Ulei de masline


  • Produsele 1-15 (din 15)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Acest superb ulei obtinut prin metode mecanice la rece din masline Koroneiki si Athinoella organice provin din sudul Greciei, regiunea Peloponez. Clasificarea acestui ulei ca extravirgin inseamna ca a fost obtinut fara a folosi metode chimice, contine mai putin de 0,8% aciditate si are un gust superior.

Ingrediente:

100% ulei de masline extravirgin*

Uleiul de masline extravirgin G.E.T. desavarseste pasiunea pentru excelenta, fiind un produs gastronomic de mare finete, care va satisface si cele mai exigente gusturi.

Uleiul de masline extravirgin BIO Greek Exquisite Tastes a fost premiat cu Medalia de Aur la Athena International Olive Oil Competition 2017.

Best Greek Organik EVOO 2017 - Gold Medal 2017

Athena International Olive Oil Athena International Olive Oil


Uleiul de masline extravirgin ecologic G.E.T. este un ulei monovarietal, obtinut dintr-un singur soi de masline, Koroneiki, cultivate inca din timpuri stravechi in regiunea cu indicatie geografica protejata Monemvasia-Laconia, arhipeleagul Peloponez.
Caracteristicile sale deosebite confera uleiului de masline o calitate inegalabila, atat din punct de vedere chimic, cat si organoleptic.

Maslinele coapte sunt atent recoltate aproape de sfarsitul sezonului de cules, rezultand un ulei de masline ecologic special, de calitate superioara. Este un produs gastronomic care scoate in evidenta savoarea si aromele maslinelor aflate aproape de ultimele stadii de maturare.

Caracterul bland al acestui ulei de masline il face un produs ideal pentru gatit preparate din peste, carne alba, legume si salate.

Uleiul de masline extravirgin ecologic G.E.T. este luxul pe care vi-l puteti permite zilnic in bucatarie.

Produs din Agricultura Ecologica

Acest ulei de masline extra virgin, de origine protejata, este produs din soiul de masline "Koroneiki", regiunea de provenienta fiind Messinia, din Peninsula Peloponez.

Uleiul de masline extra virgin este sucul natural si pur al maslinelor, fiind obtinut doar prin mijloace mecanice (zdrobire, presare la rece, centrifugare), fara a fi adaugate niciun fel de substante chimice si fara a fi folosita vreo alta metoda de procesare. 

Astfel, sunt pastrate integral gustul si aroma delicioasa a maslinelor proaspete, putand fi consumat imediat, precum orice sucuri naturale. Contine multe subtante aromatice si elemente distincte, ceea ce il face cel mai gustos dintre toate uleiurile. Culoarea sa este puternic aurie, ceea ce indica faptul ca maslinele au fost culese doar in momentul cand au fost pe deplin coapte.

Datorita continutului ridicat de polifenoli si vitamina E, acest ulei de masline are o rezistenta ridicata la alterare si oxidare. Compozitia sa chimica este ideala, fiind imbogatit cu substante anti-oxidante naturale, care au o importanta vitala asupra sanatatii. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,4%.

Poate fi folosit impreuna cu legume proaspat fierte sau coapte (cartofi, ardei, dovlecei, conopida, broccoli, mustar negru si cicoare), carne fiarta, peste sau carne marinata, ierburi aromatice si verdeturi. Este indicat a fi folosit pentru prajit, mai mult decat orice alt ulei din seminte, deoarece este bogat in acizi grasi mono-saturati si substante anti-oxidante naturale, care nu isi pierd proprietatile la temperaturi de pana la 200°.

Producator: Kanakis, Grecia

Uleiul extravirgin Kanakis BIO este un ulei de masline organic, produs din soiul de masline "Koroneiki". Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides "taramul fructului bun".

Acest ulei este obtinut folosind exclusiv metode mecanice de prelucrare, prin presare la rece, aceste etape incluzand spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea. Sunt respectate conditii speciale de temperatura, astfel incat proprietatile maslinelor si ale uleiului obtinut sa nu fie alterate in niciun fel.

Uleiul astfel produs pastreaza gustul si aroma delicioasa a fructului proaspat. Uleiul de masline este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie. Fiind un ulei de masline extravirgin, aciditatea sa are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,5%.

Uleiul extravirgin Kanakis Bio poate fi folosit impreuna cu  salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.

Acesta este un ulei de masline certificat BIO si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Aciditate : maxim 0.8%

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Hellas, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Ulei de măsline extravirgin obținut din soiul de măsline Koroneiki recoltate în perioada decembrie - februarie.

Firma Elea Creta se remarcă prin tehnicile sale moderne de cultivare și cunoștințele privind metodele tradiționale, dobândite de-a lungul celor trei generații de producători, oferind astfel consumatorilor produse cu adevarat excepționale.

Măslinele folosite pentru producerea uleiului de măsline extra virgin Elea Creta aparțin varietăților „Koroneiki” și „Psilolia”, cultivate în Insula Creta.

Recoltarea măslinelor se face începând cu jumătatea lunii noiembrie, până la finalul lunii februarie. Măslinele sunt culese manual și transportate în aceeași zi către presa de ulei, pentru a se asigura în acest mod calitatea superioară a uleiului. Uleiul este obținut prin presare / extracție la rece, la o temperatură de extracție cuprinsă între 25-28 ºC, obținându-se astfel un nivel maxim al acidității de 0,4%.
Rezultatul este un ulei extra virgin de înaltă calitate, cu o plăcută nuanță de verde-auriu. Cuprinde savoarea intensa a fructelor într-o aromă echilibrată și plăcută, păstrând ușoare urme de piper negru.

Studiile indică faptul că persoanele care consumă zilnic 2 linguri de ulei de măsline extra virgin sunt mai puțin predispuse la boli de inimă (prin scăderea nivelului de colesterol LDL). De asemenea, uleiul de măsline este foarte bine tolerat de către stomac, acesta ajutând la prevenirea apariției ulcerului gastroduodenal și gastritei.

ACEST ULEI PRESAT LA RECE ESTE ECOLOGIC SI A FOST MEDALIAT CU AUR. E DELICIOS !

Uleiul extra virgin Kanakis Bio este un ulei organic, produs din soiul de masline "Koroneiki". Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides "taramul fructului bun".

Acest ulei este obtinut folosind exclusiv metode mecanice de prelucrare, prin presare la rece, aceste etape incluzand spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea. Sunt respectate conditii speciale de temperatura, astfel incat proprietatile maslinelor si ale uleiului obtinut sa nu fie alterate in niciun fel.

Uleiul astfel produs pastreaza gustul si aroma delicioasa a fructului proaspat. Uleiul Bio este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie. Fiind un ulei extra virgin, aciditatea sa are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.

Uleiul extra virgin Kanakis Bio poate fi folosit impreuna cu  salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.

Acesta este un ulei certificat Bio si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014

Producator: Kanakis, Grecia

Ingrediente:

otet din vin rosu*, sirop de struguri concentrat*

*din agricultura organica

Aciditate: 6%

Acest ulei de masline extravirgin, de origine protejata, este produs din soiul de masline "Koroneiki", regiunea de provenienta fiind Messinia, din Peninsula Peloponez.

Uleiul de masline extravirgin este sucul natural si pur al maslinelor, fiind obtinut doar prin mijloace mecanice (zdrobire, presare la rece, centrifugare), fara a fi adaugate niciun fel de substante chimice si fara a fi folosita vreo alta metoda de procesare. 

Astfel, sunt pastrate integral gustul si aroma delicioasa a maslinelor proaspete, putand fi consumat imediat, precum orice sucuri naturale. Contine multe subtante aromatice si elemente distincte, ceea ce il face cel mai gustos dintre toate uleiurile de masline. Culoarea sa este puternic aurie, ceea ce indica faptul ca maslinele au fost culese doar in momentul cand au fost pe deplin coapte.

Datorita continutului ridicat de polifenoli si vitamina E, acest ulei de masline are o rezistenta ridicata la alterare si oxidare. Compozitia sa chimica este ideala, fiind imbogatit cu substante anti-oxidante naturale, care au o importanta vitala asupra sanatatii. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,5%.

Poate fi folosit impreuna cu legume proaspat fierte sau coapte (cartofi, ardei, dovlecei, conopida, broccoli, mustar negru si cicoare), carne fiarta, peste sau carne marinata, ierburi aromatice si verdeturi.

Este indicat a fi folosit pentru prajit, mai mult decat orice alt ulei din seminte, deoarece este bogat in acizi grasi mono-saturati si substante anti-oxidante naturale, care nu isi pierd proprietatile la temperaturi de pana la 200°.

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Antioxidant natural cu gust unic de Zakynthos, cu o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Grecia, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Trufele sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete, in cele mai extravagante restaurante.

Uleiul de masline extra virgin produs de Dryas Greek Truffle este extras la rece, exclusiv prin procedee mecanice, si este imbogatit cu aroma de trufe albe (Tuber magnatum pico).

Descoperiti savoarea usturoiului din aceasta trufa rara si speciala. Veti fi uimiti de aroma sa fructata deosebita.

Se poate folosi rece pentru: maioneza, carpaccio, vinaigrette, branza. Se recomanda a se folosi cald pentru: paste proaspete, cartofi, risotto, peste.

Dupa deschidere, aroma se mentine timp de 3 luni. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Dupa o evaluare riguroasa a mai multor parametri, cum ar fi altitudinea, ph-ul solului si vegetatia din regiune, fondatorii Dryas Greek Truffle au ales, ca locatie pentru a incepe afacerea cu trufe, satul Polidendri, situat la o altitudine de 700 m si la o distanta de 25 de kilometri de orasul Veria, din Muntii Pieria. Conditiile climatice din regiune s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru cultivarea acestui soi de ciuperci si dezvoltarea afacerii cu trufe si produse pe baza de trufe.

UN ULEI DE MASLINE DELICIOS, GENIAL PENTRU CEI CARE AU BILA LENESA.

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Aciditate : maxim 0.8%

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Hellas, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

  • Produsele 1-15 (din 15)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos