Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ULEI ESENTIAL ROSA 2 ATTAR CU SANTAL DE MYSORE 10 ML

NATURAL ULEI ESENTIAL ROSA 2 ATTAR CU SANTAL DE MYSORE 10 ML

98.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Te vei îndrăgosti de acest ulei esențial prețios, cu un parfum dulce și rafinat, fin și vibrant, înălțător și îmbătător! De secole trandafirul și santalul sunt considerate aromele feminității și ale senzualității, încearcă acest ulei și nu vei regreta!

Uleiul esențial "Rosa 2 Attar" este obținut prin distilarea la abur a petalelor de transafir într-o bază de ulei esențial prețios de lemn de santal, într-o proporție ideală de 35% ulei de trandafir de damasc și 65% ulei esențial de santal, pentru a obține un parfum cu adevărat fabulos.

Acest amestec este păstrat la maturat în jur de trei ani, pentru a ajunge la această aromă desăvârșită. Aroma trandafirului este "învelită" în cea a santalului dându-i persistență și profunzime.

Attarul Fiore d’Oriente este uleiul esențial obținut în mod tradițional prin distilarea la abur a trandafirului de Damasc, într-o bază de ulei de Sandal de Mysore. Attar 2 este un ulei din a doua presă.

Attarul este forma cea mai veche, de origine orientală, de extracție a uleiurilor de trandafiri, fiind folosite în trecut ca și parfumuri. Se spune că vestitul medic persan Avicenna a fost primul care a distilat cu aceasta tehnică, obținând prin învechire un parfum care și azi e prețuit în Orient, din Turcia până în India, unde tradiția de a oferi un attar în dar oaspeților este și astăzi respectată.

Attarurile se maturează timp de câțiva ani, timp în care parfumul se echilibrează și toți constituenții din cele două uleiuri folosite se îmbină într-o armonie perfectă, astfel încât la voi ajunge forma desăvârșită a uleiului.

În attarurile Fiore d’Oriente parfumul delicat al rozelor este învăluit de notele inerente de santal. Este un parfum îmbătător și emolient care învăluie și oferă siguranță. Trandafirul vibrează și deschide inima, în timp ce santalul înrădăcinează această aromă, creând un mediu cald, protector.
Fiind constituit din două uleiuri diferite, Attarul de trandafir și santal își dublează potența și beneficiile.

Beneficii: Antidepresiv, antiseptic (urinar și pulmonar), antispasmodic, agent anti-tubercular, antiviral, antifungic, afrodisiac, astringent, bactericid, coleretic, cicatrizant, depurativ, diuretic, emenagog, expectorant, hemostatic, hepatic, laxativ, regulator al apetitului, sedativ, tonic, antiinflamator.
 
AROMATERAPIE
Îngrijirea pielii: Piele uscată, acnee, tenuri mature și sensibile, riduri, loțiune după bărbierit, ten gras.
Circulație, mușchi și articulații: Palpitații, circulație slabă.
Sistemul respirator: Astm, tuse, bronșită, laringită.
Sistemul digestiv: Greață, diaree.
Sistem genito-urinar: Menstruație neregulată, leucoree, menoragie, tulburări uterine, cistită.
Sistem nervos: Depresie, impotență, insomnie, frigiditate, dureri de cap, tensiune nervoasă și alte afecțiuni legate de stres.
 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos