Cum comand?

CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Magazinul nostru virtual isi apreciaza clientii si le respecta confidentialitatea. Noi adunam informatii despre clienti in efortul de a imbunatati experienta noastra in domeniul comercial si de a putea comunica cu dumneavoastra despre produsele, serviciile, concursurile si promotiile noastre. Magazinul nostru recunoaste faptul ca informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Nu vindem si nu inchiriem informatiile pe care dumneavoastra ni le furnizati online unei terte parti.

COMANDA VIRTUALA
Pentru ca dumneavoastra sa puteti efectua o comanda in magazinul nostru virtual, iar noi sa o procesam cat mai rapid, trebuie sa parcurgeti cateva etape. Daca totusi nu va descurcati, ne puteti contacta oricand la urmatoarele numere de telefon: 0264-406405, 0726-227796 sau prin email la: casabio.casabio@yahoo.com.

Pasul numarul 1: Crearea contului personal
Pentru a putea accesa toate serviciile din magazinul virtual CasaBIO.ro si pentru a putea face o comanda este nevoie sa va autentificati. Acest lucru il puteti efectua in momentul in care accesati situl CasaBIO.ro in partea dreapta a paginii gasiti butonul "Creeaza cont nou". Va trebui sa completati un formular cu datele dumneavoastra personale, dupa care veti primi urmatorul mesaj: "Contul dvs. a fost creat! In scurt timp o sa primiti un email cu detalii despre cum sa va activati contul tocmai creat". Dupa primirea emailului veti putea accesa magazinul virtual Daca aveti deja un cont creat trebuie doar sa introduceti adresa de email si parola in formularul de autentificare din site. Ati uitat parola? Daca acest lucru s-a intamplat accesati butonul "am uitat parola" si veti completa un nou tabel de date, iar in final veti accesa butonul "resetare parola".

Pasul numarul 2: Alegerea produsului
O modalitatea de a accesa foarte rapid produsul dorit, daca il cunoasteti deja este accesand motorul de cautare aflat in partea din dreapta a paginii deasupra casutelor de logare.
O a doua modalitate pentru a gasi produsul dorit care sa corespunda cu necesitatile dumneavoastra este prin consultarea categoriilor aflate in bara verticala din stanga paginii. In interiorul fiecarei categorii veti gasi subcategoriile, iar in subcategorii produsele care sunt insotite de detalii despre produs. Uneori acestea sunt afisate pe mai multe pagini, astfel incat trebuie sa accesati in josul paginii numarul de pagina dorita. In momentul in care v-ati hotarat asupra produsului faceti click pe "Adauga in Cosul cu Sanatate" si din acel moment veti beneficia pe tot parcursul comenzii de tabelul cu ceea ce ati cumparat cat si suma totala a cosului de cumparaturi. Chiar si ulterior efectuarii comenzii acest tabel poate fi modificat prin renuntare sau adaugare dupa necesitatile Dumneavoastra.

Pasul 3: Finalizarea comenzii
Ca in orice magazin dupa ce v-ati ales produsele dorite si ati vizualizat atent cosul de cumparaturi accesati butonul "TRIMITE COMANDA" comanda Dumneavoastra va fi receptionata de echipa CasaBIO si pregatita spre a fi livrata in cel mai scurt timp posibil.

DESPRE LIVRARE
Produsele comandate se livreaza in toata tara in functie de modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In momentul in care comanda D-voastra va fi preluata veti fi contactati si anuntati personal de data la care urmeaza sa intrati in posesia bunului, alegerea modalitatii de transport, precum si a orelor la care sunteti disponibili pentru a prelua coletul. LIVRAREA POATE DURA INTRE 1 SI 3 ZILE LUCRATOARE.

PENTRU LIVRAREA LA DOMICILIU PE RAZA ORASULUI Cluj-Napoca LIVRAREA VA FI :

Livrarea GRATUITA - daca valoarea depaseste 200 RON;
Livrarea CONTRA COST transport 20 RON (in functie de distanta) - daca valoarea este sub 200 RON; Livrarea comenzii se face intre 1-3 zile.

LIVRAREA COMENZILOR IN AFARA ORASULUI Cluj-Napoca SE VA FACE:

In 24 ore de la preluarea comenzii daca va fi trimis coletul cu o coletarie rapida, in functie de localitate sau in maxim 3 zile de la primirea comenzii in urmatoarele conditii:
Livrarea GRATUITA - daca valoarea depaseste 500 RON iar coletul are greutatea sub 20 kg;
Livrarea CONTRA COST transport 20 RON - daca valoarea este sub 500 RON. Pentru coletele cu greutatea mai mare de 15 kg se percep taxe suplimentare de curierat - 0,6 ron pentru fiecare kilogram in plus.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, CasaBIO.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR

Produsele comandate se achita la livrare in numerar sau cu OP inaintea livrarii coletului, la cererea clientului se va elibera o factura fiscala care va va fi trimisă pe email inainte de livrare spre a o achita cu ordin de plata.

 

  Produsul a fost adaugat in cos