Vinuri

Dupa ce Omul a depasit stadiul de vanator pentru a se hrani si dupa ce mancarea nu era perceputa numai pentru potolirea foamei, ci si ritual, cercul s-a inchis odata cu aparitia VINULUI.
Cresterea consumului si globalizarea au impus aparitia unor solutii care sa faca posibila obtinerea unor recolte mari, dar cu nivel calitativ modest.

Mai nou, dorinta de a realiza produse de exceptie a impus solutii cu grad ridicat de acuratete a intregului lant de productie a vinului. Asa au aparut vinurile bio care pe langa calitatea certa a produselor au si avantajul de a fi mult mai blande cu sanatatea celui care le consuma. Astfel, dupa aproape o jumatate de secol de experimente in care tehnologiile au agresat oarecum povestea minunata a VINULUI, acesta a reusit sa impuna primatul traditiei atunci cand e vorba de calitate certa.

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

concentratie 10% Alc/vol

vinul nostru de miere este fabricat dupa o reteta traditionala din miere pura.

- nutritiv pentru organism, antioxidant pentru celule

- astringent, depurativ

- creste imunitatea la nivelul colonului, rol in prevenirea cancerului de colon

- amelioreaza durerile de gat

- amelioreaza tulburarile intestinale si gastrice

- benefic in diabet ( proprietati hipoglicemiante, limitand astfel productia de insulina)

- se recomanda pentru osteoporoza, inclusiv cea indusa de medicamente, secundara altor boli

- sursa importanta de acid folic care intervine in functionarea sistemului nervos

Mod de administrare:

cate 25 de ml de 3 ori pe zi inainte de masa

Vin de Capsuni

- combate bolile de inima, infarctul si boala Alzheimer

s-a descoperit ca nivelul antioxidantilor din capsuni neutralizeaza efectele distructive ale radicalilor liberi din sistemul dvs, ajutand in timp organismul sa repare tesuturile, oferind un surplus de vitamina C

- fibrele din capsuni, cca 12% din DZR, ajuta la absorbtia nutrientilor, inhiba producerea colesterolului din ficat si ajuta la stabilizarea glucozei din sange

- tonifica si remineralizeaza organismul, incetinind procesul de imbatranire

Mod de administrare:

cate 50 ml de 3 ori pe zi inainte de mancare

Fructele de coacăz negru sunt considerate printre cele mai bogate în vitamina C (150-200 mg la 100 grame fructe), de 3 ori mai mult decât portocalele.

EFECTE BENEFICE ALE COACAZELOR

-elixir al tinereţii, cu efecte de favorizare a virilităţii masculine şi de tinereţe prelungită cu o viaţă sănătoasă.
-proprietăţi diuretice, depurative, pectorale, sudorifice, stomahice, antidiareice, anticolitice, astringente, hipertensive, antireumatice, antigutoase, antiinflamatoare, vermifuge, antiscorbutice, antihemoragice, antiinfecţioase, cicatrizante, vitaminizante, energizante,

RECOMANDARI
-boli cardiovasculare previne insuficienţa cardiacă şi accidentele vasculare prin conţinutul ridicat în antocianozide şi vitamina C, măreşte rezistenţa capilarelor sanguine fragile, reduce ateroscleroza cerebrală, arterita, trombogeita obliterantă, intensifică circulaţia periferică slabă cauzată de menopauză, curăţă sângele de toxine, deşeuri şi colesterol.
-afecţiuni ale sistemului nervos (stres, migrene, surmenaj fizic şi intelectual, astenie psihică postgripală, oboseală generală).
- afecţiuni reumatismale (combate reumatismul cronic degenerativ şi artritele reumatoide prin efectele antiinflamatorii, guta şi mai ales poliartrozele generalizate şi invalidante la mâini şi picioare deformate);

MOD DE ADMINISTRARE
se cosumă câte 50 ml de 3 ori pe zi înainte de mâncare.

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos