Vinuri

Dupa ce Omul a depasit stadiul de vanator pentru a se hrani si dupa ce mancarea nu era perceputa numai pentru potolirea foamei, ci si ritual, cercul s-a inchis odata cu aparitia VINULUI.
Cresterea consumului si globalizarea au impus aparitia unor solutii care sa faca posibila obtinerea unor recolte mari, dar cu nivel calitativ modest.

Mai nou, dorinta de a realiza produse de exceptie a impus solutii cu grad ridicat de acuratete a intregului lant de productie a vinului. Asa au aparut vinurile bio care pe langa calitatea certa a produselor au si avantajul de a fi mult mai blande cu sanatatea celui care le consuma. Astfel, dupa aproape o jumatate de secol de experimente in care tehnologiile au agresat oarecum povestea minunata a VINULUI, acesta a reusit sa impuna primatul traditiei atunci cand e vorba de calitate certa.

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

concentratie 10% Alc/vol

vinul nostru de miere este fabricat dupa o reteta traditionala din miere pura.

Vin de Coacaze

- trateaza anemia

- previne insuficienta cardiaca

- mareste rezistenta capilarelor sanguine

- reduce ateroscleroza cerebrala, arterita, trombangeita obliteranta

- intensifica circulatia periferica slaba cauzata de menopauza

- curata sangele de toxine, deseuri si colesterol

- recomandat in afectiuni ale sistemului nervos (stres, migrene, surmenaj fizic si intelectual, astenie psihica postgripala, oboseala generala)

- combate reumatismul cronic degenerativ si artritele reumatoide prin efectele antiinflamatorii, guta si mai ales poliartrozele generalizate si invalidante la maini si la picioare

Mod de administrare:

- se consuma cate 50 ml de 3 ori pe zi inainte de mancare

- nutritiv pentru organism, antioxidant pentru celule

- astringent, depurativ

- creste imunitatea la nivelul colonului, rol in prevenirea cancerului de colon

- amelioreaza durerile de gat

- amelioreaza tulburarile intestinale si gastrice

- benefic in diabet ( proprietati hipoglicemiante, limitand astfel productia de insulina)

- se recomanda pentru osteoporoza, inclusiv cea indusa de medicamente, secundara altor boli

- sursa importanta de acid folic care intervine in functionarea sistemului nervos

Mod de administrare:

cate 25 de ml de 3 ori pe zi inainte de masa

Vin de Capsuni

- combate bolile de inima, infarctul si boala Alzheimer

s-a descoperit ca nivelul antioxidantilor din capsuni neutralizeaza efectele distructive ale radicalilor liberi din sistemul dvs, ajutand in timp organismul sa repare tesuturile, oferind un surplus de vitamina C

- fibrele din capsuni, cca 12% din DZR, ajuta la absorbtia nutrientilor, inhiba producerea colesterolului din ficat si ajuta la stabilizarea glucozei din sange

- tonifica si remineralizeaza organismul, incetinind procesul de imbatranire

Mod de administrare:

cate 50 ml de 3 ori pe zi inainte de mancare

Vinul Diabeticului

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos