Paste fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 76)
  • « 1 2 3 4 5 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

faina de naut*

*din agricultura ecologica

Ingrediente:

Paste 60%: faina de porumb, amidon de porumb, faina de orez, amidon din cartofi, faina de mazare, fibra vegetala, arome naturale, oua 24%, ulei de floarea soarelui

Umplutura 40%: Ricotta 25%, faina de porumb, ulei de floarea soarelui, Parmiagiano Reggiano, fibre, ulei de soarea floarelui, dextroza, sare, arome naturale, praf de spanac 2%, praf de ceapa, proteine din lapte

Ingrediente:

Paste 55%: faina de porumb, amidon de porumb, faina de orez, amidon de cartofi, faina de mazare, fibre vegetale, arome naturale, 24% oua, ulei de floarea soarelui

Umplutura 45%: riccota 38%, faina de porumb, ulei de floarea soarelui, Parmigggiano reggiano DOP 4%, Pecorino Romano 4%, arome naturale, sare

Ingrediente:

faina de porumb, amidon de porumb, faina de orez, faina de cartofi, faina de mazare, fibre vegetale, arome naturale, ou, ulei de floarea-soarelui, psyllium

Ingrediente:

faina de porumb* 60%, faina de orez* 35%, faina de hrisca* 5%

Ingrediente:

faina de porumb* 55%, faina de orez* 45%

Ingrediente:

faina de naut* 80%, faina de in auriu* 20%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare..

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important:nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1484 kj / 355 kcal

Grasimi

13

din care acizi grasi saturati

1,6

Glucide

36

din care zaharuri

2,2

Fibre

18

Proteine

19

Sare

0,02

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.

Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de hrisca*66%, sfecla rosie proaspata*20%, faina de in auriu*14%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa

a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 7-8 minute

Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1572 kj / 373 kcal

Grasimi

7,2 g

din care acizi grasi saturati

1,8 g

Glucide

54 g

din care zaharuri

5 g

Fibre

9,5 g

Proteine

19 g

Sare

0,07 g

 

 

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

 

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

 

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de linte rosie* 90%, faina de in auriu* 10%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important: nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

Produs de: Petras Bio SRL

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1604 kj / 379 kcal

Grasimi

6,6 g

din care acizi grasi saturati

1 g

Glucide

50 g

din care zaharuri

2,2 g

Fibre

7,4 g

Proteine

26 g

Sare

0,03 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.

Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de fasole mung* 90%, faina de in auriu * 10%.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

A se pastra la max.25°C si max.65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.

Timp de fierbere: 7-8 minute.

Preparare: Pastele se pun in apa sarata care fierbe si se lasa la fiert …minute. E normal sa se produca spuma.

Important:nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1456 kj/ 348 kcal

Grasimi

5,3 g

din care acizi grasi saturati

0,6 g

Glucide

47 g

din care zaharuri

4,8 g

Fibre

18 g

Proteine

23 g

Sare

0,01 g

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.

Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente:

faina de linte rosie*72%morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8%.

*ingrediente provenind din agricultura ecologica.

 

Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.

 

 

Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.

 

 

Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa

a razelor solare.

 

Timp de fierbere: 5-6 minute.

Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.

 

Produs de: Petras Bio SRL

 

Valori nutritionale / 100g produs

Valoare energetica

1493 kj/ 356 kcal

Grasimi

7,3 g

din care acizi grasi saturati

2,9 g

Glucide

42 g

din care zaharuri

5 g

Fibre

19 g

Proteine

21 g

Sare

0,1 g

 

Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!

 

Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.


Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.

 

Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.

 

Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.


Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea - germinarea semințelor, cu expertiza dobândita - producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

Ingrediente: porumb*
* ingrediente ecologice. NU CONTINE GLUTEN!
Valori nutritionale la 100g: energie 1506kj /355 kcal, proteine:6.90g,carbohidrati:75g,
din care zaharuri: 0.5g,  fibre:2.7g, sare:0g, grasimi:2.3g
Mod de preparare:pt o portie,turnati 100ml de apa clocotita peste 65g cuscus.acoperit si
lasati 5 minute.Amestecati cu o furculita si condimentati dupa gust.
Contine3 portii.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK
certificat prin: IT-BIO-009

ACESTE PASTE SE PREPARA IN 7 MINUTE.

INGREDIENTE: FAINA DE OREZ BRUN 20%, FAINA DE LINTE ROSIE 80%.

PASTE FARA GLUTEN DIN MAZARE VERDE 85% SI QUINOA 15%

Ingrediente:

faina de orez brun* (75%), faina de quinoa* (15%), faina de amarant* (5%), faina de porumb*

* cultivat ecologic.

PASTE FARA GLUTEN DIN HRISCA 100%

ingrediente:

faina de porumb* 91%, faina de orez* 9%

Ingrediente:

faina de mazare 75%, faina de orez integral 25%

  • Produsele 1-18 (din 76)
  • « 1 2 3 4 5 »
  Produsul a fost adaugat in cos