Uscătoare de fructe, legume, plante, polen, etc.

Tratarea prin uscare este o modalitate de conservare foarte veche. Pe vremuri aceste operaţiuni au fost costisitoare în timp şi muncă. Gospodinele moderne nu mai pot consacra atâta timp şi energie pentru conservare cum făceau străbunicele noastre. Dar uscarea este şi astăzi o metodă economică şi practică. Unde în grădină se produce necesarul de fructe şi legume merită ca acestea să fie stocate şi pentru iarnă sub formă uscată. În acest scop a dezvoltat firma Hydraflow familia de produse EZIDRI, pentru uscat fructe şi legume.

Avantajele uscării:
➢ produsele uscate nu ocupă mult spaţiu
➢ putem obţine o conservare sigură şi îndelungată a produselor
➢ nu se folosesc conservanţi
➢ fructele, legumele, plantele îşi păstrează aroma, culoarea, valoarea nutritivă iniţială
➢ se reduc semnificativ cheltuielile de consum a energiei electrice pentru păstrarea alimentelor(prin congelare)

• Fructele uscate sunt foarte sănătoase, pot fi consumate chiar şi de diabetici fără nici o problemă.
Pot fi folosite şi pentru prepararea compoturilor, prăjiturilor sau se pot servi direct la farfurie.

• Legumele uscate sunt şi ele utilizate în mai multe scopuri: conservarea pentru iarna, sau pentru excursii, având în vedere faptul că nu ocupă mult loc şi sunt uşoare.

➢ cu EZIDRI putem usca şi plantele folosite pentru condimentare, deoarece plantele îşi păstrează perfect culoarea şi aroma.
➢ este recomandată folosirea EZIDRI pentru uscarea plantelor medicinale, pentru că în acest fel sunt ferite de praf şi îşi păstrează proprietăţile.
➢ tot cu ajutorul EZIDRI se pot usca şi florile, buchete de flori, sau petalele acestora (folosite pentru coşuleţele parfumate).

Pentru accesorii suplimentare accesati www.ezidri.ro

  Produsul a fost adaugat in cos