Alte ceaiuri

x

  • Produsele 1-18 (din 21)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

afine 33%, merișoare 33%, zmeură 33%.


Produs de casă.

Nu conţine arome, coloranţi sau conservanţi.


A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui.

Ingrediente:

muguri de brad, muguri de pin, cimbrișor sălbatic, flori de soc, afine, merișoare, zmeură, coacăze negre, cătină, măceșe.

Am cules, ales și uscat cu mare grijă cele mai bune și aromate plante și fructe de aici, de la peste 1.250 m altitudine, din Munții Apuseni, din zone mirifice și încă nepoluate.

Am păstrat esența și aroma lor în borcane de sticlă ce le pun în valoare culoarea naturală, în straturi suprapuse de muguri de brad, merișoare, zmeură, afine, flori de soc, cimbrișor sălbatic și măceșe, rezultând un amestec răcoritor vara sau un adevărat medicament pentru sezonul rece.

Culoarea naturală și veselă a plantelor și fructelor de la munte, precum și principiile active ale acestora, oferă ceaiului nostru un aspect unic și o bogăție de vitamine care ne fortifică organismul și îl apără împotriva afecțiunilor din sezonul rece.

Ingrediente:ceai verde japonez kukicha prajit
* ingredient ecologic

A se păstra la loc uscat, răcoros si ferit de razele soarelui
Produs în Japonia
Distribuitor: Clearspring Ltd,London W3 7QE, UK

Beneficiile boabelor de cacao se întrepătrund cu beneficiile frunzelor de rooibos (ceaiul roșu care susține metabolismul general), contribuie la menținerea masei corporale normale, are efectele benefice ale ceaiului verde fără a conține cafeină, elimină disconfortul datorat oboselii fizice sau psihice și ajută somnul liniștit și odihnitor.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de rooibos, flori de soc

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Alături de miezul de cacao, mierea și frunzele de mentă asigură gustul dulce, aroma proaspătă și plăcută. Ajută la gestionarea greutății corporale, contribuie la susținerea imunității organismului, la menținerea nivelului normal al colesterolului, al glicemiei, la sănătatea inimii și a vaselor de sânge, susține digestia sănătoasă.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de menta, flori de albastrele, honey crunchies

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Alături de miezul de cacao, fructele de goji și de aronia îmbogățesc atât aroma cât și beneficiile ceaiului cu aportul lor de vitamine și minerale, un suport real pentru imunitatea organismului.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, goji, aronia, honey crunchies

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Această rețetă adaugă miezului de cacao gustul acrișor al florilor de hibiscus și aroma suavă a celor de trandafir, cu suport real în menținerea sănătății de la nivel de celulă până la întregul organism, cu toate funcțiile lui.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, flori de hibiscus, flori de trandafir, fructe de goji

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

 

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

 

Ceaiul de armurariu sau pulberea tinută în gurită si baută cu un pahar de apa este un ajutor ideal pentru ficat!

Ceai de plante BIO ”Mentă spearmint”

Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România de BioFarmland

Compoziție: Mentă spearmint (Mentha spicata)


BIO - ecologic, certificat RO-ECO-008

PRODUS ÎN ROMÂNIA - rețete originale, calitate elvețiană, produs în România

 

Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultură ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România

Compoziție:

Fenicul*, Salvie*, Frunze de Mure*, Cicoare*, Coada Şoricelului*, Păpădie*, Păducel*, Mentă*, Pătlagina*, Cimbru*, Nuc Frunze*, Busuioc*

PRODUS ÎN ROMÂNIA – rețete originale, calitate elvețiană


Ceai din plante BIO, plante obținute din agricultură ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România

Compoziție:

Salvie*, Păducel fructe*, Sunătoare*, Roiniţa*, Cimbrişor*, Frunze de mure*, Muşeţel*, Paducel flori*, Mentă verde*, Coada Şoricelului*, Levănţică*, Coji de mere*, Hamei*, Soc*, Petale de mac*

PRODUS ÎN ROMÂNIA – rețete originale, calitate elvețiană


Flori de lavanda.

Este ideal a fi consumat cald, avand proprietati de calmare si ameliorare a simptomelor de insomnie si anxietate.

Ceai de munte bio, cules manual si uscat natural.

Ceaiul de munte are la baza o minunata si delicioasa planta salbatica din regiunea montana a Greciei. Proprietatile sale benefice sunt recunoscute inca din antichitate, fiind mentionate de catre filozoful

Theophrastus si doctorul Dioskourides. Se spune ca a fost denumita sideritis (in limba greaca, "acela care este [sau are] fierul"), deoarece reprezinta o sursa naturala de fier. Are o savoare delicata si o aroma unica.

Proprietati-utilizari: Ca bautura, este recomandat impotriva racelilor si a gatului inflamat, datorita proprietatilor sale calmante si antipiretice. De asemenea, ajuta la prevenirea indigestiei, a afectiunilor gastro-intestinale si a hipertensiunii. Studiile stiintifice recente au aratat ca ajuta la intinerirea celulelor nervoase.

Mod de preparare: Adaugati o lingurita de ceai de munte in 250 ml de apa fiarta si lasati sa se infuzeze timp de 5 minute. Poate fi savurat ca bautura rece sau calda, simplu sau adaugand putina miere, scortisoara sau lamaie.

  • Produsele 1-18 (din 21)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos