
ECO TEMPEH 175 GR/400 GR
ECO TEMPEH 175 GR/400 GR
-
Disponibilitate: La comandaGreutate/Ambalaj: 400 gr
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contacteaza-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
SAMBATA
SAMBATA09:00 - 14:00
Descriere
Ingrediente:
boabe de soia*80%, apa, culturi de rhizopus
* din agricultura ecologica
Tempeh este rezultatul fermentarii boabelor de soia fierte si al ciupercilor din clasa Zygomycota. Este originar din Indonezia si a devenit indispensabil in bucataria vegana/vegetariana. Pe langa Tofu si Seitan, Tempeh este folosit ca inlocuitor de carne deoarece, datorita fermentarii naturale, este mai bine tolerat decat alte produse din soia.
Gustul este placut, cu tonuri de alune de padure si ciuperci si se aronizeaza cu aproape orice alt gust. Textura specifica ii permite sa fie marinat, prajit sau fript, transformandu-l intr-un deliciu culinar. Se consuma atat rece cat si cald, in gustari, antreuri, salate si supe.
Are un continut ridicat de proteine, similar cu al fripturii de vita, dar fiind mult mai sarac in acizi grasi saturati.
Tempeh contine din abundenta acizi grasi polinesaturati si nu contine colesterol. Deasemenea, contine multe vitamine, cum ar fi B6 si B2.