Produse fara gluten

    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE:

FAINA DE OREZ, DE MEI, SEMINTE DE IN MACINATE, TARATE DE PSYLIUM, SEMINTE DE SUSAN, DROJDIE, ULEI DE FLOAREA SOARELUI, SARE DE HIMALAYA, APA.

INGREDIENTE:

MERE, FAINA DE OREZ, MEI, TARATE DE PSYLIUM, BANANE, LAMAIE, SCORTISOARA, CUISOARE, STEVIE, APA, SARE DE HIMALAYA, BICARBONAT DE SODIU, ULEI DE FLOAREA SOARELUI PRESAT LA RECE.

INGREDIENTE:

AMIDON DE PORUMB, FAINA DE OREZ, ZAHAR DE COCOS, NUCI, PUDRA DE ROSCOVE, ULEI DE COCOS, OUA, BICARBONAT DE SODIU.

Ingrediente:

branza de burduf, smantana 35% grasime, amidon de porumb, faina de orez, faina de sorg, ulei de cocos, oua, guma xantan, drojdie, sare de Himalaya

Ingrediente:

susan*, hrisca germinata* 38,4%, in auriu*, faina de canepa 2,5%, sare de mare.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

Produsul contine susan. Poate contine urme de lupin si de diverse fructe cu coaja.

 

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Producator: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

2001 kj / 481 kcal

Grasimi

30 g

din care acizi grasi saturati

3,8 g

Glucide

29 g

din care zaharuri

1,3 g

Fibre

13 g

Proteine

16, g

Sare

0,6

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

hrisca germinata* 39,4%, susan* 30%, in auriu*, mac*, sare de mare.

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul contine susan. Poate contine urme de lupin sau de diverse fructe cu coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

Producator: Petras Bio SRL

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1944 kj / 480 kcal

Grasimi

29 g

din care acizi grasi saturati

3,5 g

Glucide

31 g

din care zaharuri

2,2 g

Fibre

14 g

Proteine

16 g

Sare

0,6 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

sfecla rosie proaspata* 50%, hrisca germinata* 30,5%, in auriu*, seminte de floarea soarelui germinate* 5%, sare de mare.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau de diverse fructe in coaja.

 

 

Producator: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1790 kj / 429 kcal

Grasimi

21 g

din care acizi grasi saturati

2,2 g

Glucide

36 g

din care zaharuri

3,8 g

Fibre

19 g

Proteine

15 g

Sare

0,9 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

morcovi proaspeti* 45%, in auriu*, seminte de floarea soarelui germinate* 14%, seminte de dovleac germinate* 7%, sare de mare*, boia dulce*, ceapa*, usturoi*, ghimbir*, piper alb*, cardamon*.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau de diverse fructe in coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

Producator: Petras Bio SRL

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

2112 kj / 511 kcal

Grasimi

38 g

din care acizi grasi saturati

4,1 g

Glucide

9,4 g

din care zaharuri

4,8 g

Fibre

22 g

Proteine

21 g

Sare

1,7 g

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

fructe 40% (curmale*, stafide*, smochine*), hrisca germinata* 27,9%, seminte de floarea soarelui germinate* 17%,migdale*, cacao* 3%, lucuma*, vanilie*.

*ingrediente provenind din agricultura ecologica

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul contine migdale. Produsul poate contine urme de susan, lupin sau de diverse fructe cu coaja.

 

Produsul nu contine gluten.

 

Locul de stampila nu trebuie sa fie lacuit pentru a putea aplica stampila.

 

A se pastra la max. 25 °C si max. 65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Producator: Petras Bio SRL

 

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1803 kj / 431 kcal

Grasimi

19 g

din care acizi grasi saturati

2,5 g

Glucide

48 g

din care zaharuri

26 g

Fibre

9,7 g

Proteine

12 g

Sare

0,06

 

 

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

curmale*, fulgi de cocos rumeniti*, susan*, hrisca germinata* 8%, ulei de lamaie* 1,2%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul contine susan. Poate sa contina urme de lupin sau de diverse fructe cu coaja.

 

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Producator: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1888 kj / 454 kcal

Grasimi

28 g

din care acizi grasi saturati

1,9 g

Glucide

37 g

din care zaharuri

28 g

Fibre

11 g

Proteine

8 g

Sare

0,06 g

 

 

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

hrisca germinata* 35%, stafide*, merisoare de zahar*, faina de ciufa*, carob* 7%, in auriu*, zahar de cocos*, fulgi de cocos rumeniti*, ulei de portocale* 0.5%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul contine susan. Poate sa contina urme de lupin sau de diverse fructe cu coaja.

e80g

 

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Producator: Petras Bio SRL

 

 

Valori nutritionale/ 100g produs

Valoare energetica

1500 kJ / 356 kcal

Grasimi

6 g

Din care acizi grasi saturati

1,7 g

Glucide

60 g

Din care zaharuri

31 g

Fibre

9,4 g

Proteine

11 g

Sare

0,2 g

 

 

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de naut* 80%, faina de in auriu* 20%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare..

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important:nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1484 kj / 355 kcal

Grasimi

13

din care acizi grasi saturati

1,6

Glucide

36

din care zaharuri

2,2

Fibre

18

Proteine

19

Sare

0,02

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.

Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de hrisca*66%, sfecla rosie proaspata*20%, faina de in auriu*14%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa

a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 7-8 minute

Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1572 kj / 373 kcal

Grasimi

7,2 g

din care acizi grasi saturati

1,8 g

Glucide

54 g

din care zaharuri

5 g

Fibre

9,5 g

Proteine

19 g

Sare

0,07 g

 

 

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

 

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

 

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de linte rosie* 90%, faina de in auriu* 10%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important: nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

Produs de: Petras Bio SRL

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1604 kj / 379 kcal

Grasimi

6,6 g

din care acizi grasi saturati

1 g

Glucide

50 g

din care zaharuri

2,2 g

Fibre

7,4 g

Proteine

26 g

Sare

0,03 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.

Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de fasole mung* 90%, faina de in auriu * 10%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

Timp de fierbere: 7-8 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important:nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1456 kj/ 348 kcal

Grasimi

5,3 g

din care acizi grasi saturati

0,6 g

Glucide

47 g

din care zaharuri

4,8 g

Fibre

18 g

Proteine

23 g

Sare

0,01 g

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de linte rosie*72%morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8%.

*ingrediente provenind din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

 

Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa

a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1493 kj/ 356 kcal

Grasimi

7,3 g

din care acizi grasi saturati

2,9 g

Glucide

42 g

din care zaharuri

5 g

Fibre

19 g

Proteine

21 g

Sare

0,1 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

 

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

 

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

INGREDIENTE: APA, OREZ, LAPTE DE COCOS, SARE DE MARE, AROMA NATURALA, ZAHAR NATURAL DIN OREZ FERMENTAT DIN CULTURA ECO.

Ingrediente:

apa, 11.5 % boabe ovaz fara gluten*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare

* din agricultura ecologica

NU contine lactoza, colesterol, zahar

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos