunuri, şampoane, balsamuri de buze şi loţiuni de protecţie pentru toate tipurile de ten. Uleiul de catina este singurul produs natural recunoscut pentru protecţia pe care o oferă împotriva radiaţiilor solare. Conţinutul bogat în vitamine asigură menţinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii.

Coenzima Q10 se regăseşte şi ea în uleiul de cătină şi este un supliment nutritiv intens folosit nu doar în industria medicamentelor, dar şi în sectorul cosmetic.

Uleiul de catina este folosit de asemenea şi în tratamentul unor afecţiuni precum: ulcer gastric şi duodenal, alergii, diaree, urticarie, reumatism, afecţiuni neuroendocrinologice, afecţiuni hepatice şi alcoolism.

Ulei de catina – mod de administrare

Întărirea sistemului imunitar: se iau 30-40 de picături pe zi, ca atare sau cu puţină miere (dar nu în apă, deoarece nu se dizolvă, ci formează o peliculă). O cură durează minim 14 zile, dar intervalul indicat este de 30 de zile sau mai mult.

Anemie: se fac mai multe cure succesive, fiecare a câte 21 de zile, cu 10 zile de pauză.

Impotenţă, sterilitate sau insuficienţă ovariană: se urmează un tratament de lungă durata (minim 3 luni), având efect foarte puternic atunci când este asociat cu tratamentul intern cu plante cu efecte hormonale (Brânca-ursului, năpraznic, ginseng, ginseng indian).

Herpes, papiloma: aplicaţii de 2-3 ori pe zi cu ulei de cătină (prin ungere cu un tampon de vată).

Arsuri: studiile realizate la noi în ţară au pus în evidenţă efectele spectaculoase ale aplicării uleiului de cătină pe arsurile în curs de vindecare. Totuşi, întrucât tratamentul acestor afecţiuni nu este unul simplu, se recomandă urmarea doar sub îndrumarea medicului specialist, mai ales la arsurile de gradul III-IV.

Toate componentele fructelor de cătină şi impicit ale uleiului de cătină (flavonoide, substanţe volatile, minerale, microelemente, aminoacizi esenţiali, 8 tipuri de caroten, vitaminele E, A, K, B2, B6, C, carotonoizi, substanţe anticanceroase etc) îl fac un ajutor de nepreţuit pentru fiecare dintre noi, efectele sale multiple situându-l în topul celor mai bune remedii naturale pe care e bine să le avem la îndemână.

Este un dispozitiv medical indicat în caz de hemoroizi şi fisuri anale. Eficienţa produsului a fost demonstrată la 94% din persoanele monitorizate cu boală hemoroidală gradul I şi II, după 12 zile de tratament, fiind bine tolerat la 98% dintre pacienţi. Supozitoarele se pot asocia cu ceaiul Hemorlax disponibil la pungă/plic pentru obţinerea unui efect mai puternic.

Carotenoidele din gălbenele şi produşii lor de degradare sunt consideraţi principii active cu efect cicatrizant datorită similarităţii chimice cu vitamina A, care stimulează procesul de granulaţie şi formează noi ţesuturi în timpul proceselor de vindecare a cicatricilor şi rănilor.

Mugurii de plop aplicaţi local au proprietăţi antiinflamatore şi anestezice locale şi sunt utilizaţi în tratamentul cicatricilor, leziunilor. Efectele antiinflamatoare sunt datorate derivaţilor salicilaţi din compoziţie, care au acţiune comparabilă cu antiinflamatoarele nesteroidiene şi avantajul că nu prezintă reacţiile adverse ale acestora. Derivaţii salicilaţi acţionează prin inhibarea căii de metabolizare a acidului arahidonic şi scad astfel sinteza de mediatori ai inflamaţiei.

S-a comparat eficienţa unei creme cu extract de Hamamelis cu cea a unor creme cu subgalat de bismut (antiseptic local) sau anestezice locale la 90 pacienţi cu simptome hemoroidale acute.  După 21 zile, toate tratamentele au avut eficienţă egală în ceea ce priveşte ameliorarea pruritului, sângerării, senzației de arsură și durerii, fiind foarte eficiente.

Propolisul este larg utilizat pentru efectul cicatrizant, deoarece reduce timpul de cicatrizare şi accelerează procesul de reparare a ţesuturilor. Acest efect a fost observat după aplicarea unei tincturi de propolis pe rănile purulente, timp de 12-14 zile, unde s-a produs un proces de vindecare rapid. Histologic, tratamentul cu propolis induce o vindecare mai rapidă prin reducerea răspunsului inflamator şi creşterea numărului fibrelor de colagen.

Studiile au arătat că escina din seminţele de castan are eficienţă de peste 80% la persoanele cu simptome hemoroidale (durere, mâncărime, arsură, inflamaţie) în mai puţin de o săptămână de tratament, faţă de eficienţa din grupul placebo, de 32%.

Uleiul esenţial de coada şoricelului conţine chamazulene, cunoscute pentru activitatea antiinflamatoare şi anti-pruriginoasă, fiind folosit topic sub diferite forme la tratarea inflamaţiilor şi mâncărimilor cu diverse localizări.

Eugenolul din uleiul esenţial de cuişoare a demonstrat o acţiune puternică antiinflamatoare, de inhibare a COX-2, în timp ce metileugenolul a prezentat activitate inhibitorie asupra 15-LOX. Pe lângă acţiunea antiinflamatoare, uleiul esenţial este folosit în aplicaţii locale pentru reducerea durerii, stimularea cicatrizării şi datorită proprietăţilor antiseptice.

 

  Produsul a fost adaugat in cos