CACAO ȘI CAFEA

  • Produsele 1-18 (din 74)
  • « 1 2 3 4 5 »
    • Sorteaza dupa:

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude
Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Cel mai fin produs din gama Nibs, poate fi folosit în prepararea fursecurilor, a torturilor și a băuturilor răcoritoare sau la micul dejun alături de iaurt.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Această rețetă adaugă miezului de cacao gustul acrișor al florilor de hibiscus și aroma suavă a celor de trandafir, cu suport real în menținerea sănătății de la nivel de celulă până la întregul organism, cu toate funcțiile lui.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, flori de hibiscus, flori de trandafir, fructe de goji

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Alături de miezul de cacao, mierea și frunzele de mentă asigură gustul dulce, aroma proaspătă și plăcută. Ajută la gestionarea greutății corporale, contribuie la susținerea imunității organismului, la menținerea nivelului normal al colesterolului, al glicemiei, la sănătatea inimii și a vaselor de sânge, susține digestia sănătoasă.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de menta, flori de albastrele, honey crunchies

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Beneficiile boabelor de cacao se întrepătrund cu beneficiile frunzelor de rooibos (ceaiul roșu care susține metabolismul general), contribuie la menținerea masei corporale normale, are efectele benefice ale ceaiului verde fără a conține cafeină, elimină disconfortul datorat oboselii fizice sau psihice și ajută somnul liniștit și odihnitor.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de rooibos, flori de soc

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Pudra organica de cacao prezentata de noi este extrasa prin procedee mecanice, la rece. Nu sunt folositi in procesul de productie solventi, hexani, cum sunt folositi din pacate la majoritatea pudrelor de cacao de pe piata. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata.

• Cacaua Republica BIO este obtinuta din boabe de cacao ecologice deshidratate si partial degresate (grasime 11%), pastrand intacte proprietatile nutritive.

• Vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi •trans•, fara metale grele, indice glicemic scazut.

• Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.

• Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat.

• Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.

• Pulberea de Cacao Republica BIO are origine non-China.

Ingrediente:

100% pulbere cacao ecologica pura

Pudra organica de cacao este extrasa prin procedee mecanice, la rece ceea ce-i confera o aroma puternica si un gust special.  

Pudra este cruda, neprocesata termic, neprajita. Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti.

Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoare de ciocolata.

Tara de origine: Peru/Olanda

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.


Continut de grasime: 10-12%

Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foarte fina.

Pudra de cacao este maron inchis, are gust amarui si da gustul inconfundabil de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Pudra de roscove (denumita si carob) este obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A, B si E, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza.

Nu contine colesterol.

Este saraca in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, pentru prajituri, etc.

  • Produsele 1-18 (din 74)
  • « 1 2 3 4 5 »
  Produsul a fost adaugat in cos