TC APĂ "VIE" STRUCTURATĂ ȘI FLOAREA VIEȚII

Există cumva cineva care nu a auzit de efectele extraordinare ale efectului de piramidă? Știați că pe baza acestuia s-au brevetat o multitudine de aplicații începând de la ascuțitul lamelor de ras(invenția unui ceh în anii `50) până la sera de la Pitești a d-nei Marioara Godeanu ? Efectul de piramidă a fost primul care a făcut înconjurul lumii demonstrând că există o energie a formei. Dar ce ați zice dacă v-am spune că și muzica are formă și că fiecare acord în sine poate genera o anumită formă fizică. Aceasta idee i-a venit austriacului Thomas Chochola, cel numit “desenatorul clinchetelor”. După ani de cercetări în domeniul muzicii şi al compoziţiei a reuşit să dezvolte un concept de design complet nou: a compus desenele produselor TC la pian, a convertit sunetele în măsuri şi s-a născut aromonioasa formă: carafa TC Vital. El a urmărit să aplice proporțiile numărului de aur!

Numărul de aur a fost cunoscut în antichitate de vechii înțelepti, el fiind redescoperit apoi în evul mediu în perioada Renașterii de marii învățați, artiști, filozofi, alchimiști sau ocultiști. El a ascuns întotdeauna mari mistere nefiind în totalitate revelat nici astăzi, fiind astfel poate cel mai studiat număr irațional. Astăzi cercetări complexe au ajuns la concluzia că întreaga natură împreună chiar cu întreg universul sunt structurate astfel încât să respecte fidel proporția perfectă și exactă a numărului de aur, el fiind pare-se secretul ”matematic” al frumuseții Creației. Marile construcții antice precum piramidele sau templele și catedralele respectă de asemenea proporția fidelă a acestui număr de aur. El reprezintă armonia și perfecțiunea în creație. 
       În natură spirala generată de apă (vârtejurile), mișcarea curenților de aer în spirală, cochilia melcilor, dispunerea petalelor de floarea soarelui sau a frunzelor și semințelor din regnul vegetal păstrează această proporție perfectă arătând că în întreaga Creație se manifestă armonia și perfecțiunea divină reprezentată prin această proporție. Aceasta demonstrează existența unui sfere de conștiință a armoniei și frumuseții existente în întregul universul și care-l ghidează.Aplicând proporțiile acestui număr noi putem să intrăm în rezonanță cu energiile Binelui și Frumosului din întreg Universul și astfel să ne armonizăm și să ne echilibrăm ființa pe nivele chiar profunde.

De asemenea, studiind simbolistica, Thomas Chochola a introdus în produsele sale și simbolul"Floarea Vieţii" din geometria sacră. Acesta este unul din cele mai puternice tipare, regăsit în toate formele naturii şi reprezintă interconectarea tuturor formelor de Viaţă din Univers. Din vremuri străvechi, toate culturile lumii l-au cunoscut şi folosit pentru purificarea şi energizarea alimentelor, pentru că forţa emanată de simbol este transmisă mediului ce intră în rezonanţa cu el.

CULTUL APEI

      Apa normală de la robinet este secătuită energetic datorită a trei factori care îi reduc vitalitatea:

1.)presiunea nefiresc de mare la care este pompată în țevi

2.)traseul urmat prin conducte

3.) tratarea apei cu tot felul de substanțe(clorinare, etc.) pentru a deveni potabil.

La fel de destructurată este şi apa plată îmbuteliată pentru că materialului plastic (ce are sens de rotaţie al moleculelor invers acelor de ceasornic), îi consumă vitalitatea. Practic apa pe care o avem la dispoziție este o apă destructurată - devitalizată sau altfel spus, moartă. Pentru sănătatea noastră avem nevoie de apă și alimente care măsoară valoarea biologică de minimum 7.000 Bovis*.

*Bovis(dupa numele radiestezistului francez André Bovis (1871–1947)) este o unitate de masură propusă pentru măsurarea energiei vitale a unui obiect, ființe, aliment etc. O valoare de 6.500 este considerată "neutră", valorile mai mici afectând ființa umană în mod negativ iar cele superioare în mod pozitiv. Valorile mai mari de 10.000 sunt considerate ca făcând parte din ”scala eterica” .(conf. Wikipedia).

Apa transformată în carafa TC Vital redevine vie: moleculele capătă sens de rotație orar, adică sensul expansiunii energiei vieții astfel că vă poate hrăni energetic celulele.
Apa revitalizată ajunge la valoarea biologică de 25.000 Bovis și vă menţine sănătatea.
Apa restructurată vă ajută la eliminarea toxinelor (ele se rotesc în sens antiorar), ceea ce apa normală de la robinet sau cea îmbuteliată, nu o pot face din cauza pierderii structurii vitale.

Având în vedere cele expuse de mai sus Thomas Chochola a creat o gamă mai largă de produse pornind de la principiile enumerate mai înainte.

La baza paharelor, carafelor şi pe plăcile energetice simbolul "Floarea Vieţii" e aplicat prin ardere la temperatură înaltă; prezenţa lui impregnează apa transformată de forma carafei cu noi proprietăţi: cel din aur de 23,8 k susţine sistemul imunitar; coloritul curcubeu e recomandat copiilor şi aduce stare de bucurie; cel alb este pentru uzul cotidian general.

  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:
  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos