Zinc coloidal-ionic

Organismul uman este compus din felurite elemente minerale în proporţii diferite. 97% din organismul uman este alcătuit din doar patru elemente chimice fundamentale: oxigen, hidrogen, azot, şi carbon. Cu toate acestea, noi nu am putea exista ca fiinţe vii fără restul de 3%, care este reprezentat de elementele minerale. Elementele minerale sunt prezente la toate nivelurile organismului, exercitând importante acţiuni specifice. Ca şi majoritatea vitaminelor, ele nu pot fi sintetizate de către organismul uman, de aceea este important sa le aducem in organism printr-o dieta adecvata. Din pacate, alimentatia moderna ne priveaza de foarte multe minerale si vitamine, ceea ce duce in timp la instalarea bolilor. Nu ati putea crede cat de multe boli apar prin deficienta mineralelor din organism. Dr. Yollok, nominalizat la premiul Nobel in 1991, initial de profesie medic veterinar si ulterior absolvent al Facultatii de Medicina umana, a studiat intens efectele deficitului de minerale atat la animale cat si la oameni. El a urmarit cauzele deceselor oamenilor şi ale animalelor si a efectuat 17.500 autopsii la 14.500 de diferite animale din toată lumea şi la 3000 de oameni care întotdeuna doreau să fie sănătoşi si a ajuns la următoarea concluzie: „ Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficienţei substanţelor nutritive. Buletinele de analiză chimice şi biochimice, arătau că moartea pe cale naturală este cauzată de alimentaţia incorectă.” Experimentele facute au demosntart ca in conditiile unei hraniri sanatoase, a inspirarii de aer curat si a apei fara impuritati, omul poate ajunge pana la varsta de 165 de ani. Dacă aveţi ocazia să preîntâmpinaţi boala, în special aceea incurabilă, trebuie neapărat să vă folosiţi de ea.
Organismului îi sunt necesare 60 de minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de bază, proteine şi 3 acizi graşi. În total 90 suplimente în dieta zilnică. În caz contrar, în organismul dvs pot apărea bolile cauzate de insuficienţa acestora.” Dacă nu investeşti în tine însuţi minerale şi vitamine atunci vei investi în bunăstarea oamenilor din domeniul medicinei”.
Exista 3 tipuri de minerale pe care ar trebui să le cunoaştem:
1. MINERALE METALICE – sunt acele minerale prelucrate din categoria pietrelor. Puterea de asimilare este de 8-12% şi scade după vârsta de 25-40 de ani până la 3-5 %. Dr.Yollok se referă aici la pilitura foarte fină de metal sau pudra din roci bogate în metale.
2. MINERALE CHELATIZATE. Aceste minerale sunt minerale metalice chelatizate cu aminoacizi, proteine sau enzime, care înglobează atomul metalic. Puterea de absorbţie este de până la 40%.
3. MINERALE COLOIDALE. Mineralele coloidale se asimilează în proporţie de 98 %, ceea ce depăşeşte de 2,5 ori asimilarea mineralelor chelatizate şi de 10 ori mai mult decât cele metalice. Mineralele coloidale se găsesc numai în stare lichidă şi în particule foarte mici, de 7000 de ori mai mici decât globulele roşii (eritrocitele). Fiecare particulă de mineral e încărcată cu sarcină negativă, iar învelişul pereţilor intestinului e încărcat pozitiv, formându-se astfel un câmp electromagnetic care concentrează aceste minerale în jurul pereţilor intestinului. Toate împreună dau acel procent de 98 % de asimilare.
Starea coloidală nu este o stare fizico-chimică neobişnuită, artificială, ci este starea naturală a metalelor aflate în ţesuturile vii. De exemplu fierul din sângele nostru se află în stare coloidală. Toate mineralele din fructele şi legumele proaspete sunt în stare coloidală. Pentru ca organismul să poată să absoarbă şi să folosească mineralele şi nutrienţii, ele trebuie să fie în stare coloidală.
Este bine cunoscut faptul că plantele (în special plantele aromatice) oferă corpului uman aceste minerale, gata sintetizate, în aşa fel încât asimilarea este rapidă şi fără efort! Spre exemplu Busuiocul este bogat în potasiu, calciu, magneziu, fier şi zinc, pe lângă multe alte oligoelemente necesare organismului uman. Doza zilnică recomandată este de 4g/zi, suficient pentru a asigura un aport de potasiu şi magneziu într-o cantitate optimă pentru menţinerea unei stări de bună dispoziţie, seninătate şi armonie interioară. (O variantă uşor de utilizat este să punem cele 4g de busuioc la macerat într-o carafă de 2l apă de izvor. Încâ din prima oră principiile active ale busuiocului sunt transferate apei. Maceratul poate fi consumat de către toţi membrii familiei pe parcursul zilei.)
Metalele aflate sub formă de compuşi rezultaţi în urma unor proceduri chimice sunt cel mai adesea greu de asimilat. Majoritatea medicamentelor de sinteză se află într-o stare anorganică, cristalizată, specifică materiei inerte, moarte. Ajunse în trup, ele trebuie aduse în stare coloidală înainte să poată fi utilizate, proces foarte lent ce are loc cu un consum mare de energie şi în urma căruia rămân anumite reziduuri. Deseori sunt întâlnite cazurile în care organismul nu deţine energia necesară procesului, aşa încât acestea ajung să fie eliminate din organism înainte să poată fi asimilate.
Metalele aflate în soluţii (apă distilată) sub formă coloidal-ionică pot fi asimilate în proporţie de 98% la nivelul cavităţii bucale, în 2 minute de la contact. Important de reţinut este faptul că aceste soluţii trebuie să se găsească sub formă de apă distilată (calitate farmaceutică) şi metalul sub formă ionică şi în suspensie coloidală (particule cât mai mici, nanometrice), fără compuşi de genul săruri, proteine sau aditivi. Ionii metalelor sunt mult mai uşor de asimilat decât particulele coloidale (chiar dacă au dimensiuni nanometrice). Ionii trec direct în sânge într-un timp foarte scurt de la contanctul cu mucoasa bucala, ajungând să fie transportaţi mult mai uşor în întreg organismul. Puterea lor de penetrare până la nivel de ADN este cunoscută şi pusă în evidenţă prin studii şi rapoarte ştiinţifice şi medicale.
Cea mai uşoară modalitate de a beneficia la maxim de aportul mineralelor şi oligoelementelor rămâne starea ionică şi coloidală în care dimensiunea particulelor să fie de ordinul unităţilor de nanometri . Această dimensiune nu se află în spectrul vizibil, aşa incât, de cele mai multe ori soluţiile vor fi transparente indiferent de concentraţii. Astfel puterea de penetrare la nivelul ţesuturilor este foarte mare. Efectele benefice asupra corpului uman şi asupra dispoziţiei psiho-afective şi mentale se resimt din primele minute dupa ingerare.

 • Produsele 1-3 (din 3)
 • « 1 »
  • Sorteaza dupa:

Solutie coloidala cu pH bazic, bogata in ioni de zinc incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata, ce creste secretia de testosteron. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit.

Zincul este recunoscut pentru intarirea sistemului imunitar. Este implicat in multiple reactii enzimatice (peste 200), una dintre aceste enzime fiind SOD (superoxidismutaza) care previne imbatranirea, intervine in fixarea calciului si in mentinerea echilibrului acido-bazic al sangelui. Este important in producerea tuturor hormonilor si pentru mentinerea unui randament maxim al creieruluiAsigura functia normala a prostatei, creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara, amelioreaza insomniile, starile depresive, irascibilitatea, oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual. Protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, accelereaza cicatrizarea ranilor si arsurilor.

In organismul uman zincul se gaseste intr-o cantitate redusa, fiind considerat o microsubstanta nutritiva. Cu toate acestea, zincul este catalizatorul a multiple functii vitale, gasindu-se in glanda tiroida, par, unghii, sistemul nervos, ficat, oase, pancreas, rinichi, glanda hipofiza, in sange si la nivelul prostatei. Petele sau striurile albe de pe unghii, fragilitatea si caderea parului, pielea uscata, oboseala, dificultatile de concentrare, lipsa tonusului intelectual, receptivitatea crescuta fata de raceli si infectii sunt tot atatea semne ale carentei zincului din organism.

Consumul de zinc coloidal-ionic:

 • ajuta sistemul imunitar sa lupte mai bine contra racelilor (reduce perioadele de vindecare la jumatate), avand efecte asupra 40 de tipuri de virusi, printre care cei ai racelii, ai gripei si ai herpesului;
 • protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, are efect de catifelare la nivelul pielii, vizibil atat in urma consumului intern, cat si a aplicatiilor locale;
 • sustine structurarea albuminei, stimuleaza pigmentarea parului, papilele gustative si olfactive si receptorii vederii;
 • elimina insomniile, starile depresive sau de frica, hiperactivitatea si irascibilitatea, lipsa gustului, a mirosului sau slabirea acuitatii vizuale;
 • sustine dezvoltarea intelectuala, elimina oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual;
 • intervine in fixarea calciului, participa la structurarea moleculei de insulina (fiind un element component al acesteia), regleaza metabolismul proteinelor, participa la procesul de absorbtie intestinala a substantelor nutritive, are efect descadere a colesterolului;
 • are un rol important in producerea hormonilor glandelor sexuale (testosteron si estrogen), ai hipofizei, tiroidei, pancreasului (regleaza secretia de insulina) si ai timusului, ajuta la cresterea si dezvoltarea normala a organelor reproducatoare, creste libidoul, potenta sexuala, amelioreaza frigiditatea si durerile asociate ciclului menstrual; are efect regenerator asupra prostatei;
 • stimuleaza tonifierea si cresterea sistemului muscular, fiind deosebit de eficient in atrofie, atonie, hipotomie musculara si crampe musculare;
 • datorita pH-ului basic al solutiei, restabileste echilibrul acido-bazic al sangelui si al altor lichide din organism, elimina acidul uric in exces;
 • la nivel psihic si mental zincul innobileaza trairile emotionale si ne ajuta sa fim mai toleranti cu noi insine si cu ceilalti, mai iubitori si mai echilibrati in exprimarea sentimentelor.

Actiune: Atioxidant, antiseptic, antiinflamator, antiviral, antibacterial, antimicotic, antiacneic, antidepresiv, tonic, reintineritor, hepatoprotector si hipocolesterolemiant.

Compozitie: Particule nanometrice de zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze de 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj. Eroz® nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

Solutie coloidala cu pH bazic, bogata in ioni de zinc incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata, ce creste secretia de testosteron. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit.

Zincul este recunoscut pentru intarirea sistemului imunitar. Este implicat in multiple reactii enzimatice (peste 200), una dintre aceste enzime fiind SOD (superoxidismutaza) care previne imbatranirea, intervine in fixarea calciului si in mentinerea echilibrului acido-bazic al sangelui. Este important in producerea tuturor hormonilor si pentru mentinerea unui randament maxim al creieruluiAsigura functia normala a prostatei, creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara, amelioreaza insomniile, starile depresive, irascibilitatea, oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual. Protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, accelereaza cicatrizarea ranilor si arsurilor.

In organismul uman zincul se gaseste intr-o cantitate redusa, fiind considerat o microsubstanta nutritiva. Cu toate acestea, zincul este catalizatorul a multiple functii vitale, gasindu-se in glanda tiroida, par, unghii, sistemul nervos, ficat, oase, pancreas, rinichi, glanda hipofiza, in sange si la nivelul prostatei. Petele sau striurile albe de pe unghii, fragilitatea si caderea parului, pielea uscata, oboseala, dificultatile de concentrare, lipsa tonusului intelectual, receptivitatea crescuta fata de raceli si infectii sunt tot atatea semne ale carentei zincului din organism.

Consumul de zinc coloidal-ionic:

 • ajuta sistemul imunitar sa lupte mai bine contra racelilor (reduce perioadele de vindecare la jumatate), avand efecte asupra 40 de tipuri de virusi, printre care cei ai racelii, ai gripei si ai herpesului;
 • protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, are efect de catifelare la nivelul pielii, vizibil atat in urma consumului intern, cat si a aplicatiilor locale;
 • sustine structurarea albuminei, stimuleaza pigmentarea parului, papilele gustative si olfactive si receptorii vederii;
 • elimina insomniile, starile depresive sau de frica, hiperactivitatea si irascibilitatea, lipsa gustului, a mirosului sau slabirea acuitatii vizuale;
 • sustine dezvoltarea intelectuala, elimina oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual;
 • intervine in fixarea calciului, participa la structurarea moleculei de insulina (fiind un element component al acesteia), regleaza metabolismul proteinelor, participa la procesul de absorbtie intestinala a substantelor nutritive, are efect descadere a colesterolului;
 • are un rol important in producerea hormonilor glandelor sexuale (testosteron si estrogen), ai hipofizei, tiroidei, pancreasului (regleaza secretia de insulina) si ai timusului, ajuta la cresterea si dezvoltarea normala a organelor reproducatoare, creste libidoul, potenta sexuala, amelioreaza frigiditatea si durerile asociate ciclului menstrual; are efect regenerator asupra prostatei;
 • stimuleaza tonifierea si cresterea sistemului muscular, fiind deosebit de eficient in atrofie, atonie, hipotomie musculara si crampe musculare;
 • datorita pH-ului basic al solutiei, restabileste echilibrul acido-bazic al sangelui si al altor lichide din organism, elimina acidul uric in exces;
 • la nivel psihic si mental zincul innobileaza trairile emotionale si ne ajuta sa fim mai toleranti cu noi insine si cu ceilalti, mai iubitori si mai echilibrati in exprimarea sentimentelor.

Actiune: Atioxidant, antiseptic, antiinflamator, antiviral, antibacterial, antimicotic, antiacneic, antidepresiv, tonic, reintineritor, hepatoprotector si hipocolesterolemiant.

Compozitie: Particule nanometrice de zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze de 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj. Eroz® nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

Solutie coloidala cu pH bazic, bogata in ioni de zinc incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata, ce creste secretia de testosteron. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit.

Zincul este recunoscut pentru intarirea sistemului imunitar. Este implicat in multiple reactii enzimatice (peste 200), una dintre aceste enzime fiind SOD (superoxidismutaza) care previne imbatranirea, intervine in fixarea calciului si in mentinerea echilibrului acido-bazic al sangelui. Este important in producerea tuturor hormonilor si pentru mentinerea unui randament maxim al creieruluiAsigura functia normala a prostatei, creste tonusul muscular si stimuleaza contractia musculara, amelioreaza insomniile, starile depresive, irascibilitatea, oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual. Protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, accelereaza cicatrizarea ranilor si arsurilor.

In organismul uman zincul se gaseste intr-o cantitate redusa, fiind considerat o microsubstanta nutritiva. Cu toate acestea, zincul este catalizatorul a multiple functii vitale, gasindu-se in glanda tiroida, par, unghii, sistemul nervos, ficat, oase, pancreas, rinichi, glanda hipofiza, in sange si la nivelul prostatei. Petele sau striurile albe de pe unghii, fragilitatea si caderea parului, pielea uscata, oboseala, dificultatile de concentrare, lipsa tonusului intelectual, receptivitatea crescuta fata de raceli si infectii sunt tot atatea semne ale carentei zincului din organism.

Consumul de zinc coloidal-ionic:

 • ajuta sistemul imunitar sa lupte mai bine contra racelilor (reduce perioadele de vindecare la jumatate), avand efecte asupra 40 de tipuri de virusi, printre care cei ai racelii, ai gripei si ai herpesului;
 • protejeaza epiderma impotriva imbatranirii si infectiilor, are efect de catifelare la nivelul pielii, vizibil atat in urma consumului intern, cat si a aplicatiilor locale;
 • sustine structurarea albuminei, stimuleaza pigmentarea parului, papilele gustative si olfactive si receptorii vederii;
 • elimina insomniile, starile depresive sau de frica, hiperactivitatea si irascibilitatea, lipsa gustului, a mirosului sau slabirea acuitatii vizuale;
 • sustine dezvoltarea intelectuala, elimina oboseala cronica si lipsa tonusului intelectual;
 • intervine in fixarea calciului, participa la structurarea moleculei de insulina (fiind un element component al acesteia), regleaza metabolismul proteinelor, participa la procesul de absorbtie intestinala a substantelor nutritive, are efect descadere a colesterolului;
 • are un rol important in producerea hormonilor glandelor sexuale (testosteron si estrogen), ai hipofizei, tiroidei, pancreasului (regleaza secretia de insulina) si ai timusului, ajuta la cresterea si dezvoltarea normala a organelor reproducatoare, creste libidoul, potenta sexuala, amelioreaza frigiditatea si durerile asociate ciclului menstrual; are efect regenerator asupra prostatei;
 • stimuleaza tonifierea si cresterea sistemului muscular, fiind deosebit de eficient in atrofie, atonie, hipotomie musculara si crampe musculare;
 • datorita pH-ului basic al solutiei, restabileste echilibrul acido-bazic al sangelui si al altor lichide din organism, elimina acidul uric in exces;
 • la nivel psihic si mental zincul innobileaza trairile emotionale si ne ajuta sa fim mai toleranti cu noi insine si cu ceilalti, mai iubitori si mai echilibrati in exprimarea sentimentelor.

Actiune: Atioxidant, antiseptic, antiinflamator, antiviral, antibacterial, antimicotic, antiacneic, antidepresiv, tonic, reintineritor, hepatoprotector si hipocolesterolemiant.

Compozitie: Particule nanometrice de zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze de 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj. Eroz® nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

 • Produsele 1-3 (din 3)
 • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos