Produsul a fost adaugat in cos

ECO ULEI ESENTIAL DE LEMONGRASS 10 ML

ECO ULEI ESENTIAL DE LEMONGRASS 10 ML

45.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Cymbopogon citratus
Tradiție populară:  Uleiul de lemongrass este întrebuințat în medicina tradițională indiană pentru boli infecțioase și febră. Cercetările moderne efectuate în India arată că, uleiul de lemongrass acționează, în plus, ca un sedativ asupra sistemului nervos central. De asemenea, este folosit ca insecticid și pentru aromatizarea alimentelor.
Beneficii terapeutice: Analgezic, antidepresiv, antimicrobian, anti-oxidant, antipiretic (combate febra), antiseptic, astringent, bactericid, carminativ, deodorant, febrifug, fungicid, galactagog, insecticid, nervin, sedativ (nervos), tonic.
Metoda de extragere: Distilarea la abur a frunzelor proaspete și parțial uscate, tocate fin.
Caracteristici: Un lichid galben, chihlimbariu sau maroniu-roșiatic, cu un parfum proaspăt, citric și vegetal și cu note de fundal pâmântii.
Constituenți principali: Citral (65–85%), miricen (12–25%), dipenten, metilheptenonă, linalol, geraniol, nerol, citronelol și farnesol.
Precauții: Non-toxic, posibile iritații și/sau sensibilizări dermice la unii indivizi - folosiți cu grijă.
 
AROMATERAPIE
Îngrijirea pielii: Acnee, ciuperca piciorului, transpirație excesivă, anti-insecte (purici, păduchi, căpușe), pori deschiși, pediculoză, scabie, toner pentru țesuturi.
Circulație, mușchi, articulații: Durere musculară, circulație și tonus muscular slabe, țesuturi slăbite.
Sistemul digestiv: Colită, indigestie, gastroenterită.
Sistemul imunitar: Febră, boli infecțioase.
Sistemul nervos: Dureri de cap, epuizare nervoasă și stări legate de stres.
Energetic: Calitățile revigorante și energizante ale uleiului de lemongrass se extind și pe tărâmul spiritual și sunt utile celor care lucrează pentru a dobândi cunoștințe de orice fel, în special cunoștințe care sunt în armonie cu infinitul divin.
Alte utilizări: Folosit pentru aromă în săpunuri, detergenți, produse cosmetice și parfumuri. Utilizat culinar ca aromatizant.
 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos