Branza vegetala-tofu

  • Produsele 1-16 (din 16)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: APA, SOIA BOABE, COAGULANT: CLORURA DE CALCIU, SARE DE MINA NEIODATA, AROMA VEGAN DE BRANZA.

INGREDIENTE:

APA, SOIA BOABE, COAGULANT: CLORURA DE CALCIU, SARE DE MINA NEIODATA

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Tofu este un element intrinsec al bucatariei japoneze, fiind un cas de soia preparat prin adaugarea unui coagulant (in mod traditional nigari) in laptele de soia.

Desi poate fi pastrat in ambalajul sau o perioada mai lunga de timp, isi pastreaza gustul proaspat al alimentului tocmai preparat.

Este preparat fara utilizarea de proteine izolate din soia, coagulanti pentru retinerea apei, soia modificata genetic sau conservanti.

Produs fara gluten si lactoza, cu un continut redus de lipide, certificat ecologic de Soil Association.

Ingrediente:

Boabe de soia integrale* 26%, apa, nigari (clorura de magneziu – puternic coagulant mineral natural).

*-cultivat in conditii ecologice

Mod de preparare:

Se poate taia in feli, praji, pasa, marina sau fierbe, tofu fiind un ingredient foarte usor de adaptat unei game foarte largi de preparate culinare. De la supe la pireuri, poate fi intrebuintat cu acelasi succes in preparatele sarate sau dulci.

Pentru cei care urmeaza o diete vegana sau vegetariana ori pur si simplu doresc sa reduca consumul de carne, tofu este o sursa recunoscuta de proteine, aflata mereu la indemana.

Atentie:
•Se pastreaza in incaperi racoroase (sub 20°C).
•Nu se congeleaza.
•Contine alergeni – soia.

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
SHAKE CU BANANE SI CAPSUNI

1 pachet tofu silken
1 banana mica

capsuni inghetate sau proaspete

75 ml suc de mere

Se dau la blender si se serveste imediat.

Ingrediente:

apa, soia boabe, ulei vegetal, sare de mare neiodata, faina de grau, oregano, usturoi, busuioc, ceapa

Cajufresh sau Ricotta este o branza vegana tartinabila, pufoasa si delicata, preferata de cei mici! Este perfecta pentru un mic dejun gustos, bogat si sanatos.

Sortimente disponibile:
Ierburi frantuzesti

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, verdeturi frantuzesti.

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.

A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.

Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.

Cajufresh sau Ricotta este o branza vegana tartinabila, pufoasa si delicata, preferata de cei mici! Este perfecta pentru un mic dejun gustos, bogat si sanatos.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, verdeturi frantuzesti.

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.

A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.

Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.

Brânza vegană maturată în tihnă, dobândește o aromă puternică și o textură rigidă ce o face perfectă pentru a fi folosită în senvișuri sau în salate.

O alternativa vegan la branza deshidratata, maturata in tihna timp de 3-4 saptamani,
pentru a obtine o textura rigida si un gust ce devine mai puternic cu fiecare zi.


Diferite sortimente

Aroma acestor branzici vegan maturate variaza în functie de condimente, dar pastreaza aceasi textura rigida la exterior,
ceea ce o face perfecta pentru sandvisuri și salate.
Cate condimente, atatea personalitati.

Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, culturi vegetale, piper, boia, zataar, chilli.

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.

A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.

Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.

 

Despre Vegan Gourmet

Brânza vegană maturată în tihnă, dobândește o aromă puternică și o textură rigidă ce o face perfectă pentru a fi folosită în senvișuri sau în salate.

O alternativa vegan la branza deshidratata, maturata in tihna timp de 3-4 saptamani,
pentru a obtine o textura rigida si un gust ce devine mai puternic cu fiecare zi.


Diferite sortimente

Aroma acestor branzici vegan maturate variaza în functie de condimente, dar pastreaza aceasi textura rigida la exterior,
ceea ce o face perfecta pentru sandvisuri și salate.
Cate condimente, atatea personalitati.

Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, culturi vegetale, piper, boia, zataar, chilli.

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.

A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.

Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.

 

Despre Vegan Gourmet

Cajubert este o brânză vegană cu un înveliș pufos și delicat. Textura inconfundabilă și gustul fin fac din această brânză partenerul perfect al paharului cu vin și al fructelor uscate.

Aceasta alternativa vegan te va surprinde prin gustul fin, autentic de Camembert.
Invelita intr-un strat de mucegai alb (Camembert), aceasta branzica dobandeste o textura inconfundabila, pufoasa și delicata.
Cajubert este partenerul perfect al vinului rosu si al fructelor uscate.

Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, culturi vegetale;

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 5-7 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.

Cajublue este o brânză vegană cu gust puternic și special. Ușoară și cremoasă, această brânză este perfectă pentru a complementa orice platou.

Pregatiti-va papilele gustative pentru o experienta deosebita, data de gustul puternic si inconfundabil al acestei specialitati vegane.
Folosind a reteta inspirata dupa tehnici traditionale si desavarsita in mii de repetari, Cajublue se remarca prin aspectul unic al mucegaiul albastru (Roquefort) format in urma fermentarii.
Savoarea unica a mucegaiului albastru nu te va lasa indiferent.
Produs de o calitate superioara.

Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, culturi vegetale;

Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 5-7 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.

Ricotta este o brânză vegană tartinabilă, pufoasă și delicată, perfectă pentru un mic dejun bogat și sănătos.

Caju Cream este o branza vegana tartinabila care creaza dependenta. Nota subtila de usturoi și aroma de citrice ofera acestei creme de caju un loc sprecial în meniul zilnic.
Aceasta branzica este gustarea perfect în orice moment.

Ingrediente

Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, lamaie bio, usturoi organic.
Alergeni: nuci si derivate din nuci


Depozitare si pastrare

A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, a se consuma proaspat.

  • Produsele 1-16 (din 16)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos