Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ULEI ESENTIAL DE CHIPAROS 10 ML

NATURAL ULEI ESENTIAL DE CHIPAROS 10 ML

45.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Adori aroma lemnoasă, erbacee a esențelor de conifere? Noi da. Este ca și cum ai păși în pădure, revigorându-te instantaneu, cu mirosul curat, natural, de pământ și arbori. Dintre toate uleiurile din esențe lemnoase, acesta are cel mai "clasic" miros de arbore, proaspăt și reconfortant. Pentru că este antispasmodic, folosește-l în uleiul tău purtător preferat după sport sau dacă ai febră musculară. E util și ca antiperspirant, așa că poți adăuga câteva picături într-o baie de picioare.

Cupressus sempervirens)

Beneficii terapeutice: antireumatic, antiseptic, antispasmodic, astringent, deodorant, diuretic, hepatic, restaurativ pentru sistemul nervos, sudorific, tonic venos, vasoconstrictor
Metoda de etragere: Distilarea cu abur a acelor și ramurilor mici
Caracteristici: Lichid galben verzui deschis. Aroma sa este lemnoasă și balsamică. Efectul mirosului său este răcoritor și calmant.
Se combină bine cu bergamota și uleiurile citrice în general, cu salvia, tămâia, pinul, ienupărul, lavanda și santalul. 
Constituenți principali: Pirene, camphene, sylvestrene, cymene, sabinol.
Precauții: utilizați întodeauna diluat pe piele, în ulei purtător, este considerat ca fiind non-iritant și nu produce sensibilizare. 
Utilizați pentru perioade limitate, până la treizeci de zile. Nu utilizați în timpul sarcinii.
AROMATERAPIE
Îngrijirea pielii: piele grasă, acnee, gingii cu probleme, răni
Sistemul respirator: tuse spasmodică, bronșită
Sistemul circulator,muscular și osos: hemoroizi, sângerări nazale, vene varicoase, circulație proastă, celulită, reumatism, crampe musculare, febră musculară
Igienă: transpirație abundentă
Sistemul genito-urinar: menstruație excesivă, probleme legate de menopauză
Sistemul nervos: tensiune nervoasă și stres.
Energetic: Mirosul său
 ne transmite bucurie și este calm și liniștitor, protectiv, clar, discret. Acționează asupra Chakrelor 1, 3 și 7. Chiparosul este un copac al lui Saturn, energia formei: transmite simțul formei și al concentrării. Este o esență potrivită pentru persoanele care au capul în nori. Uleiul esențial de chiparos este indicat în special persoanelor care au dificultăți în a fi centrate, care sunt ca frunzele în bătaia vântului, la mila evenimentelor externe (nu știu cine sunt).  Mirosul și vibrația sa ne ajută să ne raportăm la originile noastre, să ne găsim direcția și scopul în viață.
Uleiul esențial de Chiparos aduce energia înăuntru  și o coboară în jos, de aceea are o calitate puternic astringentă la mai multe niveluri: sânge: varice, hemoroizi, menstruație hemoragicălichide: transpirație excesivă ("oprește" tot ceea ce curge), înrădăcinează energia (Qi) și strângele
Efectele sale asupra Spiritului se referă la gestionarea doliului, îmbunătățirea capacitatății de a accepta și de a depăși situații dificile. Esența de Chiparos ajută vasele să se golească și creează mai mult spațiu în viața noastră, pentru că, având energie, dar neavând sângele, înseamnă că nu avem resurse care să ne ajute să facem lucrurile pe care le dorim.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos