Produsul a fost adaugat in cos

Argint coloidal Argentum 111 PPM 480ml

Argint coloidal Argentum 111 PPM 480ml

147.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Argentum®+111 – argint coloidal ionic 111ppm – ediţie aniversară – prospect

Argentum+®111 – argint coloidal ionic 111ppm este produsul, cel mai bogat în argint (concentraţia cea mai mare) de puritate 99,99%. Tehnologia de producţie avansată ne permite să realizăm produsul aproape perfect: particule de dimensiuni nanometrice de 2nm la cea mai mare concentraţie face ca produsul să nu aibă nicio concurenţă, atât ca preţ dar şi dpdv. al calităţii.

În plus, concentraţia ridicată a ionilor de argint, în proporţie de 98%, face ca produsul nostru să fie nu doar cel mai bun ci şi unic, depăşind cu mult calitatea unei soluţii coloidale fără ioni de argint prin simplu fapt că ionii de argint Ag+ au o eficienţă terapeutică de peste 7 mii de ori ori mai mare decât particulele coloidale neutre Ag(0), după cum arată cercetările de ultimă oră în domeniul bionanotehnologiei. În această direcţie puteţi studia aici raportul RICE University care a emis o scrisoare oficială, de referinţă academică (fiind forul autorizat) prin care lămureşte aşa-numita dispută dintre comercianţii cu soluţii coloidale ionice şi comercianţii cu soluţii coloidale simple, doar cu particule neutre.

De regulă, în cazul soluţiilor coloidale, odată cu creşterea concentraţiei, treptat îşi pierd din proprietăţile coloidale: particulele devin tot mai mari iar puterea lor de a rămâne în suspensie într-un mediu lichid se diminuează. Astfel transparenţa devine gălbuie, chiar maronie spre negru în unele cazuri, apărând în plus depuneri. Aceste tipuri de produse au o durată foarte scurtă de viaţă, în timp toate particulele se vor conglomera şi se vor depune.

Faptul că Argentum+®111 reușește această performanţă (extraordinară pentru cunoscători) de a-şi păstra proprietăţile coloidale intacte pe o durată nedefinită de timp (transparent, fără depuneri, acelaşi ppm) şi la această concentraţie (de două ori şi jumătate mai mare decât concentraţiile cele mai ridicate de pe piaţa coloidală) arată în mod cert calitatea superioară a gamei de produse Argentum+®.

Tocmai de aceea argintul coloidal ionic din gama ARGENTUM+® are autorizaţie de producţie pentru consum intern în Europa fiind înscris printre primele produse din viitoarea clasă de produse nano-food  pe întreg teritoriu European. La nivel mondial produsul se bucură de un real succes fiind exportat momentan către China, Arabia Saudită şi Canada.

Argentum+®111 are cea mai mare arie de acoperire din produsele cu argint coloidal existente deja pe piaţă. Aceasta este calitatea numărul unu a unei soluţii coloidale, şi anume aria de acoperire. Formula de calcul a ariei de acoperire constă în înmulțirea numărului de particule cu dimensiunea particulei. Analogic vorbind, un băţ de chibrit are o arie de acoperire (totalitatea feţelor chibritului însumate). Chiar dacă o coală de hârtie A4 are o mult mai mică greutate decât 10 beţe de chibrit, aria de acoperire a colii A4 este mult mai mare. În mod similar, aria de acoperire este dată de fineţea particulei (cât de mică este) înmulţită cu concentraţia. Având în vedere că totul se petrece la nivel celular, tot ceea ce contează este suprafaţa de contact (direct proporţională cu aria de acoperire). Cu cât sunt mai multe particule, cu atât şansele de însănătoșire rapidă cresc deoarece numărul agenților neutralizatori va depăşi numărul agenţilor patogeni.

Faţă de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM+®, Argentum+111 acţionează într-un mod cu totul special asupra glandei pineale. Imediat de la ingerarea a 10-30ml soluţie se percepe o activitate crescută în zona centrală a creierului însoţită de o stare generală de bine. Argentum+111 are o putere mult marită de acţiune şi ajută la eliminarea gradată a cristalitelor de calciu, fluor şi fosfor ce se formează odată cu vârsta în interiorul glandei pineale şi care îi diminuează considerabil funcţiile.

Deşi proiectul în care se cercetează acţiunea ionilor de argint asupra glandei pineale este extraordinar de costisitor, Agnes Itara investeşte în aceasta deoarece a demonstra acest aspect dpdv. ştiinţific este o muncă de pionierat care dovedeşte că sunt soluţii viabile ca glanda pineală să îşi poată exercita în mod corect funcţiile şi la vârste înaintate eliminând practic riscul îmbolnăvirii de Alzheimer, demenţă etc. Vorbim aici şi de prelungirea duratei de viaţă… Însăşi starea de euforie care însoţeşte administrarea soluţiei ARGENTUM+ 111 este dovada lăuntrică a peptidelor (neurotransmiţători) secretate de glanda pineală în urma interacţiunii sale cu particulele ionice din soluţia foarte concentrată de 111ppm. Un alt efect cu totul deosebit al administrării soluţiei Argentum+111 constă în stimularea secreţiei de serotonină la nivelul nucleului Raphe (studiu realizat de Stephen Quinto în cadrul Natural Immunogenics cu ajutorul soluţiei Argentyn23 – omologul american al argintului coloidal ionic Argentum+) şi prin aceasta ajută la eliminarea obiceiurilor rele, viciilor şi chiar a dependenţei de droguri. 

Prin stimularea glandei pineale se sporeşte astfel secreţia de melatonină, regenerarea celulară prin producerea propriilor celule stem (aspect coordonat de minuscula şi fascinanta glandă pineală, care, până în zilele noastre, a fost un mare mister biologic, atribuindu-se aspecte de ordin mistic), accelerează procesele de cicatrizare. În plus ARGENTUM+111 reduce apariţia simptomelor răcelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antimicrobian, antifungic şi bacterostatic.

Argintul coloidal ionic, în general, este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului deoarece prin particulele încărcate cu sarcină electrică pozitivă se reglează (se impulsionează) coordonarea sistemului nervos în zona afectată de agenţi patogeni, zonă care a devenit acidă prin lipsa de oxigenare. Aportul de ioni de argint conduce la o mai bună oxigenare datorită normalizării fluxului sangvin (în raport cu buna re-funcţionalitate a sistemului nervos, care a fost iniţial perturbat de factorii care au declanşat boala – hipotermie, curent – care afectează circuitul bio-electric etc.). Această reoxigenare în zona ţesutului afectat face ca pH-ul să se transforme din acid în bazic, permiţând sistemului imunitar să acţioneze optim şi să neutralizeze patogenii.

Refacerea circuitul bio-electric al corpului uman şi sporirea oxigenării celulare este dovedită prin armonizarea circulaţiei energiilor din meridianele bio-energetice cum se poate vedea în fotografiile realizate cu aparatul Kirlian.

Argentum+®111 are un efect aparte de energetizare globală a întregii fiinţe şi diminuează stările de oboseală, apatie, melancolie. Este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimţite perioade îndelungate de timp.

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Pentru bebeluşi, intern, recomandăm doar produsele Argentum+ Lite ori Argentum+ Plus, în funcţie de simptomatologie.

Argint nanocoloidal-ionic cu particule nanometrice (2nm) şi ioni pozitivi naturali de argint în apă ultrapură (bidistilată) şi structurată hexagonal.

Acţiuni cunoscute ale argintului nanocoloidal ionic: imunomodulator, antimicrobian (antiviraI, antibacterian, antifungic) antiinflamator, cicatrizant, stimulator regenerare celulară şi celule STEM.

 Argintul nanocoloidal ionic natural este o soluție apoasă care conține nanoparticule de argint aflate în suspensie uniformă şi ioni de argint puri, naturali, încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă.

La ce este bun argintul coloidal? Se administrează sau se aplică local pentru a combate infecțiile și pentru a reduce inflamațiile.
Este argintul coloidal sigur? Oamenii de știință au realizat mai multe studii care indică siguranța și eficacitatea argintului coloidal atunci când este utilizat în cantități adecvate. Grupul de firme Pure Life deţine studii clinice proprii realizate în feluritele programe de cercetare naţionale în care a fost implicat.
Argintul coloidal trebuie aplicat în mod diferit pentru fiecare afecțiune în funcţie de gravitatea sa şi totodată pentru fiecare categorie de vârstă. Tocmai de aceea Pure Life vă pune la dispoziţie 9 concentraţii şi 7 tipuri de produse.

Apa cu argint coloidal este un remediu natural sigur, eficient și cu acțiune rapidă.  Beneficiile și aplicațiile argintului coloidal sunt nenumărate, acesta fiind un puternic preventiv natural împotriva infecțiilor și afecţiunilor.  Nu numai că argintul coloidal este capabil să vă protejeze organismul de infecții, dar în cazurile în care organismul luptă împotriva infecțiilor, acesta va stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la depășirea rapidă a multor tulpini de agenți patogeni.

 Pentru uz intern, la sfatul medicului specialist sau al farmacistului, Argentum+® poate fi administrat astfel:

 • Ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsură din plastic sau sticlă.
 • Diluat în apă potabilă, ceaiuri naturale, sucuri naturale, sirop sau suplimente alimentare sub formă lichidă.
 • Pentru un efect sporit, se păstrează doza recomandată timp de 30 secunde sub limbă, în cavitatea bucală.

 Pentru uz extern, Argentum+® poate fi folosit şi în următoarele moduri:

 • apă de gură: 40ml;
 • gargară: 50ml;
 • inhalaţii nebulizator: 30ml;
 • picături nas, urechi, pleoape;
 • pulverizat sau aplicat topic pe piele în caz de leziuni: muşcături de insectă, înţepături, iritaţii, inflamaţii, zgârieturi,
 • tăieturi, julituri, lovituri, vânătăi, cucuie, eliminare substanţe iritante, arsuri, plăgi, sângerare, tumori extirpate;
 • pulverizat sau aplicat topic pe piele în caz de afecţiuni: viraIe, bacteriene sau fungice;
 • pulverizat pe faţă pentru hidratare profundă şi tonifiere facială;
 • pulverizat pe toată suprafaţa trupului sau în zonele necesare;
 • pulverizat pe zona descoperită a trupului după acţiunea directă a Soarelui de minim 20min;
 • aplicat pe faţă cu discuri de bumbac după demachiere: 10ml, pentru curăţarea produndă a porilor şi ajutarea pielii
 • în procesul de oxigerare;
 • pulverizat ca odorizant în zonele necesare (bacterostatic);
 • pentru îngrijire şi regenerare păr, scalp şi unghii;
 • adăugat în apa de băut: diluţie 0,2ppm
  • calcul apă necesară pentru diluţie: i) 20ml*35ppm=700ml*1ppm.  ii)700ml*(1/0,2ppm)= 700ml*5=3500ml soluţie concentraţia 0,2ppm.
  • formula calcul apă diluţie 0,2ppm: (ml*ppm)*5.
 • adăugat în apa de baie: 200ml per cadă dimensiuni clasice, plină pe jumătate;
 • băi de picioare şi băi de şezut: 100ml;
 • pentru întreţinerea igienei zonei intime: 20ml;
 • clisme: se aplică 10ml direct sau în soluţiile special pregătite;
 • aplicare cu ajutorul compreselor sau cataplasmelor;
 • pulverizat pe trup după duş în zona dorită (pentru o mai bună absorbţie);
 • pulverizat periuţa de dinţi după folosire;
 • pulverizat sau aplicat pe trup în zonele esenţiale d.p.d.v. bacteriologic pentru toaletare, reîmprospătare (tălpile picioarelor, subţiori, zona inghinală);
 • pulverizat pe materiale textile uzuale: măşti faciale, şosete, serveţele (se vor folosi după uscare);
 • pulverizat obiecte ce intră în contact cu faţa (receptor telefon, mobil, căşti);
 • pulverizat obiecte ce intră des în contact cu mâna (clanţă uşă, volan, schimbător, tastatură, mouse, birou etc.);
 • pulverizat mâinile şi faţa după întoarcerea acasă şi toaletarea lor;
 • pulverizat în frigider după dezgheţare, cadă, para de duş, capacul toaletei, toaletare bureţi şi lavete (efect antibacterian);
 • pulverizat perne, cearceaf şi plapumă după trezire şi aerisirea lor (protecţie, prospeţime);
 • pulverizat în mare, periodic, perdelele şi draperiile (la efectuarea curăţeniei);
 • pulverizat blatul de bucătărie după ce se găteşte şi masa la final, după eliberarea ei;
 • pulverizat periodic paletele ventilatoarelor şi gurile de evacuare a aerului condiţionat;
 • adăugat periodic (lunar 100ml diluţie 5ppm) în maşina de spălat;
 • adăugat periodic în gurile de canalizare ale băilor (lunar 100ml diluţie 5ppm);
 • pulverizat în interiorul coşului de gunoi înaintea aplicării sacului menajer.

 

Informaţii tehnice

Variante disponibile:

 • pentru uz extern: 30, 60, 120ml (cu picurător şi pulverizator);
 • pentru uz intern consultaţi medicul specialist: 240ml şi 480ml (cu măsură gradată gratuită de 20ml).

 

Ingrediente: argint, apă.

Descriere argint: puritate 99,99%; a) sub formă de nanoparticule obţinute pe cale naturală*, dimensiune: 2nanometri (nm), formă: sferică, dispersie: uniformă; b) sub formă ionică pură, hidrat.

Descriere apă: ultrapurificată, calitate farmaceutică, prin bidistilare şi structurată hexagonal. Puritate <1uS/Cm3.

Alte proprietăţi ale soluţiei: pH 8+; gust: metalic, uşor amărui; culoare: transparentă.

Îmbuteliere: flacon sticlă farmaceutică albastru cobalt.

Mod de utilizare:

 • intern: cu măsura gradată;
 • extern: refill pulverizator, aplicat pe comprese.

Sfaturi pentru administrare uz intern:

 • A nu se administra dimineaţa pe stomacul gol, înaintea oricărui aliment (fie lichid sau solid). Există persoane (reduse la număr) la care gustul amar declanşează imediat eliberarea bilei şi apariţia unor senzaţii de rău. În cazul în care nu se respectă această indicaţie şi apare acest fenomen, a se consuma imediat lichide, de preferat apa de izvor.
 • Pe întreaga perioadă a curei cu argint nanocoloidal ionic se recomanda consumul a 2,5l lichide zilnic pentru a ajuta organismul la evacuarea toxinelor.
 • A nu se consuma direct din flaconul de sticlă, saliva poate conţine urme de glucoză ce pot conduce la efectul de bioreducere a ionilor de argint, soluţia căpătând astfel, în timp, culoarea ambră. Şi într-o astfel de situaţie produsul se poate consuma în continuare, particulele create astfel se vor dizolva în trup datorită legăturilor slabe (covalente) a atomilor unor astfel de particule.

Sfat de păstrare: la temperatura camerei.

Important: În procesul de producţie nu s-a folosit niciun metal deoarece soluţia are 98% ioni de argint, încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă. A nu se menţine în prezenţa câmpurilor electromagnetice medii şi mari. Pentru uz intern a se evita folosirea lingurilor sau vaselor de inox (conductoare) pentru a păstra nealterat câmpul ionic pozitiv. Excepţie fac lingurile sau vasele de cupru datorită câmpului de rezistenţă ionic caracteristic. Sfat: persoanele care au lucrări metalice dentare pot utiliza cu succes soluţia, aliajele folosite neavând un caracter electroconductor.

Contraindicaţii: persoane care au alergie la argint (1/100.000 persoane). În caz de reacţie alergică se recomandă a se consuma multe lichide. Fiind o cantitate foarte mică de mineral, efectul alergic este minor şi simptomele se vor diminua în scurt timp.

Mod de administrare: vezi ambalaj.

Termen valabilitate: 36luni. PAO: N/A (se foloseşte termenul de valabilitate 36luni). Data expirării, vezi ambalaj.

Soarta soluţiei: conform studiilor, nanoparticulele se vor elimina astfel: 97% în 24 ore prin urină şi în 3% în 72 ore prin scaun. Acest aspect facilitează administrarea de lungă durată pentru terapiile necesare sau a dozei constante pentru întreţinerea profilactică.

*Obţinerea pe cale naturală a nanoparticulelor la nivel de 2nm (cel mai performant în UE) este protejată de brevet CDI şi este recunoscută internaţional cu medalii de aur (Pro Invent). Soluţia nu a fost obţinută prin: inginerie nanotehnologică, substanţe chimice, ablaţie laser, înaltă tensiune, diluat din soluţii foarte concentrate, din pulbere de oxid de argint.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos