Ceaiuri hildegard

Hildegard von Bingen, una din cele mai renumite femei din Evul Mediu, sec. XII., a avut o viziune asupra modului de viată sănătos.

Puterea vindecătoare a plantelor a jucat un rol important în “iluminarea spirituală” a dânsei, Hildegard fiind o femeie nobilă, cu ţelul de a învăţa cât mai multe despre plante şi ierburi, şi de a transmite aceste cunoştinţe. A înfinţat două mănăstiri, a instruit călugăriţele în terapia cu plante şi a pus pe hârtie aceste cunoştinţe. Şi astăzi aceste descrieri au un rol extrem de important. Credinţa ei era că Dumnezeu a lăsat un leac pentru absolut orice suferinţă. Natura, în opinia sa, este farmacia perfectă la îndemâna omului.

SONNENTOR vă oferă o privire de ansamblu asupra formulelor şi resurselor folosite de această vindecătoare remarcabilă din Evul Mediu. Majoritatea acestor reţete sunt bazate pe originarele compoziţii descrise de dânsa. Unele compoziţii sunt adaptate la zilele noastre (datorită schimbărilor în timp a compoziţiilor plantelor).

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

frunze de mur*, cimbrişor*, fenicul*, isop*, flori de soc*, salvie*, boabe de ienupăr*, mentă creaţă* şi nalbă comună*


Descriere

Un susţinător adevărat în sezonul rece

Ingrediente

roiniţă, fenicul, măceşe, anason, lemn dulce, coriandru, gutui, galangal şi trifoi roșu.


Descriere

Pentru garantarea armoniei acest ceai într-o culoare portocalie vă încălzește cu mirodenii care aduc echilibru în trup și suflet.
Savuros și aromat!

Ingrediente

ovăz verde, frunze de mur, ghimbir, urzică, fenicul, galangal şi muntele grecesc

Descriere

Crede în puterea ta!
Curajul şi încrederea in sine vor aprinde un foc real în tine!
Pentru voinţă şi determinare.

Ingrediente

roiniţă, salvie, levănţică, pătrunjel, fenicul şi gălbenele.


Descriere

Un calmant, când sunteţi solicitaţi la maxim!

 

Induce un efect de armonie şi echilibru, acţionând ca tonic în acelaşi timp. Ajută în cazul durerilor hormonale şi dereglărilor.

Ingrediente

coriandru, coajă de portocale, scorţişoară, ghimbir, fenicul, roiniţă, pelin negru, petale de trandafiri şi extract de vanilie.


Descriere

Denumirea acestui ceai nu este o pură coincidență, mai ales când ne găndim că ”boala femeilor” are nevoie de susținere. Are efect armonizant și echilibrant, totodată funcționând și ca un tonifiant. Ajută la combaterea afecțiunilor hormonale și dereglările de natură feminină. Galben strălucitor, un buchet minunat de mirodenii și cu un gust bogat este recomandarea Hildegard pentru femei.

Ingrediente

2 X CEAI SPIRIT LIBER (ELEMENT AER): verbină, nalbă comună, lemongrass, pere, gutui, busuioc şi petale de trandafiri; 2 X CEAI SUFLET LINIŞTIT (ELEMENT APĂ): frunze de mur, mere, scorţişoară, gălbenele, hamei şi pătlăgină; 2 X CEAI ÎNCREDERE DEPLINĂ (ELEMENT PĂMÂNT): frunze de mur, iarba mâţei, creţişoară, salvie, coada şoricelului, cimbru de cultură şi levănţică; 2 X CEAI VOINŢĂ PUTERNICĂ (ELEMENT FOC): ovăz verde, frunze de mur, ghimbir, urzică, fenicul, galangal şi muntele grecesc; 2 X CEAI RELAXANT: roiniţă, levănţică, salvie, fenicul, pătrunjel şi gălbenele; 2 X CEAI DE POST: flori de soc, salvie, frunze de mur, coada şoricelului, boabe de ienupăr, cimbrişor, ciuboţica cucului şi muşeţel; 2 X CEAI RESPIRAŢIE UŞOARĂ: frunze de mur, cimbrişor, fenicul, flori de soc, isop, salvie, mentă creaţă, boabe de ienupăr şi nalbă; 2 X CEAI ENERGIZANT: isop, mentă creaţă, fenicul, măceşe şi muşeţel; 2 X CEAI ÎNCĂLZITOR: frunze de mur, cimbrişor, salvie, fenicul, pelin negru, gălbenele şi galangal; 1 X CEAIUL ARMONIEI: roiniţă, fenicul, măceşe, anason, lemn dulce, coriandru, gutui, galangal şi cuişoare; 1 X CEAI MIRODENII FEMEI: coriandru, coajă de portocale, scorţişoară, ghimbir, fenicul, roiniţă, pelin negru, petale de trandafiri şi extract de vanilie.

Descriere

Hildegard von Bingen, una din cele mai renumite femei din Evul Mediu, sec. XII., a avut o viziune asupra modului de viată sănătos.
Puterea vindecătoare a plantelor a jucat un rol important în "iluminarea spirituală" a dânsei, Hildegard fiind o femeie nobilă, cu țelul de a învăța cât mai multe despre plante și ierburi, și de a transmite aceste cunoștințe. A înfințat două mănăstiri, a instruit călugărițele în terapia cu plante și a pus pe hârtie aceste cunoștințe. Și astăzi aceste descrieri au un rol extrem de important. Credința ei era că Dumnezeu a lăsat un leac pentru absolut orice suferință. Natura, în opinia sa, este farmacia perfectă la îndemâna omului. 

Acum puteţi foarte uşor să degustaţi din aceste reţete minunate şi longevive.

Ingrediente

verbină, nalbă, lemongrass, bucăţele de pere, gutui, busuioc şi petale de trandafiri.

Descriere

Respiră adânc şi fi liber!
Fi deschis oportunităţilor şi stăpăneşte cu uşurinţă cea ce viaţa-ţi oferă!
Pentru imaginaţie şi libertate.

Ingrediente

frunze de mur, bucăţele de măr, scorţişoară Ceylon, gălbenele, hamei şi pătlăgină.

Descriere

Găseşteţi liniştea sufletească şi alocă-ţi timp pentru a te bucura de parfumul trandafirilor!
A încetinii ritmul ajută la limpezirea gândurilor şi la alegerea căi potrivite.
Pentru liniştea sufletească şi gânduri limpezi.

Ingrediente

frunze de mur, iarba mâţei, creţişoară, salvie, coada şoricelului, cimbru de cultură şi levănţică.

Descriere

Fii încrezător şi aminteşte-ţi de rădăcinile tale!
Sunt fudamentale şi reprezintă cea ce eşti.
Pentru încrederea în sine şi adaptivitate.

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos