Produsul a fost adaugat in cos

ECO SUPA MISO INSTANT CU GHIMBIR SI TURMERIC FARA GLUTEN (4X15 GR)

ECO SUPA MISO INSTANT CU GHIMBIR SI TURMERIC FARA GLUTEN (4X15 GR)

17.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI
    08:00 - 18:00

    SAMBATA
    09:00 - 14:00

Descriere

O pasta din care puteti face o rapid o supa miso instant cu alge (`Ginger & Turmeric`). Este o combinatie de miso maturat natural si aromele calde de ghimbir si turmeric. Trebuie doar adaugata apa fierbinte si este gata de servit.

Ingrediente:

miso alb* (apa, boabe de soia integrala*, orez*, sare de mare) 63%, mirin* (orez dulce*, shochu* (apa, orez fermentat*), orez fermentat*), sare de mare, piure de ghimbir* – 3.5%*, piure de ceapa*, extract din alge de mare kombu (1%) (apa, kombu, sare de mare), alge de mare wakame (1%), turmeric* 0.8%.

*ingredient cultivat ecologic.

Alergeni: contine soia.

Stiati ca: miso e un aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji), fiind maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat). -koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.

Valori nutritionale/100g – Pasta pentru Supa Miso Instant cu Ghimbir si Turmeric:

Energie: 769 kJ / 184 kcal

Proteine: 6.9 g

Grasimi: 4 g din care acizi grasi saturati: 0.7 g

Carbohidrati: 23 g din care zaharuri: 19 g

Sare: 12.5 g

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos