Spray-uri

x

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Scade riscul de aparitie al alergiilor si amelioreaza simptomele acestora.

Recomandari:

Produsul combina efectul de cortizon natural al extractului gemoterapic din muguri de Coacaz negru cu cel de crestere a puterii de aparare al organismului dat de extractul de Astragalus membranaceus. Administrat inainte de perioadele de expunere si in timpul expunerii la alergenii sezonieri naturali (de ex.  polenul diferitelor plante, etc) ajuta la reducerea riscului de aparitie si la ameliorarea simptomelor din alergii.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: cate 3-5 pufuri de 2 ori pe zi, administrate in cavitatea bucala

Administrarea incepe cu 4 saptamani inainte de aparitia alergenilor si se continua pe perioada de expunere.

In cazul unor stari acute se pot administra cate 3-5 pufuri de pana la 4 ori pe zi, timp de 7 zile, apoi se continua cu doza de cate 3-5 pufuri de 2 ori pe zi, pe perioada de expunere la alergeni.

A nu se depasi doza recomandata zilnica.

Ingrediente:

100 gr contin:

extract gemoterapic din muguri de coacaz negru  si extract uscat din radacina de  astragalus

Contine: 20% vol. alcool etilic de cereale si 25 gr glicerina

Nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii si alaptarii!

Actiune:

eutrofic, biostimulator, antiseptic, keratolitic.

Indicatii:
ulcer cronic de gamba, leziuni cutanate mici, keratodermii, arsuri de gradul I si II, eczeme, escare etc.

Doze si mod de administrare:
Produsul se administreaza prin pulverizare pe zona afectata de la o distanta de 10-15 cm, dupa curatarea prealabila a acesteia. Tratamentul se continua pana la vindecare (cicatrizare).

Buna toleranta la administrare topica.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la componentele produsului sau la produsele apicole.

Reactii adverse:
Posibile fenomene alergice usoare.

PROPOLISUL VERDE

Studiile cu propolis verde brazilian și-au arătat rolul în inhibarea dezvoltării CANCERELOR PULMONARE, o activitate antivirală, anticancer, o acțiune antiinflamatoare, o funcție antioxidantă la pacienții cu tip 2 diabetul zaharat și activitatea antiherpetică.

PROPOLISUL este o substanță rășinoasă aromată colectată de albine din mugurii și ramurile tinere ale anumitor copaci, la care adaugă ceară și secreții proprii. Culoarea sa poate varia de la maro, verde sau roșu, în funcție de zona și copacii de pe care a fost cules. În Europa este comun propolisul de culoare maro, având ca origine în special, plopul.
Numit şi clei de albine, acesta este folosit atât la construirea stupului, pentru căptuşirea pereţilor cu un strat lucios, etanş, care nu permite formarea curenţilor de aer, dar şi ca mijloc de apărare împotriva microbilor si a mucegaiurilor. Intruşii care pătrund în stup (insecte sau şoareci) sunt omorâţi de albine și apoi înveliţi în propolis, proces care nu permite putrezirea lor.
Proprietățile terapeutice (antiseptice, antifungice și cicatrizante) ale propolisului sunt cunoscute încă din Antichitate, astfel că papirusurile egiptene confirmă faptul că acesta era utilizat drept medicament antimicrobian.
În compoziția sa intră numeroase substanţe, în funcţie de specia vegetală de pe care s-a cules propolisul. Printre aceste substanţe se numără: antioxidanți, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, stronţiu), substanţe antibiotice, răşini, acizi aromatici, acizi, fermenţi, aminoacizi etc.
În medicina umană, propolisul se foloseşte datorită proprietăţilor sale antivirale, antitoxice, cicatrizante, antibacteriene, imunologice, antispastice şi antiinflamatorii. Studiile moderne referitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis. 
În ceea ce privește propolisul verde Brazilian, acesta este colectat de albine de pe planta Baccharis dracunculifolia din flora spontana a Braziliei.
Propolisul verde are un continut unic, bogat in polifenoli care contribuie la creșterea rezistenței naturale a organismului împotriva STRESULUI OXIDATIV și ÎNTÂRZIE PROCESELE DE ÎMBĂTRÂNIRE. Acizii fenolici din compoziția sa au un puternic efect ANTIOXIDANT ȘI IMUNOMODULATOR. Dintre aceștia se remarcă artepilin C, principala componentă bioactivă prezentă exclusiv în propolisul verde. Aceasta protejează sistemul nervos, inima și prostata împotriva radicalilor liberi.
Este important să spunem că, în ciuda faptului că propolisul verde brazilian nu prezintă anumite substanțe în compoziție comparative cu propolisul European, există o gamă largă de studii care descriu proprietățile sale benefice precum antiulcerogen, antiinflamator, antimutagen, antifungic, antiangiogenetic, antioxidant și imunomodulator. Protejează vasele sanguine și celule nervoase.
Administrarea de propolis verde la animale supuse stresului cronic a crescut generarea de peroxid de hidrogen, sugerând o activitate de imunomodulare.
În concluzie, imunomodularea cauzată de propolisul verde a fost demonstrată amplu în ultimii ani, atât în stimularea, cât și în suprimarea sistemului imunitar, făcându-l aplicabil ca terapie adjuvantă alternativă sau chiar în tratamentul diferitor boli. 
Propolisul amplifică beneficiile chimioterapiei și radioterapiei, catalizând efectele chimioterapiei. Este eficient împotriva principalelor rădăcini de stafilococi, E-coli, Salmonella, Candida și chiar HIV.

SĂ VĂ FIE DE REAL FOLOS!

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos