Retete

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Descriere - Gateste repede, sanatos si gustos

Vrei sa fii sanatos, dar nu iti place sa gatesti sau nu te pricepi? Gatitul iti ia prea mult timp? Costa prea mult? E prea greu? Nu stii ce alimente sa cumperi si sa folosesti? Aceasta carte te ajuta sa gasesti raspuns la aceste intrebari si iti ofera o solutie. Cu putina vointa si perseverenta, in scurt timp gatitul va fi o placere pentru tine, vei face economie de timp, te vei delecta cu mancare apetisanta si gustoasa, sanatatea ta se va imbunatati continuu si vei fi tot mai optimist. Incearca!


Ca raspuns, autoarea propune nu doar o reteta, ci informatiile si tehnicile pentru nu mai putin de 250 de astfel de retete, mergand pe intreita formula si din titlul cartii si incurajand gospodina din tine: "Gateste repede, sanatos si gustos!” Un extras al primelor 23 pagini (cuprinsul, introducerea si primul capitol) poate fi citit aici (linkul).

"Recomand cu multa caldura cartea de fata ca una dintre cele mai bune care au fost scrise in acest domeniu. Oricand va putea fi citita si recitita integral sau pe fragmente, reprezentand un ghid complet si sigur spre o viata sanatoasa, inclusiv la varste inaintate. Chiar si o persoana fara inclinatii culinare, dar care doreste sa se alimenteze sanatos, dar si una care vrea sa faca din gatit o arta o poate avea in biblioteca, iar cand o va consulta va gasi intotdeauna solutiile simple, dar optime de care are nevoie.

După o muncă pasionată de peste 20 de ani, prin cartea de faţă, Elena Pridie ne propune o paletă multicoloră de reţete pentru deserturi sănătoase, gustoase şi apetisante. Sunt reţete pentru toate gusturile, pregătite din ingrediente naturale, vegetariene, şi, pe cât posibil, autohtone: fructe proaspete şi uscate, nuci, alune, seminţe, migdale, carob, grăsimi vegetale, miere; produse din cereale cât mai nerafinate, lapte vegetal, înlocuitori vegetali pentru ouă, arome naturale etc.

Necesarul de nutrienti obtinut in doar 2 minute!

"Saritul" peste masa de dimineata a devenit un sport cunoscut in zilele noastre, din motive de timp in primul rand, dar si din cauza obiceiurilor mostenite sau formate in familie. Alimentele ingerate la masa de dimineata trebuie s ane ofere energia necesara primei parti a zilei.

Combinatia intre produsele apicole(aimente bogate in proteine vegetale si vitamine), nuci si seminte "trezite"(sursa naturala de acizi grasi esentiali), fructe uscate sau crude sau prelucrate corect fara adaosuri ( sursa de vitamine si glucide "bune"), uleiuri esentiale de calitate si o apa pura poate aduce o raza de soare in viata noastra, oferindu-ne energia de care avem nevoie.

Daca vom invata semnele corpului si vom intele cat este d eimportant ce mancam, cat mancam si cand mancam, avem toate sansele sa fim mai sanatosi!

Prof. Dr. Gheorge Mencinicopschi

Pentru a avea o sănătate optimă trebuie în primul rând să ne alimentăm sănătos. Alimentaţia pe bază de crudităţi înseamnă a trăi altfel, într-un mod cu totul nou, inedit, înseamnă a te bucura pe deplin de viaţă, de alimente, de roadele grădinii, de natură, de relaţii frumoase, da, pentru că faci economie mare de timp, eşti mai sănătos, iar timpul respectiv îl poţi petrece împreună cu cei dragi. Sănătatea ta va avea numai de câştigat. Ce perspectivă promiţătoare pentru viaţă!

Lucrarea cuprinde 400 de reţete din crudităţi, de la salate, supe, paste, sosuri până la băuturi şi deserturi, toate preparate din legume şi fructe proaspete şi nuci şi seminţe.

La sfârşitul cărţii există şi un supliment – o secţiune de reţete preparate termic care pot completa un meniu alcătuit în cea mai mare parte din crudităţi.

 

Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr. John McDougall. Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.

Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.

 

 

Toţi iubim deserturile şi ne întrebăm, ce am putea face pentru a le consuma fără să ne simţim vinovaţi şi mai ales fără să suportăm consecinţele lor negative?

Cele 50 de reţete pregătite special pentru dumneavoastră sunt pline de culori, arome şi gusturi exotice.

Consumarea lor echilibrata ne va menţine supli, sănătoşi şi plini de energie.

Daca doriti preventie, investiti in propria sanatate oferindu-i corpului produse de calitate superioara, alimente BIO !!!

 

 

 

Cine nu a auzit de Herghelia ? Pentru cei care nu stiu aceasta este un centru lifestyle unde multi oameni si-au schimbat viata si astfel s-u vindecat de boli foarte grave.

De ce o carte de bucate de la Herghelia?
Credem ca merita sa scrii o carte cand ai in spate ani grei de experienta in domeniul pe care urmeaza sa-l abordezi in ea, atunci cand ai de spus ceva ce nu a fost artificial plasmuit intr-un birou, scriind carti doar din alte carti, ci este rodul multor ani de practica si pionierat dificil.

Credem ca merita sa scrii o carte de bucate atunci cand stii din experienta ca aceste retete si meniurile vegetariene din ea au ajutat, la Herghelia si dincolo de ea, zeci de mii de oameni si iata, acum, prin raspandirea acestor cunostinte in forma tiparita, alte zeci de mii de oameni vor fi orientati sa traiasca mai bine, sa fie mai sanatosi si, de ce nu, mai fericiti.

O carte care se bazeaza pe experienta medicilor, nutritionistilor si a personalului din bucatariaCentrului Lifestyle Herghelia, care au deservit in ultimii 13 ani peste 10.000 de pacienti.

Experienta celor peste 12.000 de mese servite pacientilor care ne-au calcat pragul se traduce in paginile acestei carti de bucatarie vegetariana.

Retetele pregatite de-a lungul anilor au contribuit din plin la rezultatele exceptionale obtinute in cadrul programului nostru. Am fost abordati de-a lungul anilor de pacienti de la Herghelia, dar si de multi altii care ar fi dorit sa adopte o dieta ideala, care s-a dovedit a fi eficienta in obezitate, diabet, ateroscleroza, hipertensiune sau in preventia cancerului.

Ne-au intrebat: Aveti o carte de bucatarie terapeutica vegetariana? De ce nu scoateti o astfel de carte, cu experienta pe care o aveti si cu retetele delicioase pe care le folositi de atatia ani?

A sosit momentul sa dam curs respectivelor cereri prin acest prim volum cu retete de la Herghelia. A sosit momentul ca si cei care nu au venit inca la Herghelia sa poata beneficia de informatiile si rezultatele aplicarii unei diete total vegetariene echilibrate.

De ce o noua carte de bucate vegetariene? Ea este produsul a 13 ani de experienta. Cui se adreseaza? Oamenilor sanatosi si bonavi...

Pentru sanatate, dieta vegetariana prezinta avantaje categorice, fundamentate stiintific. Dar de aceste avantaje nu putem beneficia decat daca dieta vegetariana este echilibrat construita. Iar acest lucru este posibil doar daca avem la indemana retete culinare care sa asigure obtinerea unor preparate satisfacatoare, atat in ceea ce priveste necesarul nutritiv al organismului, cat si cel gustativ si chiar estetic. Iar "Cartea de bucate a centrului Lifestyle Herghelia", reprezentand rezultatul multor ani de experienta in bucataria vegetariana si in consilierea nutritionala, tocmai aceste lucruri ni le ofera, intr-o maniera usor de asimilat si aplicat.

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos