Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL AMESTEC DE ULEIURI ESENTIALE RESPIRO 10 ML

NATURAL AMESTEC DE ULEIURI ESENTIALE RESPIRO 10 ML

62.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Amestec esențial Respiro
Eucalipt Albastru, Lavandă, Tea tree, Mirt, Pin pitic, Cimbru

Am creat acest amestec esențial cu uleiuri delicate, dar extrem de eficiente pentru eliberarea sistemului respirator și calmarea tusei care apare în răceli, gripe, bronșite, infecții în gât sau sinuzite.
Uleiurile incluse în amestecul Respiro sunt în același timp analgezice și antivirale, decongestionante, expectorante, febrifuge, antiinflamatoare, tonice și reconfortante. Fiecare din cele șase uleiuri incluse împărtășesc aceste proprietăți, rezultând un ulei complex, extrem de potent.
În plus, fiecare ulei are propriile caracteristici, care vin să potențeze amestecul, dându-i noi veleități terapeutice. Astfel, uleiul de Tea tree este și un veritabil imuno-stimulent, activând și susținând sistemul imunitar în lupta cu virusurile sau bacteriile. Suficient de puternic pentru a acționa chiar și în boli grave precum tuberculoza, Tea Tree conferă, în plus, putere și rezistență.
Uleiul de lavandă acționează și ca un balsam minunat pentru corp și spirit, care conferă calm și relaxare, fiind în același timp un antibiotic natural.  
Folosit din vremuri străvechi pentru a alina problemele respiratorii, cimbrul este și un excelent tonic și reconfortant.
Eucaliptul albastru este atât de eficient în probleme respiratorii, încât frunzele sale erau fumate în trecut pentru a ameliora astmul. Uleiul, în schimb, luptă cu febra și calmează durerile musculare, care însoțesc adesea o viroză.
Parte din aceeași familie aromatică cu eucaliptul și tea tree, uleiul de mirt este unul blând, potrivit mai ales pentru copii.
Cu un parfum delicat și proaspăt de rășinoase, pinul pitic este recunoscut pentru proprietățile sale antitusive și antivirale.

Constituenți principali: limonen, geraniol, linalol, citronelol, eugenol, cumarină

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos