Produsul a fost adaugat in cos

CARTE - CARTE DE BUCATE HERGHELIA

CARTE - CARTE DE BUCATE HERGHELIA

61.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA 09:00 - 14:00

Descriere

Cine nu a auzit de Herghelia ? Pentru cei care nu stiu aceasta este un centru lifestyle unde multi oameni si-au schimbat viata si astfel s-u vindecat de boli foarte grave.

De ce o carte de bucate de la Herghelia?
Credem ca merita sa scrii o carte cand ai in spate ani grei de experienta in domeniul pe care urmeaza sa-l abordezi in ea, atunci cand ai de spus ceva ce nu a fost artificial plasmuit intr-un birou, scriind carti doar din alte carti, ci este rodul multor ani de practica si pionierat dificil.

Credem ca merita sa scrii o carte de bucate atunci cand stii din experienta ca aceste retete si meniurile vegetariene din ea au ajutat, la Herghelia si dincolo de ea, zeci de mii de oameni si iata, acum, prin raspandirea acestor cunostinte in forma tiparita, alte zeci de mii de oameni vor fi orientati sa traiasca mai bine, sa fie mai sanatosi si, de ce nu, mai fericiti.

O carte care se bazeaza pe experienta medicilor, nutritionistilor si a personalului din bucatariaCentrului Lifestyle Herghelia, care au deservit in ultimii 13 ani peste 10.000 de pacienti.

Experienta celor peste 12.000 de mese servite pacientilor care ne-au calcat pragul se traduce in paginile acestei carti de bucatarie vegetariana.

Retetele pregatite de-a lungul anilor au contribuit din plin la rezultatele exceptionale obtinute in cadrul programului nostru. Am fost abordati de-a lungul anilor de pacienti de la Herghelia, dar si de multi altii care ar fi dorit sa adopte o dieta ideala, care s-a dovedit a fi eficienta in obezitate, diabet, ateroscleroza, hipertensiune sau in preventia cancerului.

Ne-au intrebat: Aveti o carte de bucatarie terapeutica vegetariana? De ce nu scoateti o astfel de carte, cu experienta pe care o aveti si cu retetele delicioase pe care le folositi de atatia ani?

A sosit momentul sa dam curs respectivelor cereri prin acest prim volum cu retete de la Herghelia. A sosit momentul ca si cei care nu au venit inca la Herghelia sa poata beneficia de informatiile si rezultatele aplicarii unei diete total vegetariene echilibrate.

De ce o noua carte de bucate vegetariene? Ea este produsul a 13 ani de experienta. Cui se adreseaza? Oamenilor sanatosi si bonavi...

Pentru sanatate, dieta vegetariana prezinta avantaje categorice, fundamentate stiintific. Dar de aceste avantaje nu putem beneficia decat daca dieta vegetariana este echilibrat construita. Iar acest lucru este posibil doar daca avem la indemana retete culinare care sa asigure obtinerea unor preparate satisfacatoare, atat in ceea ce priveste necesarul nutritiv al organismului, cat si cel gustativ si chiar estetic. Iar "Cartea de bucate a centrului Lifestyle Herghelia", reprezentand rezultatul multor ani de experienta in bucataria vegetariana si in consilierea nutritionala, tocmai aceste lucruri ni le ofera, intr-o maniera usor de asimilat si aplicat.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos