Tarate

taratele se obtin din coaja boabelor. Sunt bogate in fibre, vitamine, nutrienti.

Se pot adauga in aluatul de paine, la cerealele de la micul dejun, in biscuiti, in prajituri.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Psyllium este coaja (tărâţa) seminţei de psyllium, conţine o cantitate mare de fibre naturale, care sunt benefice în reglarea tranzitului intestinal, în detoxifierea organismul, în cazul problemelor digestive (constipaţii cronice, diaree, balonare) şi în  curăţarea sistemul digestiv.

Mod de administrare:

1 lingură de tărâţe psyllium se amestecă cu 200ml apă şi se consumă imediat. Este indicat a se consuma 8-10 pahare de apa zilnic, pentru a evita o eventuală ocluzie intestinală. Se poate consuma şi în suc de fructe sau legume. Se poate adăuga în musli, lapte, iaurt, sau în diverse preparate ca agent de îngroşare.

Ingrediente:

100% tarate din grau

Compozitie
Contine tarate de cereale (grau, orz, secara).

Utilizare / administrare
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.

Recomandarea SOLARIS:
Intr-un litru de apa de izvor sau apa minerala plata se pun seara 100g de tarate si se lasa la temperatura camerei pana dimineata. Se strecoara si se bea simpla sau indulcita, pe stomacul gol inainte de mese. Are efec benefic asupra imunitatii si intretinerii sanatatii.

Indicatii
Aliment naturist pentru o dieta sanatoasa.

Ingrediente:

Tarate de psyllium*

100% agricultura ecologica


Valori nutritive:
kj: 789
kcal: 190
grasimi: 0,55g
acizi grasi saturati: 0,07g
glucide: 1,73g
zaharuri: 0,2g
fibre: 85,2g
proteine: 2,38g
sare: 0,1g
* - doza zilnica recomandata

Tarata de Psyllium ajuta, impreuna cu semintele de IN, la curatarea eficenta a intestinului si colonului, inlaturand constipatia si prevenind cancerul.

Ovazul fiind una din cerealele care contribuie in mod ideal la reducerea concentratiei de grasimi din sange si, prin aceasta, ajuta la scaderea in  greutate. Fibrele au capacitatea de absorbi grasimile si zaharurile alimentare de la nivelul tubului digestiv. Datorita faptului ca organismul uman nu poate digera fibre, acestea sunt eliminate si, odata cu ele, si grasimile si zaharurile in exces, dar si o mare parte din toxinele rezultate din procesul de digestie.

Taratele de ovaz au capacitatea de a preveni si combate efectele unor suferinte metabolice. In diabet, taratele de ovaz regleaza concentratia de zahar din sange, reduc necesarul de insulina si au un efect favorabil asupra metabolismului, in general.

Taratele de ovaz reduc concentratia de colesterol din sange, astfel ca sunt recomandate atat persoanelor care au probleme in a mentine la nivel normal aceasta constanta a sangelui, dar si celor care sufera de boli cardiovasculare, arteroscleroza si hipertensiune arteriala.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos