Smantana si frisca vegetala

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

apa, faina integrala de spelta* (7%), ulei de floarea-soarelui*, agent de ingrosare: guma xanthan, sare de  mare, arome naturale*

* din agricultura ecologica

Nu contine lactoza, colesterol!

Ingrediente:

apa, ulei de floarea-soarelui*, boabe de soia* 7,3%, , sirop de porumb*, emulgator: lecitina vegetala, sare de mare

* din agricultura ecologica

Smântână organică din cocos

Ingrediente: miez din nucă de cocos

Smântâna de cocos de la Biona, este făcută prin selecţia celor mai valoroase nuci de cocos. Nucile de cocos sunt crescute organic - fără pesticide, chimicale - mediul în care cresc fiind bine controlat, astfel că balanţa naturală este păstrată.

Poate fi folosită pentru deserturile raw, vegane şi în special pentru felurile de mâncăruri cu specific indian, thai şi caraibian. Dizolvaţi 50 grame de smântână în 100 grame apă. O dată deschisă cutie, se recomandă a se păstra la frigider.

Valorile nutriționale / 100 grame:
Energie 2775KJ/ 664Kcal
Proteine 6g
Carbohidrați 20g
din care zaharuri 6g
Grăsimi 68g
din care saturate 59g
Fibre 14g
Sodiu 0.003g

INGREDIENTE:

ZAHAR PUDRA*, AMIDON DE CARTOFI*, GUMA ARABICA*, FULGI DIN SIROP DE ARTAR*, CARTOFI*, FAINA DE GUAR*, INULINA*, PROTEINA DIN OREZ*, SARE DE HIMALAYA,

*DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Ingrediente:

apa, faina integral de ovaz*(7,7%), ulei de floarea-soarelui*7%, stabilizator: xanthan, guar*, sare de mare

Ingrediente:

100% miez de nuca de cocos macinata. Fără conservanti.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica

Tara de origine: Sri Lanka.

Descriere:

Crema de nuca de cocos este compus sin 100% nuca de cocos.

Întrebuinţare:

Pentru deserturi si inghetata.

Crema din nucă de cocos
Crema din nucă de cocos este compusă din miez pur de nucă de cocos. Nuca de cocos proaspăt recoltată se usucă şi se toacă fin. Astfel se păstrează parţial textura fină a  fulgilor de cocos. Crema de cocos pură poate fi folosită pentru copt sau pentru gătit. Pasta de cocos cremoasă se păstrează mult timp după deschidere, dacă este ţinută la frigider. Se poate doza foarte bine, datorită ambalajului de 2 x 50 g.

Ideală pentru bucătăria vegetariană
Indiferent, că este vorba despre laptele, crema, uleiul sau unsoarea de cocos – toate pot fi utilizate într-o varietate mare de preparate, aducând un aer exotic în orice bucătărie. Laptele şi crema de cocos sunt înlocuitori vegetali pentru persoanele cu intoleranţă la lactoză. Datorită acestor ingrediente, supa din sâmburi de dovleac sau preparatele indiene cu curry devin deosebit de cremoase.

 

Cremă de cocos fără conservanți și chimicale, una dintre substanțele de bază ale bucătăriei paleolitice.

Crema de cocos are toate ingredientele, care pot fi găsite sub coaja nucii de cocos. Este produsă din pulpă de cocos prin amestecare. Ușor de digerat, aliment cu valori nutriționale ridicate. (370kcal/100g).
Poate fi consumată singură sau pentru pregătirea de prăjituri, deserturi, creme și alimente. Bucătăria estică o folosește în loc de smântână, pentru îmblânzirea condimetelor tari. Materie primă minunată pentru piureuri și cocktail-uri. Se poate prepara din ea lapte de cocos, fără conținut de lactoză. Dozajul recomandat este de 1 parte cremă de nucă de cocos 3-4 părți de apă după gust. Nu conține conservant sau chimicale. Conservare prin degerminare UHT.
Valori nutritionale per 1lingura (15ml)
Valoare energetica 35kcal
Grasimi 3.5g
Proteine 0g
Carbohidrati 0g
din care zaharuri 0g
Sodiu 10mg
Vitamina A 0%
Vitamina C 0%
Fier 6%
Calciu 0%
Produs in Idonezia

Ingrediente:

95%cocos*, 5% apa

 

Ingrediente:

apa, orez* 9%, ulei de floarea-soarelui*, agent de ingrosare: roscove*, guma guar*, guma gellan*, sare de mare

* din agricultura ecologica

 

Ingrediente:

Nucă de cocos* (60%), apă, agent de îngroșare: gumă de guar*


*provin din agricultura ecologica

Noile alternative de lapte Allos asigură o plăcere echilibrată. Bauturile pure de legume sunt o alternativa sanatoasa la lapte si sunt, de asemenea, potrivite pentru rafinarea preparatelor de copt si fierbere. Diferitele soiuri ofera un sortiment variat care contine cel mai bun lucru pentru fiecare gust.

Alternativa cremă pe bază de nucă de cocos este deosebit de potrivită pentru gătit și coacere. Cu aceasta crema de nucă de cocos puteți să rafinați sosuri, supe, gratinuri, paste și prăjituri - desigur si preparate vegetale sau deserturi. Crema de nucă de cocos este foarte gustoasă și digerabilă, deoarece este în mod natural fără lactoză.

 


Valori nutritive:
kj: 712
kcal: 173
grasimi: 17g
acizi grasi saturati: 15.6g
glucide: 3.3g
zaharuri: 1.6g
fibre: 0.4g
proteine: 1.4g
sare: 0.05g
* - doza zilnica recomandata

Compozitie:

100% nuca de cocos*

*=ingrediente din agricultura ecologica

Tara de origine: Sri Lanka

Valori nutritionale medii la 100gr: energie: 2939 kJ / 703 kcal grasimi: 65,0g din care saturate: 57,0g carbohidrati: 24,0g din care zaharuri: 7,0g proteine: 7,0g sare: 0,08g

 

Compozitie:

80% nuca de cocos*, 20% apa

*=ingrediente din agricultura ecologica

Tara de origine: Sri Lanka

Valori nutritionale medii la 100gr: energie: 899 kJ / 218 kcal grasimi: 22,0g din care saturate: 20,0g carbohidrati: 2,6 din care zaharuri: 1,5g proteine:2,0g, fibre<1g, sare: 0,02g

 

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos