Alte ceaiuri

x

  • Produsele 1-18 (din 24)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ceai Verde Matcha clasa Premium Clearspring - Pudra. Ceaiurile de inalta calitate de la Clearspring sunt cultivate sub atenta indrumare a maestrului de ceai Juro Okuda. Tufisurile de ceai sunt acoperite cu tifon pentru cat mai mult timp posibil, pentru a produce frunze de culoare verde intens. Este foarte dificil sa cultivi matcha ecologic, fiind necesara o lupta permanenta impotriva gandacilor si a bolilor. Insecte daunatoare pot apare din cauza unor usoare schimbari climatice care ameninta recolta de ceai. Din acest motiv, este esential sa se administreze cultivarea acordand o importanta primara ecosistemului natural.

Matcha este un ceai verde sub forma de pulbere foarte fina, obtinut din frunze de ceai verde japonez de cea mai buna calitate. Plin de minerale esentiale si vitamine. Era folosit traditional in cadrul ceremoniei ceaiului si pentru a mentine calugarii budisti concentrati si vigilenti pe parcursul meditatiilor. Este apreciat pentru continutul ridicat de antioxidanti si proprietatile de stimulare energetica si a metabolismului.

Clase de calitate - conditiile de crestere, perioada de recoltare si metodele de procesare au un efect direct asupra calitatii si aromei finale a ceaiului :

  • clasa Ceremonial foloseste cele mai bune si mai mici frunze, crescute la umbra chiar la varful arbustului de ceai - dandu-i o culoare verde foarte vibranta si un gust usor dulce, fin.
  • Clasa Premium este ideala atat pentru baut cat si ca ingredient in prajiturile de casa, putand da un gust unic si culori incredibile preparatelor alimentare sau bauturilor.
  • Clasa de baza Matcha, mai putin costisitoare, este usor amara fiind utilizata in general pentru gatit.

Frunzele din clasele Ceremonial si Premium sunt macinate intr-un mojar de granit timp de mai multe ore, pana se ajunge la un praf verde foarte fin, stralucitor.

Ingrediente:

pudra de ceai verde Matcha*-100%.

*cultivat ecologic.

Ingrediente:

afine 33%, merișoare 33%, zmeură 33%.


Produs de casă.

Nu conţine arome, coloranţi sau conservanţi.


A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui.

Ingrediente:

muguri de brad, muguri de pin, cimbrișor sălbatic, flori de soc, afine, merișoare, zmeură, coacăze negre, cătină, măceșe.

Am cules, ales și uscat cu mare grijă cele mai bune și aromate plante și fructe de aici, de la peste 1.250 m altitudine, din Munții Apuseni, din zone mirifice și încă nepoluate.

Am păstrat esența și aroma lor în borcane de sticlă ce le pun în valoare culoarea naturală, în straturi suprapuse de muguri de brad, merișoare, zmeură, afine, flori de soc, cimbrișor sălbatic și măceșe, rezultând un amestec răcoritor vara sau un adevărat medicament pentru sezonul rece.

Culoarea naturală și veselă a plantelor și fructelor de la munte, precum și principiile active ale acestora, oferă ceaiului nostru un aspect unic și o bogăție de vitamine care ne fortifică organismul și îl apără împotriva afecțiunilor din sezonul rece.

Ingrediente:ceai verde japonez kukicha prajit
* ingredient ecologic

A se păstra la loc uscat, răcoros si ferit de razele soarelui
Produs în Japonia
Distribuitor: Clearspring Ltd,London W3 7QE, UK

Beneficiile boabelor de cacao se întrepătrund cu beneficiile frunzelor de rooibos (ceaiul roșu care susține metabolismul general), contribuie la menținerea masei corporale normale, are efectele benefice ale ceaiului verde fără a conține cafeină, elimină disconfortul datorat oboselii fizice sau psihice și ajută somnul liniștit și odihnitor.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de rooibos, flori de soc

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Alături de miezul de cacao, mierea și frunzele de mentă asigură gustul dulce, aroma proaspătă și plăcută. Ajută la gestionarea greutății corporale, contribuie la susținerea imunității organismului, la menținerea nivelului normal al colesterolului, al glicemiei, la sănătatea inimii și a vaselor de sânge, susține digestia sănătoasă.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de menta, flori de albastrele, honey crunchies

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Alături de miezul de cacao, fructele de goji și de aronia îmbogățesc atât aroma cât și beneficiile ceaiului cu aportul lor de vitamine și minerale, un suport real pentru imunitatea organismului.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, goji, aronia, honey crunchies

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Această rețetă adaugă miezului de cacao gustul acrișor al florilor de hibiscus și aroma suavă a celor de trandafir, cu suport real în menținerea sănătății de la nivel de celulă până la întregul organism, cu toate funcțiile lui.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, flori de hibiscus, flori de trandafir, fructe de goji

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

 

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

 

Ceai de plante BIO ”Mentă spearmint”

Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România de BioFarmland

Compoziție: Mentă spearmint (Mentha spicata)


BIO - ecologic, certificat RO-ECO-008

PRODUS ÎN ROMÂNIA - rețete originale, calitate elvețiană, produs în România

 

Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultură ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România

Compoziție:

Fenicul*, Salvie*, Frunze de Mure*, Cicoare*, Coada Şoricelului*, Păpădie*, Păducel*, Mentă*, Pătlagina*, Cimbru*, Nuc Frunze*, Busuioc*

PRODUS ÎN ROMÂNIA – rețete originale, calitate elvețiană

 

Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultură ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România

Compoziție:

Salvie*, Păducel fructe*, Sunătoare*, Roiniţa*, Cimbrişor*, Frunze de mure*, Muşeţel*, Paducel flori*, Mentă verde*, Coada Şoricelului*, Levănţică*, Coji de mere*, Hamei*, Soc*, Petale de mac*

PRODUS ÎN ROMÂNIA – rețete originale, calitate elvețiană


Flori de lavanda.

Este ideal a fi consumat cald, avand proprietati de calmare si ameliorare a simptomelor de insomnie si anxietate.

Ceai de munte bio, cules manual si uscat natural.

Ceaiul de munte are la baza o minunata si delicioasa planta salbatica din regiunea montana a Greciei. Proprietatile sale benefice sunt recunoscute inca din antichitate, fiind mentionate de catre filozoful

Theophrastus si doctorul Dioskourides. Se spune ca a fost denumita sideritis (in limba greaca, "acela care este [sau are] fierul"), deoarece reprezinta o sursa naturala de fier. Are o savoare delicata si o aroma unica.

Proprietati-utilizari: Ca bautura, este recomandat impotriva racelilor si a gatului inflamat, datorita proprietatilor sale calmante si antipiretice. De asemenea, ajuta la prevenirea indigestiei, a afectiunilor gastro-intestinale si a hipertensiunii. Studiile stiintifice recente au aratat ca ajuta la intinerirea celulelor nervoase.

Mod de preparare: Adaugati o lingurita de ceai de munte in 250 ml de apa fiarta si lasati sa se infuzeze timp de 5 minute. Poate fi savurat ca bautura rece sau calda, simplu sau adaugand putina miere, scortisoara sau lamaie.

Ceai Verde Matcha Amestec Clearspring – amestec de frunze de ceai ceai verde japonez Sencha, elegant inaltator si pudra de ceai Matcha de calitate premium. Este un amestec delicios creat special pentru firma Clearspring de producatorul japonez, expert in domeniu. El combina aroma exceptional de fina, moale si racoritoare a ceaiului japonez Sencha si calitatea premium, rafinata si distinct bogata, a pudrei de Matcha. Produsul este amestecat si ambalat imediat, la producator, pentru pastrarea prospetimii ceaiului.

Matcha este pudra fin macinata din frunze de ceai verde, utilizata traditional in cadrul ceremoniei ceaiului si de calugarii budisti pentru pastrarea focalizarii si a vigilentei in timpul meditatiilor. Este cel mai pretuit ceai japonez, apreciat pentru continutul sau ridicat de antioxidanti si multe alte beneficii pe care le aduce sanatatii organismului.

Ceaiul Sencha este obtinut din frunze tinere de ceai verde recoltate la sfarsitul primaverii, cand au cea mai bogata aroma. Odata recoltate acestea se aburesc usor pentru a le opri fermentarea, se ruleaza, se racesc si apoi se ambaleaza imediat pentru a le pastra prospetimea gustului si aroma.

Ingrediente:

frunze de ceai verde Sencha* (97.5%), pudra de matcha* (2.5%).

* cultivat ecologic.

Preparare: se foloseste un pliculet de ceai pentru o persoana, infuzandu-l pentru doar 1-2 minute (pentru a obtine cea mai buna aroma) in apa proaspat fiarta si lasata sa se raceasca un minut inainte de a fi turnata peste ceai.
Acest ceai verde foarte concentrat este baut sub forma de pudra fina difuzata in lichid, astfel incat se ingereaza in intregime frunzele, impreuna cu toate calitatile lor nutritive.

Produs/Cultivat in Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.

 

Relaxant natural.

Ingrediente:

100% flori de lavanda

  • Produsele 1-18 (din 24)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos