Produsul a fost adaugat in cos

Ulei esențial de portocale 25ml

Ulei esențial de portocale 25ml

68.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Îți plac parfumurile de ambient dar vrei să eviți chimicalele și substanțele nocive care se găsesc în majoritatea produselor de pe piață? Folosește acest spray pentru ambient BIO și parfumează-ți spațiul într-un mod 100% natural. 

Spray-ul BIO pentru ambient Orange Spice e perfect pentru zilele friguroase de iarnă și combină perfect aroma fierbinte a scorțișoarei cu cea proaspătă și reconfortantă a portocalei. O să iubești acest parfum cald, bogat și citric, care îți aduce bucurie, optimism și bună dispoziție!

Conține doar uleiuri esențiale 100% pure de Portocală (Citrus aurantum dulcis) și de scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) dizolvate în alcool, fără alte chimicale și adaosuri!

Parfumul degajat de spray-ul pentru ambient Orange Spice te va bine dispune! Aroma sa e perfectă pentru a te încălzi în zilele friguroase de iarnă și pe deasupra are efect antiseptic și și armonizator. Dacă dorești să îți sporești energia, alege Orange Spice pentru efectul stimulant și încălzitor.

Spray-ul pentru ambient Orange Spice este perfect pentru orice ambient! Folosește-l cu încredere atât acasă cât și la serviciu. Dacă ai un magazin sau un birou, folosește parfumurile pentru ambient pentru a-ți atrage clienții! Vor fi încântați de parfumul binefăcător, care va fi semnătura olfactivă a afacerii tale.

Mod de folosire: 
Pulverizează de 2 sau 3 ori  spre tavanul încăperii ori spre zonele pe care intenționezi să le parfumezi.  
Poți parfuma zone din casă sau mașină pulverizând esența de parfum pe bucăți de pâslă adezivă de diferite dimensiuni.  
Avertisment:  
Uleiurile esențiale nu se aplică în formă pură pe piele, ochi și mucoase. 
Nu pulveriza pe obiecte colorate, mobilă, țesuturi și reviste. 
 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos