Cacao si cafea

  • Produsele 1-18 (din 51)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Alături de miezul de cacao, mierea și frunzele de mentă asigură gustul dulce, aroma proaspătă și plăcută. Ajută la gestionarea greutății corporale, contribuie la susținerea imunității organismului, la menținerea nivelului normal al colesterolului, al glicemiei, la sănătatea inimii și a vaselor de sânge, susține digestia sănătoasă.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de menta, flori de albastrele, honey crunchies

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Această rețetă adaugă miezului de cacao gustul acrișor al florilor de hibiscus și aroma suavă a celor de trandafir, cu suport real în menținerea sănătății de la nivel de celulă până la întregul organism, cu toate funcțiile lui.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, flori de hibiscus, flori de trandafir, fructe de goji

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Beneficiile boabelor de cacao se întrepătrund cu beneficiile frunzelor de rooibos (ceaiul roșu care susține metabolismul general), contribuie la menținerea masei corporale normale, are efectele benefice ale ceaiului verde fără a conține cafeină, elimină disconfortul datorat oboselii fizice sau psihice și ajută somnul liniștit și odihnitor.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de rooibos, flori de soc

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Cel mai fin produs din gama Nibs, poate fi folosit în prepararea fursecurilor, a torturilor și a băuturilor răcoritoare sau la micul dejun alături de iaurt.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude
Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Cacao 20-22% Grăsime Solaris este un produs PREMIUM
Are o culoare mai intensă, un gust mai puternic și mai pur în comparație cu versiunile cu mai puțină grăsime.
Este preferata bucătarilor și a patiserilor.

Mod de folosire:
Se poate folosi la prepararea de prăjituri, creme, trufe, înghețată ș.a.
Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si culoarea de ciocolata.

Mod de actiune:
Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, care se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, toate acestea recomandate pentru prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
Antioxidantii care lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intarind astfel sistemul imunitar si marind rezistenta organismului de la boli usoare pana la cancer.
Studiile au concluzionat ca antioxidantii hidrosolubili imbunatatesc circulatia sanguina in creier, prevenind astfel congestiile cerebrale sau bolile mintale.
In compozitia pulberii numita cacao se mai gasesc si antiinflamatori care ajuta la ameliorarea starilor de inflamatie, aparute in guta si reumatism.
Cacao insa, nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata ci si un izvor de sanatate intotdeauna la indemana.
Cacao previne bolile cardiovasculare si cancerul.
Cacao are in compozitia sa si cofeina, un stimulent destul de puternic, mai ales cand produsul care o contine este consumat in exces.
De aceea se recomanda consumul cu prudenta si nu seara, deoarece poate produce insomnie.

Istoric:
Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere, materie prima pentru fabricarea ciocolatei si nu numai.
Denumirea de cacao, preluata de spanioli, provine din limba azteca.
Descoperirile arheologice au constatat ca aztecii cunosteau arborele de cacao inca de pe la 1100.
Din fructele de cacao fermentate, amestecate cu apa, porumb, vanilie si piper, aztecii preparau pe atunci o bautura alcoolica.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.

Denumire : Ceratonia Siliqua

Nu contine aditivi si conservanti.

Faina de roscove sau carob este un substitut pentru cacao sau ciocolata, pentru persoane sensibile la aceste produse.Spre deosebire de cacao, nu contine grasimi sau substante care stimuleaza sistemul nervos(cafeina, teina). In schimb contine multa fibra, vitamine si minerale, inspecial calciu. De asemeni contine mai multe calorii de cacaoa, nu contine gluten si este ideala pentru cei cu intoleranta la gluten(celiachie). Gustul este placut, usor dulceag, poate fi amestecata cu indulcitori, lapte sau cu orice este potrivit pentru deserturi.

Valori energetice: 222kcal(929% kJ)

Proteine: 4,6%

Lipide: 0,65%

Carbohidrati: 89%

Cafea Verde direct de la fermier - prin vânzare directă!
"Direct Trade Coffee"

Boabe de Cafea Verde provenite de la fermieri proprii, prin proiectul nostru din Nicaragua.
Este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, procesate în pliculețe ambalate indivudual.
Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, dupa exerciții de întreținere, dupa efort fizic sau după o masă luată.
Un antioxidant extrem de puternic și conform ultimelor studii ștințifice un adjuvant important în curele de slăbit.

- Cafea Verde Raw - Nicaragua, 18 pliculețe ambalate individual

Unt de cacao virgin 100% pur

Prin presarea la rece, untul de cacao isi pastreaza toti antioxidantii intacti cat si aroma minunata de "ciocolata".

Informatii nutritionale

Untul de cacao virgin, presat la rece, este o sursa foarte buna de grasimi mono-nesaturate, bogate in Omega 3 si Omega 6, care reduc colesterolul rau și protejează sistemul cardio-vascular. Contine cantitati semnificative de vitamina C, A, E și K, precum si minerale ca magneziul, manganul, zincul, calciul si potasiul. Calitatile sale il recomanda ca un foarte bun antioxidant, consumul regulat de ciocolata avand efecte anticancerigene si antiinflamatorii.

Modalitati de folosire

Este ideal si pentru copt sau gatit. Se foloseste pentru preparea deserturilor savuroase pentru un gust placut de cacao. Untul se topeste pe baie de aburi la foc mediu apoi se amesteca cu alte ingrediente, pentru a obtine desertul favorit.

Este un unt tare, de culoare crem. Miroase foarte tare, o cantitate de 10% este suficienta pentru a parfuma un produs cosmetic, dar se poate folosi in orice cantitate fara nici un pericol. Untul de cacao virgin, are proprietati antirid, este emolient, hidratant, reduce uscaciune cutanate si imbunatateste flexibilitatea pielii.

Untul de cacao virgin la inceput este solid, dar pe parcurs ce se obisnuieste cu atingerea noastra devine tot mai catifelat, iar pielea il absoarbe imediat. Folosit in cosmetica, stimuleaza producerea de colagen, previne imbatranirea epidermei, ajuta la estomparea cicatricilor, previne formarea vergeturilor (mai ales la femeile insarcinate) si da o stralucire aparte tenului.
Folosit regulat in regiunea coatelor, a genunchilor si a calcaielor, va pastra pielea fina si fara asperitati. Se poate folosi si inainte de a merge la plaja, pentru un bronz uniform, astfel riscul de arsuri va fi mai mic.

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Saruri: 0.006g

Produs certificat organic.

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Saruri: 0.006g

Produs certificat organic.

  • Produsele 1-18 (din 51)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos