Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de nucă ECO Luna Solai 250ml

Ulei de nucă ECO Luna Solai 250ml

46.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

CE ESTE

Uleiul BIO de nucă obținut prin presarea la rece a fructului uscat de nucă românească, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.

Tehnologia pe care noi o aplicăm (cea a presării la rece) ajută la păstrarea gustului natural, specific semințelor, permite extragerea într-o proporție mai mare a nutrienților, antioxidanților, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare).

BENEFICII

Omega 3 și Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamațiilor și a durerilor articulare, scăderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din păcăte, organismul nostru nu poate produce acești doi acizi grași esentiali, așadar singura variantă prin care îi putem procura sunt din alimente.

Uleiul BIO de nucă este indicat în alimentația dietetică pentru prevenirea aterosclerozei și creșterea părului. Adăugat în salate, combate tenia. Ajută în caz de enurezis (scăparea involuntară și inconștientă a urinei). Datorită conținutului bogat în acizi graăi polinesaturați sau esențiali, uleiul BIO de nuci este indicat în curele de protecție a aparatului cardio-vascular.

Bogat în antioxidanţi, uleiul BIO de nucă ajută la reducerea efectelor radicalilor liberi şi previne deteriorarea celulelor, prevenind procesul îmbătrânirii.

UTILIZARE

Uleiul BIO de nucă se folosește în stare crudă la salate, sosuri, paste, supe și alte mâncăruri nepreparate termic.

Tratamentul cu ulei BIO de nucă trebuie să fie unul individualizat și în funcție de recomandarea medicului.

CUM ÎL IDENTIFICĂM

Uleiul BIO de nucă presat la rece are culoarea topazului și un gust plăcut, vâscozitate și aromă aparte, specifică de nucă.

Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sărurilor și proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.

PĂSTRARE

Temperatura optimă de păstrare: 15-20 grade C. După deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 2 luni dacă se păstrează la loc răcoros (chiar la frigider), ferit de acțiunea razelor solare pentru a evita râncezirea.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE (per 100gr produs)

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos