Wasabi, umeboshi, mirodenii

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: SOS DE SOIA 47%( APA, BOABE SOIA, GRAU, SARE DE MARE), OREZ 28%, KOJI 0,001%, APA, GHIMBIR3%

INGREDIENTE: SOS DE SOIA 47%, OREZ 28%, APA, KOJI 0.001%, CHILLI 0,7%


Ingrediente: prune ume* 88%, frunze shiso(1%),sare de mare
* din culturi ecologice.
nu contine gluten
Valori nutritionale / 100g
Valoare energetica: 121 kj/29 kcal, grasimi: 0.1g,
carbohidrati: 14g(din care zahar 9.8g), proteine: 1.1g, sare: 19.1g
Certificat ecologic de Soil Association.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
la temperaturi de 10°C-25°C, ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia

Ingrediente: prune ume* 80%, ,sare de mare
* din culturi ecologice.
nu continr gluten
Certificat ecologic de Soil Association.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
la temperaturi de 10°C-25°C, ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

Aliment ideal in caz de diaree.

Condiment picant si strimulent pentru sushi, sosuri sau dressinguri.

Ingrediente: hrean*, wasabi* (Wasabia Japonica)10%

Wasabi este un soi de hrean Japonez, care este foarte picant. Gustul picant este mult mai intens decat a unui mustar iute sau decat ardeiul iute. Vaporii de Wasabi stimuleaza mai mult mucoasa nazala decat limba.

Wasabi este mult mai scump ca hreanul obisuit, pentru ca este mult mai perisabil ca acesta si mai greu de stabilizat in produs. Odata ce se pune pasta pe un preparat, acesta trebuie sa ramana acoperit, pentru a preveni evaporarea aromei. De aceea, atunci cand se prepara sushi, wasabi se pune intre peste si orez.

Cunoscuta ca susan salbatic, shiso (Perilla frutescens varietatea Crispa) este o planta deosebit de aromata, cu soiuri ce au frunzele de culoare rosu-violet sau verde. Ambele pot fi folosite ca garnitura.

Condimentul Shiso Clearspring este pregatit din frunzele proaspete, bogate in fier, de shiso (Perilla frutescens varietatea Crispa), care sunt prima data murate cu umeboshi (fructele de Prunus Mume), apoi uscate la soare si macinate fin.

Recomandari terapeutice: condimentul shiso, cunoscut sub numele de " shiso momiji " in Japonia, ajuta organismul sa mentina o stare alcalina, mentinand un pH echilibrat.

Recomandari: condimentul Shiso este o alternativa sanatoasa la sarea de masa, adaugand o multime de minerale alimentelor, odata cu gustul sarat. Cu aroma sa picanta, acrisoara si sarata este deosebit de bun cu cereale si salate.

Muratura traditionala japoneza din ghimbir

Muratura Japoneza din Ghimbir Sushi Clearspring are o aroma revigoranta, picanta, fiind numita astfel pentru ca este aproape intotdeauna servita cu sushi sau sashimi, pentru a curata palatul intre inghitituri si, de asemenea, pentru calitatile sale antibacteriene.
Ghimbirul Sushi Clearspring are un gust superb, fiind preparat din radacini tinere, fragede de ghimbir, taiate in felii subtiri, sarate usor, apoi presate si murate in otet de orez de inalta calitate. Este neindulcit, iar culoarea sa este data, in mod natural, de frunzele rosii de shiso.

Poate contine urme de gluten.
Produs vegetarian, vegan, fara OMG, adaus de zahar, aditivi artificiali, fara ulei de palmier si uleiuri hidrogenate.

Ingrediente: radacina proaspata de ghimbir 77.6%, otet de orez (apa, orez), frunze de shiso (Perilla), sare de mare.

Valori nutritionale UM /100g
Energie KJ 92
kcal 22
Proteine g 0.2
Carbohidrati g 4.5
Lipide g 0.4

Indicatii terapeutice: stimuleaza apetitul, invioreaza papilele gustative si ajuta digestia.

Mod de intrebuintare: ghimbirul Clearspring Sushi se combina bine atat cu preparate culinare din Vest cat si din Asia.
Poate fi servit direct din pachet, alaturi de sushi, sashimi, preparate din orez, preparate pregatite prin metoda “stir-frying” sau salate.

Sashimi este o delicatesa japoneza care consta, in principal, in fructe proaspete de mare, ton sau somon, taiate in felii foarte subtiri.
Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez (acrit cu oțet) combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda (cel mai adesea peste crud).
Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.
• A se pastra in spatii reci si uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi intre 10°C si 25°C.
• Dupa desigilare se pastreaza in frigider, consumandu-se in cel mult 2 saptamani.
• Frunzele de shiso (Perilla) mentin culoarea roz a ghimbirului, fara adaugarea altor coloranti artificiali. Din acest motiv sunt lasate in amestecul din interiorul pachetului, ele avand culoare inchisa. In timp, culoarea roz a ghimbirului se poate decolora, dar aceasta nu va afecta gustul produsului.

Tara de provenienta: Japonia.

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos