Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL TONCTURA DE SCULATOARE 50 ML

NATURAL TONCTURA DE SCULATOARE 50 ML

27.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA 09:00 - 14:00

Descriere

 • sculatoarea este o specie cunoscută și utilizată din cele mai vechi timpuri în medicină tradițională pentru creșterea potenței, ea numărându-se printre cele mai eficiente afrodisiace naturale cu efect rapid, crește cantitatea de sânge perfuzat în penis.
 • tinctura de sculatoare crește, prin efectul sau abilitatea bărbatului cu disfuncții de erecție de a se angaja într-o activitate sexuală normală, dobândind și menținând o erecție satisfăcătoare, suficientă pentru actul sexual. După maxim 3-5 zile apetitul sexual revine la normal. Tratamentul de întreținere durează 20 zile/luna, 3 luni consecutiv.

Principalele componente: mucilagii, amidon, dextrine, pentozani, taninuri, săruri de potasiu CONIMED (clorură, fosfat), săruri de calciu s.a.

Acțiune și utilizări: plantă întreagă sau numai tuberculii au proprietăți afrodisiace, antidiareice, determina trezirea senzualității, amplifică erotismul, stimulează trăirile și realizarea actelor sexuale.

Atenționări: a nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente. Utilizarea ei de către bărbații hipertensivi se face numai cu avizul medicului.

Administrare

50 picături – efectul maxim apărând cu 40-50 minute după administrare; curativ 20 picături de 3 ori pe zi înainte de masă timp de 3 luni.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos