TUPPERWARE

Putine sunt muncile din bucatarie care nu pot fi facute mai repede si mai usor prin folosirea produselor Tupperware. De exemplu, produsele cu ajutorul carora taiati alimentele, le mixati sau sfaramati fara curent electric, vasele care pastreaza pentru mai mult timp prospetimea alimentelor, iar linia pentru servire va satisface chiar si persoanele cele mai pretentioase !

Produsele sunt destinate pastrarii, prepararii, congelarii, transportului si servirii alimentelor.

Produsele Tupperware sunt ermetice, incasabile, multifunctionale. Produse de calitate,studiate pana in cele mai mici detalii. Produse inteligente ce propun solutii si simplifica viata.

Una din caracteristicile fundamentale  este sistemul exclusiv de inchidere care se obtine prin renumitele capace de forme, dimensiuni si culori diferite, fiecare cu caracteristici proprii:- ermetice la aer , lichid si vapori.

Toate vasele sunt garantate pentru pastrarea prospetimii alimentelor prin “Marca Europeana de Igiena” care certifica igiena , calitatea materialelor si acuratetea prelucrarii.

In vase se pot transporta alimentele , inclusiv cele lichide , toate ajungand cu bine la destinatia dorita. Congelarea se face rapid , fara ca alimentele sa faca masa de gheata , congelatorul fiind ferit de mirosuri nedorite.

Vasele Tupperware sunt unice la nivel mondial pentru ca sunt fabricate din polietilena, polipropilena, policarbonat, PUR, MEDICINAL, materiale folosite la fabricarea valvelor artificiale ale inimii si a altor proteze din organism.

Toate celelalte vase de plastic si ambalaje din comert sunt fabricate din materiale RECICLABILE. In decursul utilizarii acestora la temperaturi joase (congelator, frigider) sau inalte (microunde), la transport sau pastrarea alimentelor, vasele din plastic reciclabil si pungile pentru ambalaj elibereaza RADICALI LIBERI (particule toxice) in alimentele pe care le contin. Pentru a anihila acesti radicali liberi corpul nostru consuma ANTIOXIDANTI ceea ce face sa scada imunitatea. Organismul este astfel predispus tuturor bolilor si in special la cancer si diabet, dupa cum aflam din CELE MAI RECENTE STUDII MEDICALE DIN OCCIDENT.

FABRICATE DIN POLIETILENA PUR MEDICINALA, NERECICLATA

FOLOSITE CORECT NU ELIMINA DIOXINA, BISFENOL

DIMINUEAZA CANTITATEA DE DESEURI SI PROTEJEAZA MEDIUL INCONJURATOR

PRACTICE (puteti taia, mixa, sfarama fara ajutorul curentului electric)

REZISTENTE

ERMETICE

IDEALE PENTRU PASTRAT, TRANSPORT, GATIT, PREPARATA ALUATURI (fara sa fie nevoie de framantare), SALVEAZA MINERALELE SI VITAMINELE

ECONOMISESC TIMP

  Produsul a fost adaugat in cos