Lapte, unt, smantana vegetala

Produse de origine vegetala, gustoase si sanatoase. Pot inlocui cu succes produsele din lapte de vaca.

Nu contin colesterol, lactoza, cazeina!

  • Produsele 1-18 (din 55)
  • « 1 2 3 4 »
    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: APA, SOIA BOABE, COAGULANT: CLORURA DE CALCIU, SARE DE MINA NEIODATA, AROMA VEGAN DE BRANZA.

APA, SOIA BOABE, COAGULANT: CLORURA DE CALCIU, SARE DE MINA NEIODATA

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Este o branza vegetala obtinuta prin coagularea laptelui de soia.

Se digera usor, este sarac in calorii si nu contine colesterol.
Are un gust neutru si absoarbe cu usurinta gusturile si aromele alimentelor impreuna cu care este gatit.
Il adaugam la salate, supe, frigarui, soteuri, paste, cereale, legume, pateuri.
Recomandare CasaBio
O gustarica tartinabila, satioasa, pentru scoala sau serviciu, se prepara rapid din: tofu simplu, telina rasa fin, patrunjel, busuioc, vegeta bio, boia, ulei de masline, putina ceapa, lamaie, sare

Tofu este un element intrinsec al bucatariei japoneze, fiind un cas de soia preparat prin adaugarea unui coagulant (in mod traditional nigari) in laptele de soia.

Desi poate fi pastrat in ambalajul sau o perioada mai lunga de timp, isi pastreaza gustul proaspat al alimentului tocmai preparat.

Este preparat fara utilizarea de proteine izolate din soia, coagulanti pentru retinerea apei, soia modificata genetic sau conservanti.

Produs fara gluten si lactoza, cu un continut redus de lipide, certificat ecologic de Soil Association.

Ingrediente:

Boabe de soia integrale* 26%, apa, nigari (clorura de magneziu – puternic coagulant mineral natural).

*-cultivat in conditii ecologice

Mod de preparare:

Se poate taia in feli, praji, pasa, marina sau fierbe, tofu fiind un ingredient foarte usor de adaptat unei game foarte largi de preparate culinare. De la supe la pireuri, poate fi intrebuintat cu acelasi succes in preparatele sarate sau dulci.

Pentru cei care urmeaza o diete vegana sau vegetariana ori pur si simplu doresc sa reduca consumul de carne, tofu este o sursa recunoscuta de proteine, aflata mereu la indemana.

Atentie:
•Se pastreaza in incaperi racoroase (sub 20°C).
•Nu se congeleaza.
•Contine alergeni – soia.

Ingrediente:

apa, soia boabe*, ulei vegetal*, sare de mare neiodata, faina de grau*, oregano*, usturoi*, busuioc*, ceapa*

Culturi lactice de microorganisme vii pentru prepararea produsului lactat fermentat.

Ingrediente:

Tulpini de bacterii lactice:
1.L.acidophilus - LA-5® (1x106 FCU/g)
2.Bifidobacterium - BB-12® (1x106 FCU/g)
3.Streptococcus thermophilus

FCU= unitati formatoare de colonii

Se poate folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.). Ca atare poate fi folosita si de catre vegani !!

Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea de 1 litru de iaurt.

Mod de preparare (cu aparat de facut iaurt):

Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH®

Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii, dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile.

Atentie:

Produsul:
•nu contine conservanti;
•nu contine gluten;
•nu este o sursa semnificativa de calorii, carbohidrati, proteine, grasimi totale, grasimi saturate, grasimi trans, fibre si sodiu.

Producator:

Produs in Danemarca de catre CHR Hansen A/S liderul in domeniu.

Ambalat de Grand Pack.

Mod de pastrare:

Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat.

INGREDIENTE: APA, BOABE DE OVAZ, PROTEINA DIN MAZARE, ULEI DE FLOAREA SOARELUI, ANIDON DE OREZ, SARE DE MARE.

Ingrediente:

apa, 10% boabe integrale de ovaz*, ulei de floarea-soarelui*, sare de mare, sirop de porumb*, 1,3% cacao*, agent de ingrosare: guma guar*, 0,4% alge marine* (calciu)

Ingrediente:

apa, boabe integrale de ovaz* 12%, ulei de floarea-soarelui*, sare de mare

INGREDIENTE:

APA, BOABE INTEGRALE DE OVAZ, ULEI DE FLOAREA SOARELUI, SARE DE MARE, SIROP DE PORUMB, CACAO, GUMA GUAR, ALGE MARINE (CALCIU) DIN CULTURI ECO.

ingrediente:
Hrișcă * (12,5%), ulei de floarea soarelui, sare de mare.
* Ingrediente din organice.

Ingrediente:

apa, mei* (15%), sare de mare, ulei de floarea-soarelui*

Continut:

apa, 9% boabe de soia*

Nu contine gluten, lactoza, colesterol.

Ingrediente:

apa, boabe de soia* 8%

Ingrediente:

apa, orez* 14%, ulei de floarea-soarelui*, extract natural de vanilie*, sare de mare*

  • Produsele 1-18 (din 55)
  • « 1 2 3 4 »
  Produsul a fost adaugat in cos