Produse pe baza de soia

x

  • Produsele 19-29 (din 29)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condiment, extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condimente (piper negru, boia), extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

INGREDIENTE: APA, IZOLAT DE SOIA, ULEI VEGETAL DE FLOAREA SOARELUI, SARE DE MINA NEIODATA, CORIANDRU, BOIA DULCE, USTUROI.

FARA ORGANISME MODIFICATE GENETIC, FARA GLUTEN SI E-URI!!!

INGREDIENTE: APA, IZOLAT PROTEIC DIN SOIA, ULEI DE PALMIER, GRAM MASALA (CUISOARE, PIPER, CARDAMOM, SCORTISOARA, CORIANDRU), HREAN, CHIMION, CHILLI, TURMERIC, BUSUIOC, PROTEINE DIN SOIA,  SARE.

Ingrediente:

apa, proteina din soia nemodificata genetic, masline 6%, ulei vegetal, condiment, sare neiodata

Ingrediente:

apa, proteina din soia nemodificata genetic, ciuperci 6,3%, ulei vegetal, condimente, sare

Ingrediente:

ciuperci 22%, proteina din soia texturata nemodificata genetic, orez, ulei vegetal, condimente, sare neiodata

Nu contine aditivi alimentar sintetici.

Ingrediente:

ciuperci de cultura 21%, proteina din soia texturata nemodificata genetic, tofu, ulei vegetal, condimente, sare neiodata

Nu contine aditivi alimentar sintetici.

Ingrediente:

apa, proteina din soia texturata nemodificata genetic, ulei vegetal, fulgi de ovaz, condiment, sare neiodata

Produs prajit in ulei. Nu contine aditivi alimentari si sintetici.

Ingrediente:

boabe de soia*80%, apa, culturi de rhizopus

* din agricultura ecologica

Tempeh este rezultatul fermentarii boabelor de soia fierte si al ciupercilor din clasa Zygomycota. Este originar din Indonezia si a devenit indispensabil in bucataria vegana/vegetariana. Pe langa Tofu si Seitan, Tempeh este  folosit ca inlocuitor de carne deoarece, datorita fermentarii naturale, este mai bine tolerat decat alte produse din soia.

Gustul este placut, cu tonuri de alune de padure si ciuperci si se aronizeaza cu aproape orice alt gust. Textura specifica ii permite sa fie marinat, prajit sau fript, transformandu-l intr-un deliciu culinar. Se consuma atat rece cat si cald, in gustari, antreuri, salate si supe.

Are un continut ridicat de proteine, similar cu al fripturii de vita, dar fiind mult mai sarac in acizi grasi saturati.

Tempeh contine din abundenta acizi grasi polinesaturati si nu contine colesterol. Deasemenea, contine multe vitamine, cum ar fi B6 si B2.

Ingrediente:

boabe de soia*80%, apa, culturi de rhizopus

* din agricultura ecologica

Tempeh este rezultatul fermentarii boabelor de soia fierte si al ciupercilor din clasa Zygomycota. Este originar din Indonezia si a devenit indispensabil in bucataria vegana/vegetariana. Pe langa Tofu si Seitan, Tempeh este  folosit ca inlocuitor de carne deoarece, datorita fermentarii naturale, este mai bine tolerat decat alte produse din soia.

Gustul este placut, cu tonuri de alune de padure si ciuperci si se aronizeaza cu aproape orice alt gust. Textura specifica ii permite sa fie marinat, prajit sau fript, transformandu-l intr-un deliciu culinar. Se consuma atat rece cat si cald, in gustari, antreuri, salate si supe.

Are un continut ridicat de proteine, similar cu al fripturii de vita, dar fiind mult mai sarac in acizi grasi saturati.

Tempeh contine din abundenta acizi grasi polinesaturati si nu contine colesterol. Deasemenea, contine multe vitamine, cum ar fi B6 si B2.

  • Produsele 19-29 (din 29)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos