Ceaiuri hildegard

Hildegard von Bingen, una din cele mai renumite femei din Evul Mediu, sec. XII., a avut o viziune asupra modului de viată sănătos.

Puterea vindecătoare a plantelor a jucat un rol important în “iluminarea spirituală” a dânsei, Hildegard fiind o femeie nobilă, cu ţelul de a învăţa cât mai multe despre plante şi ierburi, şi de a transmite aceste cunoştinţe. A înfinţat două mănăstiri, a instruit călugăriţele în terapia cu plante şi a pus pe hârtie aceste cunoştinţe. Şi astăzi aceste descrieri au un rol extrem de important. Credinţa ei era că Dumnezeu a lăsat un leac pentru absolut orice suferinţă. Natura, în opinia sa, este farmacia perfectă la îndemâna omului.

SONNENTOR vă oferă o privire de ansamblu asupra formulelor şi resurselor folosite de această vindecătoare remarcabilă din Evul Mediu. Majoritatea acestor reţete sunt bazate pe originarele compoziţii descrise de dânsa. Unele compoziţii sunt adaptate la zilele noastre (datorită schimbărilor în timp a compoziţiilor plantelor).

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

frunze de mur, cimbrişor, fenicul, isop, flori de soc, salvie, boabe de ienupăr, mentă creaţă şi nalbă comună


Descriere

Un susţinător adevărat în sezonul rece

CEAI RELAXANT

Un amestec delicat de roiniţă, lavandă, salvie, pătrunjel, fenicul şi gălbenele. Are un efect calmant când sunteţi solicitaţi la maxim.

Continut:

roinita*, salvie*, levantica*, patrunjel*, fenicul* si galbenele*

Ingrediente

ovăz verde, frunze de mur, ghimbir, urzică, fenicul, galangal şi muntele grecesc


Descriere

Crede în puterea ta!
Curajul şi încrederea in sine vor aprinde un foc real în tine!
Pentru voinţă şi determinare.

Ingrediente

roiniţă, fenicul, măceşe, anason, lemn dulce, coriandru, gutui, galangal şi trifoi roșu.


Descriere

Pentru garantarea armoniei acest ceai într-o culoare portocalie vă încălzește cu mirodenii care aduc echilibru în trup și suflet.
Savuros și aromat!
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos