Roscove

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Denumire : Ceratonia Siliqua

Nu contine aditivi si conservanti.

Faina de roscove sau carob este un substitut pentru cacao sau ciocolata, pentru persoane sensibile la aceste produse.Spre deosebire de cacao, nu contine grasimi sau substante care stimuleaza sistemul nervos(cafeina, teina). In schimb contine multa fibra, vitamine si minerale, inspecial calciu. De asemeni contine mai multe calorii de cacaoa, nu contine gluten si este ideala pentru cei cu intoleranta la gluten(celiachie). Gustul este placut, usor dulceag, poate fi amestecata cu indulcitori, lapte sau cu orice este potrivit pentru deserturi.

Valori energetice: 222kcal(929% kJ)

Proteine: 4,6%

Lipide: 0,65%

Carbohidrati: 89%

Dulce natural, fara cofeina, fara gluten. Fără adaos de conservanți și alte substanțe. În timpul procesării păstăile de roşcove sunt măcinate și prelucrate la temperaturi mai mici de 50° C pentru a îmbunătăți aroma și gustul produsului final. Pudra de roșcove este un substituent foarte bun pentru pudra de cacao și o alternativă sănătoasă pentru ciocolată. Aceasta poate fi utilizata în produse de patiserie, prăjituri, băuturi calde, shak-uri de lapte si deserturi. Este un dulce natural, care necesită mai puțin adaos de zahăr pentru a îndulci . Pudra de roșcove poate fi utilizată în același mod ca pudra de cacao.

Ecologica si Conventionala - O cafea pe bază de plante mediteraneene din roşcova prajita.

Nu conține conservanți și substanțe chimice adăugate. Fara cofeina și dulce natural. Este o alternativa foarte buna pentru cafea cu beneficii pentru sanatate. Este prăjită , are o culoare inchisa și un gust la fel ca și cafeaua. Pregătiți-o la fel cum vă pregătiți cafeaua preferata. Poate fi utilizata pentru cafea la filtru, cafea espresso și cafea instant. Băutorii de cafea o pot amesteca cu cafeaua lor pentru a reduce cofeina și a adăuga nutrienti deoarece roșcova are vitamine de oferit. Cei care doresc sa renunte la obiceiul de a bea cafea o pot face acum cu Caroffee. Pentru un gust mai dulce puteti adauga cateva picaturi din siropul nostru roșcove.

 

Continut:

praf de roscove 100%

Inlocuitor de cacao ce nu contine cofeina si teobromina cu putere mare de colorare.
Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao.

Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A si B, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao.

Continut:

praf de roscove 100%

Inlocuitor de cacao ce nu contine cofeina si teobromina cu putere mare de colorare.
Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao.

Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A si B, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao.

Roşcovă este o sursa bogata de calciu, fosfor, potasiu, magneziu şi conţine vitaminele A, B, B2, B3 şi D.

Fiecare pastaie poate fi consumata cruda ca un substitut pentru ciocolată şi poate fi folosita la gatit ca garnitură pentru preparate de carne de vită şi porc

 

Continut:

praf de roscove 100%

Inlocuitor de cacao ce nu contine cofeina si teobromina cu putere mare de colorare.
Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao.

Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A si B, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao.

Ingrediente:

guma de roscove*

Dozare:

1 lingurita( cca 2 gr) la 200 ml apa, sos, etc

Ingrediente:
Făină de roscove din samburi de roscove. Nu contine gluten.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Tara de origine: Italia.


Descriere:
Poate fi amestecată la cald sau rece, lianţi liberi de colesterină şi purină, săraci în natriu, neutru la gust.

Întrebuinţare:
Pentru îngroşarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor şi îngheţatelor.

Roscaova este un fruct nutritiv complet iar valoarea sa nutritiva este remarcabila. Este bogat in fibre, polifenoli si tanini care asigura proprietati antioxidante. Desi este bogat in zahar natural, este redus in calorii si grasimi, fara gluten si fara cofeina.

Roscova este bogata in vitaminele A, B si D, calciu, fosfor, potasiu, carbohidrati, proteine, magneziu si diverse metale.

Este consumat ca fruct brut. Fiti atenti cu pastatile dure.

CAROBUL SAU ROSCOVA ARE UN CONTINUT RIDICAT DE Ca.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscove

Pudra de roscove este o alternativă sănătoasă pentru ciocolată și cacao. Acesta poate fi utilizata în prăjituri, băuturi calde, lapte, shake-uri și deserturi. Este o sursă bogată de calciu și vitamine.

 

Pudra de roscove (denumita si carob) este obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A, B si E, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza.

Nu contine colesterol.

Este saraca in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, pentru prajituri, etc.

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos