Spirituale

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ţi-ai dorit vreodată să experimentezi potenţialul infinit al sinelui tău, să te scalzi în mod natural în bucuria, libertatea şi pacea care se ascund în inima ta? Ţi-ai dorit vreodată să trăieşti în îmbrăţişarea graţiei, a sinelui tău natural, eliberat de orice limitări şi deschis în faţa minunilor, pasiunii şi plenitudinii vieţii?

În această carte cu totul remarcabilă, Brandon nu se limitează să vorbească despre libertate, ci te învaţă cum să o experimentezi direct în viaţa ta. Ea te călăuzeşte fără niciun efort către liniştea şi bucuria dinlăuntrul tău, te eliberează cu blândeţe de blocajele tale emoţionale, de conceptele tale negative legate de sine, de limitările din trecutul tău, şi te ajută să te deschizi în faţa măreţiei absolute a sinelui tău.

Brandon îţi oferă cu claritate şi compasiune mai multe metode extrem de eficiente şi uşor de aplicat, meditaţii profund eliberatoare, introspecţii evocatoare şi poveşti inspiraţionale care îţi vor deschide inima şi te vor conduce în prezenţa sublimă a libertăţii.

Această carte este o invitaţie profundă venită din adâncurile conştiinţei tale de a te întoarce acasă, în sinele tău, acolo unde se află potenţialul tău nemărginit. Ea te invită să faci acest lucru chiar acum, să te eliberezi şi să trăieşti în graţia lipsită de efort a libertăţii supreme.

SUNTEŢI PREA STRESAT ŞI MUNCIŢI PREA MULT? VĂ STRĂDUIŢI DIN GREU ŞI TOTUŞI VI SE PARE FOARTE DIFICIL SĂ FIŢI ÎMPLINIT PE PLAN PERSONAL ŞI SĂ AVEŢI SUCCES ÎN PLAN PROFESIONAL?

Zero limite vă prezintă o cale testată de a depăşi aceste frontiere autoimpuse pentru a realiza în viaţă mai mult decât aţi visat vreodată.

Priviţi exemplul lui Joe Vitale. Mai demult nu avea adăpost. Acum este milionar şi autor a numeroase cărţi de succes, un guru al marketingului online. Ce s-a întămplat de are asemenea succes? Răspunsul s-ar putea să vă surprindă. Doar când a descoperit sistemul hawaian străvechi Ho`oponopono, a găsit şi succesul fără limite.

Actualizată pentru epoca modernă, Ho`oponopono este o metodă de autoajutor care elimină obstacolele mentale, eliberându-vă mintea pentru a găsi căi noi, neaşteptate de a obţine ceea ce vreţi. Vitale a simţit că trebuie sa împărtăşească metoda respectivă lumii întregi pentru ca şi alţii să experimenteze împlinirea şi fericirea pe care le simte el în fiecare zi.

Această carte este ca dinamita; în momentul în care începeţi să o citiţi aprindeţi fitilul. Îndepărtează toate paradigmele complexe şi ambigue ale trecutului şi dezvăluie o cale relaxantă şi clară de a vă transforma viaţa făcând doar un singur pas. Pe măsură ce o veţi citi şi explora, pregătiţi-vă pentru o călătorie care vă va provoca şi vă va inspira mai mult decât v-aţi fi putut imagina vreodată.

Însă ea este, de fapt, o călătorie spirituală în care să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu mintea noastră. Într-adevăr, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar în acelaşi timp este principala sursă a anxietăţii noastre. Cu fluxul ei constant de gânduri despre trecut şi griji legate de viitor, mintea ne macină personalitatea, liniştea, potenţialul şi ne împiedică dezvoltarea spiritului.

Mulţi dintre noi vor descoperi că obstacolul cel mai mare în calea acestei dezvoltări îl reprezintă relaţiile noastre cu ceilalţi, mai ales relaţiile intime.

Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect. Putem deveni noi înşine, stăpâni pe forţa noastră spirituală reală – dacă ne abandonăm momentului prezent

“Destinul nostru - mă gândesc eu, - aceasta este o trecere din punctul A până la punctul B şi noi nu ne putem schimba drumul, el ni se dă. Dar până la scop se poate ajunge pe mai multe drumuri. Unii îl ajung prin boli, suferinţe şi moarte, iar alţii, care au mai multă iubire - nu pierzând, ci câştigând. Unul, ca să cunoască Dumnezeul, trebuie să fure, să jefuiască, să trădeze, să plătească cu pustie sufletească şi aplecarea spre latura materială, iar după aceea să se îmbolnăvească şi să moară, şi pe plan subconştient să simtă că nefericirea copiilor săi este legată de el. Până la urmă acest om va găsi iubire. Altul, respectând poruncile, îşi va controla dorinţele şi agresivitatea, mai repede va trece pe drumul suferinţelor şi iubirea lui va creşte. Până la iubire vor ajunge toţi doar prin căi şi probleme diferite. Principalul este ca această fericire să nu se identifice cu fericirea umană”.
Secretul sănătăţii şi al fericirii este foarte simplu. Voi daţi o porţie de iubire şi energie, şi aproximativ atâta sănătate, bani şi fericire sub alte forme veţi primi. Dacă aţi depus energia de cinci ori mai mult, decât bani şi bunăstare vi s-au oferit, o să aveţi sănătate multă, o să primiţi bani pe căi diferite şi bunăstare. Dacă aţi primit sau doriţi să primiţi de câteva ori mai mult, decât aţi dat, atunci, sunteţi bolnav. Nu mai sunteţi proprietar al averii voastre, averea este proprietarul vostru.

Subconştientul nostru ştie totul – şi trecutul, şi viitorul. Fiecare experienţă a noastră e preluată de creier, adică de o parte a corpului nostru. Odată cu aceasta, este preluată şi de conştiintă, care se află nu numai în corp, ci şi în afara limitelor lui. Ceea ce numim subconştient este de fapt conştiinţa care iese în afara limitelor creierului şi corpului, ADN-ul doar dublează corpul nostru eteric. Informaţia majoră e asimilată de suflet, care reprezintă sferele cele mai profunde ale subconştientului. Întrucât, prin partea sa eternă, sufletul se reuneşte cu acele straturi unde trecutul şi viitorul se comprimă într-un punct, sufletul nostru ştie tot ce se va întâmpla în Univers, chiar până la sfârşitul ciclului.

Tumoarea cancerigenă luptă activ pentru supravieţuire. Niciodată nu vom reuşi să o convingem că trebuie să se oprească, că dezvoltarea ei activă va ucide şi organismul, şi pe ea însăşi o dată cu organismul. În acelaşi fel, este puţin probabil ca noi să-i convingem pe cei care au proclamat păcatul drept virtute şi care se închină banului, sexului şi violenţei. Dar dacă, în inima noastră, reuşim să simţim iubirea şi aspiraţia spre Creator ca sens principal al vieţii, noi vom iniţia o direcţie care va opri dezvoltarea tumorii canceroase. La nivel de câmp, toţi suntem unitari. Aspiraţia spre iubire este mult mai puternică decât orice patologie. Oamenii care s-au deschis spre iubire au învins boli incredibil de grave, inclusiv boli canceroase. Pentru început nu trebuie să fie substituită iubirea cu sexul, cu banii, prosperitatea, cu îmbătarea de propria superioritate.

Fiecare persoană doreşte să fie fericită, şi cât mai repede posibil. Astfel, pentru mulţi dintre noi, fericirea reprezintă pur şi simplu absenţa emoţiilor negative. Cu cât o persoană resimte mai multe emoţii pozitive, cu atât este mai fericită - aceasta este convingerea majorităţii oamenilor. Mulţi dintre noi nu se gândesc la faptul că fericirea presupune nu doar împlinirea dorinţelor, ci şi renunţarea la acestea. Iar fericirea reprezintă deci iubire ce se manifestă sub forma a două contraste!

Un aspect important al fiecărei religii este acela de a şti cum să simţim fără a devaloriza Divinitatea în interiorul sufletului. De îndată ce sufletul pierde unitatea cu Creatorul, el se privează astfel de energia viitorului şi materialul din care este alcătuită familia, relaţiile umane, viitorii copii începe să se distrugă, fiind sortit pieirii. Pentru a da naştere unor copii sănătoşi şi armonioşi, aceştia trebuie să aibă părinţi sănătoşi şi armonios dezvoltaţi. Şi în primul rând, părinţii trebuie să fie sănătoşi din punct de vedere spiritual şi sufletesc. Cărţile sfinte ne îndrumă în ceea ce priveşte educaţia sufletului. Religiile mondiale fac apel la respectarea legilor superioare ale existenţei, care permit oamenilor să primească energia necesară apariţiei unor relaţii armonioase, familiei şi în general pentru supravieţuirea în viitor.

Înţeleg că toată lumea doreşte sfaturi concrete şi rezultate rapide, de aceea voi începe cu principala recomandare. Învăţaţi-vă să faceţi mereu ordine în suflet! Şi mai bine să nu vă bazaţi pe rezultate rapide. Aşteptarea unui rezultat rapid presupune închinarea şi subordonarea în faţa viitorului. Chiar dacă în cazul dumneavoastră totul este în regulă în ceea ce priveşte sănătatea, destinul şi relaţiile interpersonale, nu trebuie să neglijaţi sufletul şi dezvoltarea acestuia.

Toate întâmplările care au loc cu noi sunt oglinda sufletului nostru. Sufletul dezvăţat de a iubi, moare. Pierzând unitatea cu Creatorul, ea pierde energia principală. Doar sufletul poate accepta energia iubirii. Spiritul şi corpul sunt neputincioase în această privinţă. Energia sufletului se distribuie conştiinţei şi corpului. Şi dacă această energie lipseşte din suflet, putem să punem o cruce mare pe ceea ce numim viaţă şi fericire omenească.
Înainte, asemenea gânduri îmi provocau o dispoziţie mohorâtă. Acum cu siguranţă ştiu un lucru: fiecare situaţie plăcută sau dureroasă, trebuie să provoace o explozie de iubire şi energie. Nu trebuie să ucidem plăcerea prin ofensă, frică sau condamnare. În neplăcere există posibilitatea de dezvoltare. Iar dezvoltarea este întotdeauna o combinaţie a două elemente diametral opuse. Durerea va fi mereu lângă plăcere. Situaţia neplăcută este dată de Dumnezeu. Trebuie să o iubeşti, schimbi şi educi. Dar nu există educaţie fără Dumnezeu. Omenirea are acum multe probleme. Acest lucru îi va împinge pe cei înţelepţi către iubire şi acţiuni active, în direcţia transformării şi educării sufletului. Cei deştepţi vor încerca să schimbe ceva în economie şi politică. Cei proşti se vor supăra şi descuraja...

La ce om poate să apară cancerul? Prin ce se deosebeşte el de ceilalţi?

— Tumoarea apare la cel care gândeşte ca o celulă canceroasă, am răspuns eu. La cel care renunţă la dragoste. Omul este trup, spirit şi suflet. Dacă el nu se închină lui Dumnezeu, atunci el se va închina uneia dintre aceste trei componente.

Acesta şi este păcatul: dezicerea de Dumnezeu de dragul valorilor trupului, spiritului şi sufletului. Păcatul, care constă în închinarea în faţa trupului, se manifestă prin lăcomie. Păcatul închinării în faţa spiritului este mânia. Păcatul manifestat sub forma închinării în faţa sufletului se numeşte poftă neînfrânată.

Închinarea naşte ataşament, ataşamentul naşte agresivitate, agresivitatea se acumulează şi se transformă în autodistrugere. Acesta şi este acel mediu, acel teren pe care se dezvoltă tumoarea canceroasă.

Egoismul interior, care se manifestă prin pierderea iubirii de Dumnezeu şi închinarea în fata „eu-lui” uman, duce inevitabil la reducerea energiei subtile, şi drept urmare, la slăbirea imunităţii…

Ceea ce noi numim capitalism, poate fi considerat o tumoare canceroasă în corpul umanităţii…

Prin dragostea faţă de Dumnezeu, prin întoarcerea la Creator, prin schimbarea interioară profundă, omul îşi reface energia sufletului şi se salvează de multe boli…

"Înainte de lectura acestei cărţi ar fi bine să lăsaţi deoparte orice supărare pe Dumnezeu, pe părinţi, pe lumea înconjurătoare, pe dumneavoastră înşivă şi pe destin”. Serghei Nikolaevici Lazarev

Dotat cu nişte calităţi ieşite din comun, S.N.Lazarev a început încă din tinereţe să practice, cu rezultate foarte bune, masajul bioenergetic. Parapsihologia şi medicina neconvenţională deveniseră o adevărată modă în Rusia anilor ´70, căreia nu i s-a sustras nici autorul cărţii de faţă. Au apărut într-un timp relativ scurt, foarte mulţi bioenergoterapeuţi care la prima vedere, făceau adevărate minuni. S.N.Lazarev s-a detaşat însă de toţi aceşti vindecători printr-un sistem original de abordare a metodelor medicinii neconvenţionale şi prin crearea unei teorii proprii privind utilizarea bioenergiei în terapie. Este vorba de fapt, nu doar de o simplă teorie ci de o descoperire senzaţională, cunoscută deja pe tot mapamondul şi care ar putea revoluţiona întreaga concepţie contemporană asupra diagnosticării şi tratării bolilor.
Aplicând „masajul” bioenergetic în tratarea pacienţilor săi, S.N.Lazarev a observat că boala de fapt nu se vindecă, ci migrează de la un organ la altul, lucru dovedit şi în cazul metodelor convenţionale de tratament la care recurge medicina contemporană „oficială”. De pildă, un pacient vindecat de ulcer gastric revine după aproximativ două luni cu o serioasă afecţiune renală, iar la şase săptămâni după vindecarea acesteia, pacientul se îmbolnăveşte de plămâni... Asemenea cazuri, întâlnite cu sutele în practica sa, îl duc pe S.N.Lazarev la concluzia că, acţionându-se asupra bolii, se acţionează doar asupra efectului, cauza rămânând, în continuare, neschimbată. Lazarev meditează îndelung la acest fenomen, studiază cu seriozitate textele medicale şi filozofice ale Orientului antic, pentru a ajunge în cele din urmă la conceptul dekarmă. Karma, noţiune preluată din filosofia orientală şi identificată de multe ori cu destinul, reprezintă în viziunea lui S.N.Lazarev, „un mecanism de răsplătire a faptelor pământeşti”. Cunoscând acest mecanism, (iar scopul cărţii acesta este), omul îşi poate ameliora starea de sănătate, dar şi destinul.
Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglării câmpurilor reprezintă debutul editorial al lui S.N.Lazarev, produs în trombă (concomitent la două edituri din spaţiul ex-sovietic) în 1994, fiind prima serie de şase cărţi cu titlul generic Diagnosticarea karmei

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos