Ingrediente
Lapte de nucă de cocos *, Bouillon de legume *, Ardei roșu *, Ardei iute roșu *, Suc de lămâie *, Cremă de cocos *, Usturoi *, Lemongrass *, Șaloturi *, Galangal *, Frunze de coriandru *, Coaja de tei Kaffir, Coaja de tei *, Făină de porumb , Coriandru *, sare de mare
* Cultivat și produs organic.
Sugestii de gătit
Curry roșu thailandez cu carne de porc și vinete pentru 4: Prăjiți fileul de porc tăiat cuburi și vinetele tăiate cubulețe în ulei fierbinte timp de câteva minute pentru a sigila. Adăugați sos și fierbeți timp de 15 minute sau până când este gătit. Se servește cu orez parfumat thailandez și se ornează cu coriandru tocat și pene de var.
Curry de legume roșii thailandeze: Gătiți okra, fasole verde și ciuperci de castane. Se adaugă la sos fierbinte timp de 5 minute și se servește.
Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Aceste sosuri sunt lipsite de gluten și lactate, cu conținut scăzut de sare, nu au zahăr adăugat și sunt potrivite pentru dietele vegetariene și vegane.
Produs fără ingrediente modificate genetic, aditivi artificiali sau conservanți. Certificare organică UK5.