Leguminoase

Au un continut important in proteine de buna calitate si usor asimilabile, glucide, vitaminele B si E , fier, zinc, magneziu.

Daca le fierbem in oala sub presiune, timpul de preparare se reduce mult. Pentru a evita disconfortul digestiv, la fierbere putem adauga chimen, ghimbir, marar, dafin, alge marine.

  • Produsele 1-18 (din 42)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

Fasole Borlotti.

100% agricultura ecologica.

 

eco fasole atzuki

Fasole alba Cannellini

 

100% agricultura ecologica/bio/organica

Ingrediente:
Fasole rosie kidney.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Tara de origine: China.


Descriere:
Fasolea noastră Kidney este viguroasă la gust şi este crocantă.

Întrebuinţare:
Fasolea noastră Kidney păstrează forma şi culoarea şi după o fierbere mai lungă, pentru salate, fiertură, supe şi pentru încolţire.

 

Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. De asemenea, fasolea alba este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, magneziu si fier.

Ingrediente:
Boabe de fasole Mung.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Tara de origine: China.


Descriere:
Fasolea Mung este uşor dulceagă în aromă şi are un timp scurt de înmuiere.

Întrebuinţare:
La fierturi şi mâncăruri asiatice; pentru salate şi bufet rece.


Greutate: 500g

Ingrediente:
Fasole Azuki.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica

Tara de origine: China. 

Descriere:
Provine din specia fosolei, cu gust dulce si bob consistent.



Întrebuinţare:
Pentru mancaruri din fasole.

Ingrediente:

Fasole mung jumatati decojita

100% agricultura ecologica

CONTINUT DE PROTEINE: 24.7%.

Stiati ca fasolea neagra este un aliment sarac in calorii. Daca nu, este bine de stiut ca fasolea neagra are un continut bogat in fier, scade colesterolul, intensifica arderile si creste imunitatea organismului.

Fasolea neagra ofera reale beneficii pentru sanatate, asta datorita in primul rand continutului impresionant de antioxidanti pe care ii contine. Specialistii au demonstrate ca antioxidantii intarzie procesul de imbatranire, accelereaza refacerea celulelor, ajuta sistemul imunitar si asigura un ten frumos si sanatos.

Mai mult decat atat, fasolea neagra este un aliment extreme de bogat in fibre solubile. Aceste fibre ajuta la scaderea colesterolului, stimuleaza digestia si stabilizeaza nivelul zaharului in sange.

Un aliat in lupta impotriva kilogramelor este fasolea neagra. Acest aliment este unul sarac in grasimi, el figurand in multe diete.

Beneficiile fasolei negre nu se opresc aici. Fasolea neagra este recomandata si in alimentatia pe timpul sarcinii, pentru ca acest aliment contine cantitati importante de folati, dar si de vitamina B6

CONTINUT DE PROTEINE: 21,9%.

Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. De asemenea, fasolea alba este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, magneziu si fier.

CONTINUT DE PROTEINE: 24,7%.

  • Produsele 1-18 (din 42)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos