Cereale fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 35)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

porumb dulce*, apa, sare de mare

INGREDIENTE: FULGI DE OVAZ, FULGI DE HRISCA DIN AGRICULTURA ECO

Poate constitui un mic dejun hranitor prin inmuiere in lapte sau ceai de fructe indulcit cu miere.
Amaranth ( Amaranthus)

1. Descriere

Este o cereala deosebit de hranitoare, cu un gust puternic si distinct. Faina se poate utiliza la fabricarea painii si a produselor de patiserie. Boabele sunt un ingredient excelent in pilafuri, supe, budinci.

2. Continut

Bogat in: proteine, aminoacizi ( in special lizina), minerale ( fier, calciu, magneziu, zinc, potasiu, fosfor, cupru, mangan), vitamine ( A, B1,B2, B3, B6, B9, C, K).

3. Proprietati principale

Benefica pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, hipertensivi, cu hipercolesterolemie. Datoritã conținutului ridicat în fibre, contribuie la îndepãrtarea efectelor datorate unei alimentații sarace în fibre vegetale, acționând benefic asupra intestinului gros.

Tonifica plamanii, fiind astfel o cereala-medicament in zone cu poluare mare.

Bobul de Amarant conține în proporție de 8% ulei. Acesta are o compoziție deosebit de beneficã a a acizilor grași. Dupã ultimele cercetãri, uleiul de amarant joacã un rol important în prevenirea cancerului mamar.

E bine de stiut: este lipsit de gluten, deci poate fi utilizat si de catre cei sensibili la gluten

Chinezii il foloseau pentru a vindeca infectiile si migrenele.

Ingrediente:

faina de porumb*

Administrare:
Se consuma in amestec cu lapte proaspat, iaurt, salate, etc. Se pot adauga in supe, ciorbe sau mancaruri la sfarsit.

Actiuni:
Pastreaza cea mai mare parte a proteinelor, fibrelor si vitaminelor.

ECO FULGI CU FIBRE 300 GR

Ingrediente: orez integral 63%, tarate de porumb 26%, zahar, sare - din agricultura ecologica

 

Ingrediente: Orez integral* (71%), zahar*, cacao* (4%), sirop de glucoza*, sare. *Ingredient din agricultura ecologica.

Nu contine: grau, alune, soia, lapte, oua sau grasimi hidrogenate.

Ingrediente din agricultura ecologica: amestec de cereale (orez, faina hrisca, zahar trestie, sirop de orez, lapte praf degresat, sare).

OREZ ALB DIN CULTURA ECOLOGICA.

Ingrediente: orez integral*
*din culturi ecologice
Tara de origine:Italia
Mod de preparare:
se spala 190g orez in apa rece, se lasa in 600ml apa 60 min. dupa care se fierbe
40 min. la foc mic.
Dupa fierbere se lasa inca 10 min. acoperit inainte de a fi servit.
Valori nutritionale la 100g: energie 337kcal / 1411 kj, proteine7.5g,carbohidrati77.4g,
lipide 1.9g, 
Nu contine gluten
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

Ingrediente: orez brun bob lung* 78%, orez salbatic* 11%, orez rosu Camargue* 11%.
*din agricultura ecologica.

Orezul salbatic este un tip de iarba nativa din zona Minnesota Lakes, SUA si cultivata pentru prima data de indienii nord-americani. Are culoare brun-inchisa, boabe foarte lungi, subtiri si ascutite si un gust puternic si distinct. Continutul sau de proteine este mai ridicat decat al tuturor tipurilor de orez si contine de doua ori mai multi folati decat orezul brun obisnuit.

Orezul Camargue este o varianta de orez rosu relativ noua, cultivata in zonele umede ale regiunii Camargue din sudul Frantei. Este un soi scurt-granulat, are o culoare rosu-maronie, un intens gust de alune si o textura natural gumoasa.

Valori nutritionale la 100g: energie 348kcal/1479kj, proteine 7.6, carbohidrati 74g (din care glucide 1.02g), lipide 2.27g (din care saturate usme), fibre 4.34g, sodiu urme.

Preparare: se pune amestecul de orez salbatic in de doua ori mai multa apa,se aduce la temperatura de fiebere, se pune capacul pe oala si se fierbe usor 35-45 minute, fara a amesteca.

  • Produsele 1-18 (din 35)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos