Paste fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 39)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Prezentare: 200 g

 

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Prezentare: 200 g

 

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii).

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

 

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid

Prezentare: 200 g

 

Ajuta la:

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

 

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid

PASTE FARA GLUTEN DIN HRISCA 100%

Ingrediente:

faina de orez brun* (75%), faina de quinoa* (15%), faina de amarant* (5%), faina de porumb*

* cultivat ecologic.

PASTE FARA GLUTEN DIN MAZARE VERDE 85% SI QUINOA 15%

ACESTE PASTE SE PREPARA IN 7 MINUTE.

INGREDIENTE: FAINA DE OREZ BRUN 20%, FAINA DE LINTE ROSIE 80%.

Ingrediente:

faina de orez brun*(99%), apa, sare de mare

Produs cu preparare instantanee. Delicios cald, natur sau cu un platou de legume sau carne. 
Ingrediente: gris de grau dur integral* 
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Preparare: varsati un volum de apa fiarta si sarata peste 1 volum de cuscus. Acoperiti si lasati sa se umfle timp de 5 minute si apoi aerati cu furculita

Alergeni: contine gluten

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Tara de origine: Agricultura Italia. Produs in Franta

Certificare: FR-BIO-01

INGREDIENTE:

făină de porumb și orez, apa

Ingrediente:

faina din orez*30%, faina de porumb* 70%

Ingrediente:

făină de porumb și făină de orez, apa

Ingrediente:

faina de orez brun, apa

INGREDIENTE:

făină de porumb și făina de orez, apa

Ingrediente:

faina de orez brun, apa

Ingrediente:

faina de orez* (75%), faina de quinoa* (25%), apa

Ingrediente:

faina de orez* (75%), faina de quinoa* (25%), apa

Ingrediente:

100% făină din grâu spela integral organic, apă de izvor

Timp de preparare - 9 minute.

La 100 de grame de fusilli tricolore se adaugă 1 litru de apă. Adăugați sare după gust și amestecați din când în când.

Valori nutriționale / 100 grame:Energie 1428kj/337kcal

Proteine 12.67g

Carbohidrați 67g din care zaharuri 3,5g

Grăsimi 1.05gdin care saturate 0.2g

Fibre 4.3g

Sodiu urme

Ambalaj: pungă

Țara de origine: UE

  • Produsele 1-18 (din 39)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos