Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL SAPUN LICHID CU SUNATOARE SI ISOP 500 ML

NATURAL SAPUN LICHID CU SUNATOARE SI ISOP 500 ML

18.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI
    08:00 - 18:00

    SAMBATA
    09:00 - 14:00

Descriere

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
  • Reduce formarea ridurilor

  • Curăță şi protejează pielea

  • Grăbește cicatrizarea rănilor uşoare

Pentru ce se recomandă?
  • Piele sensibilă, predispusă la ridare

  • Puncte negre, acnee

  • Răni uşoare și iritații ale epidermei


Ce ingrediente conține?

(RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de sunătoare, extract de isop,  ulei volatil de scorțișoară.

(INCI) Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Hypericum Perforatum Herb Extract, Hyssopus Officinalis Herba Extract, Cinnamomum Cassia Oil.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Sunătoarea acţionează ca cicatrizant, antioxidant şi antimicrobian. Se recomandă în răni uşoare și iritații ale epidermei. Are acţiune benefică în cazul tenului iritat şi sensibil, predispus la ridare.

Isopul are acţiune antiseptică, cicatrizantă, fungicidă şi antibacteriană. Se recomandă în dermatite, eczeme, piele iritată şi echimoze. Este util în cazul pleoapelor cu cearcăne şi a tenurilor obosite.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier.  Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de scorțișoară are proprietăţi antiinflamatorii, antimicrobiene şi antifungice.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos