Cacao, unt de cacao

  • Produsele 1-18 (din 26)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Alături de miezul de cacao, mierea și frunzele de mentă asigură gustul dulce, aroma proaspătă și plăcută. Ajută la gestionarea greutății corporale, contribuie la susținerea imunității organismului, la menținerea nivelului normal al colesterolului, al glicemiei, la sănătatea inimii și a vaselor de sânge, susține digestia sănătoasă.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de menta, flori de albastrele, honey crunchies

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Această rețetă adaugă miezului de cacao gustul acrișor al florilor de hibiscus și aroma suavă a celor de trandafir, cu suport real în menținerea sănătății de la nivel de celulă până la întregul organism, cu toate funcțiile lui.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, flori de hibiscus, flori de trandafir, fructe de goji

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Beneficiile boabelor de cacao se întrepătrund cu beneficiile frunzelor de rooibos (ceaiul roșu care susține metabolismul general), contribuie la menținerea masei corporale normale, are efectele benefice ale ceaiului verde fără a conține cafeină, elimină disconfortul datorat oboselii fizice sau psihice și ajută somnul liniștit și odihnitor.

Ingrediente:

miez de boabe de cacao, frunze de rooibos, flori de soc

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și alte deserturi, înlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolată, deoarece nu conțin zahăr sau lactoză.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Cel mai fin produs din gama Nibs, poate fi folosit în prepararea fursecurilor, a torturilor și a băuturilor răcoritoare sau la micul dejun alături de iaurt.

Apreciat datorită proprietăților antioxidante și afrodisiace, miezul de cacao este o sursă excelentă de fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei naturale de cacao, plină de savoarea ei autentică. Boabele de cacao Classic sunt ideale pentru a fi consumate alături de lactate, fructe sau alte seminţe și nuci crude.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude
Origine: Bazinul Fluviului Congo


Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent pentru a crea o paletă unică de aromă şi gust. Dedicate celor care apreciază deliciile intense, aceste boabe de cacao pot fi servite în combinaţie cu fructe proaspete, nuci, seminţe sau iaurt.
Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Boabe de cacao intregi, crude

Origine: Bazinul Fluviului Congo

Boabele de cacao Light sunt potrivite pentru cei dornici de o gustare uşoară şi sănătoasă care să-i energizeze pe tot parcursul zilei. Pot fi ronțăite ca atare sau alături de fructe uscate, semințe sau iaurt.

Bogate în fier, zinc, crom, magneziu şi vitaminele B, C și E, boabele de cacao au proprietăţi antioxidante puternice şi stimulează eliberarea serotoninei şi a endorfinelor din organism, care induc o stare de bună dispoziție.

 

Considerate „hrana zeilor”, boabele de cacao sunt un produs delicios, sănătos și versatil. În centrul Africii, clima le oferă arborilor de cacao cele mai bune condiții, astfel încât fructele se dezvoltă fără intervenția omului și sunt culese manual de către localnici. Boabele se usucă apoi sub razele soarelui, păstrându-și intacte aroma și beneficiile.

BOABE DE CACAO CU AROMĂ DE FAPTE BUNE

Fructele și semințele crude sunt importate în România direct din Republica Democrată Congo. Pentru a da un plus de valoare schimbului comercial, o parte din profitul companiei merge spre comunitățile din această țară, unde fondurile strânse susțin educația copiilor. Astfel, prin fiecare produs cumpărat, contribui direct la o viață mai bună pentru populația locală.

7 Beneficii ale boabelor de cacao:

  • Continut ridicat de antioxidanti
  • Stimuli naturali ai serotoninei (hormon de fericire) si endorfinei
  • Mentinerea starii de sanatate a sistemului circulator
  • Ajuta la imbunatatirea elasticitatii vaselor de sange
  • Ajuta la reglarea metabolismului prin continutul ridicat de fibre
  • Ajuta la mentinerea sanatatii creierului
  • Ajuta in lupta cu oboseala prin continutul ridicat de magneziu.

Ingrediente: 100% miez din boabe de cacao ECOLOGICE.

Miezul din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de:

-antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii.

-magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment.

-crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment.

-vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C.

Asadar, daca consumati boabele de cacao, practic veti consuma o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele.

Puteti adauga in cerealele de la micul dejun o lingura de miez de cacao, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura limita fiind imaginatia dvs.:)

• O modalitate sanatoasa de a dezmorti materia cenusie inainte de a o pune la treaba.

• Bobul de cacao este bogat in flavonoizi, despre care se spune ca sunt un bun combustibil pentru creier.

• Despre aceiasi flavonoizi din bobul de cacao se mai spune ca fac inima sa bata in ritmul noptilor sudamericane.

• In top zece al alimentelor bogate in antioxidanti, probabil ca boabele de cacao ar ocupa un loc in primele trei.

• Se mai adauga si un continut ridicat de vitamine si minerale.

• Daca va intrebati de unde vine senzatia de fericire de dupa tableta de ciocolata, cautati raspunsul in bobul de cacao. Fericire, bio!

• Boabele de cacao contin o cantitate de antioxidanti mai mare decat multe alte alimente. Antioxidantii sunt apreciati pentru calitatile lor anti-imbatraire care se vad atat la interior cat si la exterior.

• Cantitatea de magneziu din bobul de cacao este deasemenea peste cea din alte alimente

• Crom, de asemenea din abundenta.

• Vitamina C, mai mult decat multe dintre citrice.

• Nutritionistii si autorii de carti le apreciaza ca fiind cele mai sanatoase dintre toate alimentele.


• Pachetul contine 200g de boabe de cacao intregi, neprelucrate in niciun fel, certificate ecologic cu numarul de certificare BG-BIO-02.

• Tara de provenienta este Peru.

• Boabele de cacao contin antioxidanti in cantitati impresionante.

• Mai contin magneziu, crom si vitamina C.

• Pot fi consumate si de catre persoanele care aleg o dieta vegana.


• Pot fi consumate intregi, cateva boabe pe zi.

• Sau pot fi macinate si adaugate in prajituri si si alte deserturi.

• Ori va puteti folosi imaginatia.

• Dar noi va recomandam sa le consumati ca atare, pentru a beneficia de proprietatile lor nealterate prin tratare termica. Va poate lua ceva timp pana sa va obisnuiti, dar odata ce ati reusit, credem ca nu veti regreta.

Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.

Boabele de cacao nu au continut de zahar, insa sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C si E. Continutul foarte ridicat de magneziu din boabele de cacao maresc puterea muschiului cardiac, descresc coagularea sangelui, regularizeaza tensiunea arteriala si reduce formarea cheagurilor de sange si aparitia atacurilor cerebrale. Magneziul ridica nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajuta la detoxifiere.

Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 ori mai multi decat afinele.

Boabele de cacao mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA – adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier.

Triptofanul este un aminoacid antidepresiv si joaca un rol important in productia de serotonina, un neurotransmitator anti-stres care reduce anxietatea si ne sporeste rezistenta la stres.

Dintre toate felurile de hrana naturala din cate exista, boabele de cacao au cea mai mare concentratie de antioxidanti, relevati in studii medicale ca fiind foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute.

Cacao 20-22% Grăsime Solaris este un produs PREMIUM
Are o culoare mai intensă, un gust mai puternic și mai pur în comparație cu versiunile cu mai puțină grăsime.
Este preferata bucătarilor și a patiserilor.

Mod de folosire:
Se poate folosi la prepararea de prăjituri, creme, trufe, înghețată ș.a.
Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si culoarea de ciocolata.

Mod de actiune:
Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, care se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, toate acestea recomandate pentru prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
Antioxidantii care lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intarind astfel sistemul imunitar si marind rezistenta organismului de la boli usoare pana la cancer.
Studiile au concluzionat ca antioxidantii hidrosolubili imbunatatesc circulatia sanguina in creier, prevenind astfel congestiile cerebrale sau bolile mintale.
In compozitia pulberii numita cacao se mai gasesc si antiinflamatori care ajuta la ameliorarea starilor de inflamatie, aparute in guta si reumatism.
Cacao insa, nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata ci si un izvor de sanatate intotdeauna la indemana.
Cacao previne bolile cardiovasculare si cancerul.
Cacao are in compozitia sa si cofeina, un stimulent destul de puternic, mai ales cand produsul care o contine este consumat in exces.
De aceea se recomanda consumul cu prudenta si nu seara, deoarece poate produce insomnie.

Istoric:
Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere, materie prima pentru fabricarea ciocolatei si nu numai.
Denumirea de cacao, preluata de spanioli, provine din limba azteca.
Descoperirile arheologice au constatat ca aztecii cunosteau arborele de cacao inca de pe la 1100.
Din fructele de cacao fermentate, amestecate cu apa, porumb, vanilie si piper, aztecii preparau pe atunci o bautura alcoolica.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.

100% cacao

Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao.

Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao (la o cana utilizandu-se 5-10 g de pudra de cacao).

  • Produsele 1-18 (din 26)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos