Carti

Omul cat traieste invata!

O carte nu e altceva decat un izvor de informatie. Cartile pe care noi, CasaBIO, le punem la indemana cititorilor nu sunt altceva decat surse inepuizabile de informare in domeniul alimentatiei sanatoase. Dar cum sanatatea noastra nu depinde doar de ce mancam, informatiile pe care le veti primi din aceste carti sunt pentru sanatatea trupului, a mintii si a sufletului!

Nimeni nu se naste invatat! 

Cartile pe care noi vi le recomandam sunt selectionate din sutele ca sa nu zicem miile de carti care au trecut prin fata ochilor nostri.

Noi am avut multe de invatat din ele. 

Speram sa va fie de folos si de sanatate! 

  • Produsele 1-18 (din 44)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Api-nutriția - o variantă de prevenție și păstrare a sănătății

''Api-nutriția se referă la adăugarea produselor din stup, cum ar fi mierea, fagurele, polenul crud, lăptișorul de matcă, păstura, larva de matcă, larva de trântor în dieta noastră zilnică pentru a susține alimentația și revitaliza sănătatea noastră. ''

Este un concept pe care noi l-am implementat în viața noastră de ani de zile, cu beneficii uriașe de care ne bucurăm și în ziua de azi.

 

Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie, Cluj-Napoca, România

Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor Cluj-Napoca, România

Dr. Ramona Grosu - medic MG, Acupunctura, Api-fito- aromaterapie, Cluj-Napoca, România

Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj-Napoca, România

Prof. Dr. Banu Yücel - Universitatea Ege, Facultatea de Agricultură, Departamentul de Științe Animale, İzmir, TURCIA

Ing. Erkan Topal - Institutul de Cercetare Agricolă din Aegean, secția Apicultura, İzmir, TURCIA

Ana Maria Puscasu – Nutriționist Naturopat, Asociația Terapeuților Complementari, Londra, Anglia

 

 

  • NOU

GHID DE BUNE PRACTICI ÎN RECOLTAREA PRODUSELOR APICOLE PENTRU API-NUTRIȚIE și API-TERAPIE

Când se vorbește de alimente, în primul rând, ca și producător este bine să se înțeleagă faptul că, cei care vor consuma produsele vor avea beneficii uriașe dacă producătorii sunt atenți la punctele critice și suficient de conșienți încât să ia măsuri de precauție în permanență.

Din respect pentru albină, cu mulțumiri și recunoștință pentru munca ei:

Ing. Etienne Bruneau – Președinte în cadrul Apimondiei pentru Comisia științifică a Tehnologiei apicole și calitatea produselor apicole

Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj- Napoca

Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor

Dr. Ing. Cornelia Doștețan Abălaru – Doctor în calitatea produselor apicole

Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie

Economist Păcală Vasile – apicultor de 40 ani, Hereclean, Sălaj

  • NOU

Ar fi ideal sa cultivam canepa ca si stramosii nostri, pentru a nu sacrifica padurile. Avem nevoie de canepa pentru samanta si fibra, pentru a fi mai sanatosi, pentru imbracaminte non-alergica, case mai curate, aer si pamant nepoluat, hartie durabila si un trai mai decent.

 

Asa cum vedeti, canepa ne da iubirea ei deplina, haideti sa o apreciem si sa invatam impreuna sa o gatim pentru sanatatea noastra, folosind cele peste 100 de retete din retetarul CasaBIO.

Retetarul in care folosim toate produsele din canepa apartin CaseiBIO si sunt testate in bucataria proprie.

Necesarul de nutrienti obtinut in doar 2 minute!

"Saritul" peste masa de dimineata a devenit un sport cunoscut in zilele noastre, din motive de timp in primul rand, dar si din cauza obiceiurilor mostenite sau formate in familie. Alimentele ingerate la masa de dimineata trebuie s ane ofere energia necesara primei parti a zilei.

Combinatia intre produsele apicole(aimente bogate in proteine vegetale si vitamine), nuci si seminte "trezite"(sursa naturala de acizi grasi esentiali), fructe uscate sau crude sau prelucrate corect fara adaosuri ( sursa de vitamine si glucide "bune"), uleiuri esentiale de calitate si o apa pura poate aduce o raza de soare in viata noastra, oferindu-ne energia de care avem nevoie.

Daca vom invata semnele corpului si vom intele cat este d eimportant ce mancam, cat mancam si cand mancam, avem toate sansele sa fim mai sanatosi!

Prof. Dr. Gheorge Mencinicopschi

O carte mica pentru un suflet mare!

Cartea care ne invata sa fim sanatosi in viata!

MIEREA, MIEREA IN FAGURE, DESCAPACITURA

MASAJUL CU MIERE

POLENUL ȘI PĂSTURA

PROPOLISUL

CEARA DE ALBINE

PULBERE DE ABINE MACINATE

LARVE DE MOLIE DE CEARA DE ALBINE

LAPTISORUL DE MATCA

TRITURAT DIN LARVA DE TRÎNTOR

TERAPIA CU VENIN DE ALBINE

APA ÎNCĂRCATĂ CU ENERGIE DE LA ALBINE

TERAPIA CU AERUL DE STUP

 

Coperta Această cărticică se adresează pacienţilor cu cancer care sunt externaţi din spital la finalizarea tratamentului şi se întorc acasă la acelaşi stil de viaţă şi în acelaşi mediu în care pacientul s-a îmbolnăvit.

La ieşirea din spital ei nu primesc nici un sfat legat de modul de a introduce în viaţa personală mai multe schimbări indispensabile. În cazul în care dorinţa de a fi într-o formă permanentă şi bună există, atunci aceste schimbări sunt necesare nu doar pentru o anumită perioadă. Astfel, reuşim să ne protejăm, prevenind o recidivă ulterioară.

Dacă se restructurează programul vechi şi introducem un nou concept care consolidează legătura trup-suflet, corpul devine capabil să susţină vindecarea completă şi să se bucure de o sănătate de durată. În prezent, tratamentul oncologie convenţional nu este interesat de acest subiect. Această cărticică Încearcă să furnizeze informaţiile necesare.

Beata Bishop, psihoterapeut şi scriitor din Londra, s-a vindecat acum peste treizeci de ani de cancer în stadiu avansat cu metastaze şi astfel este în măsură să prezinte modul holistic de redobândire şi menţinere a unei sănătăţi durabile, bazată pe propria sa experienţă.

O CARTE DE PSIHO-ONCOLOGIE GENIALA,  SCRISA DE DR. LAWRENCE LESHAN, O RECOMANDAM CU MARE DRAG CA UN INDRUMAR DE PREVENTIE A ACESTEI CUMPLITE EPIDEMII !!!

Mesajul intrinsec al fiecărei crize este că, de aceea suntem în belea, pentru că ceva am făcut greşit, la fel cum şi agonia noastră actuală economică şi de mediu nu a fost oferită de către soarta cea rea ci în mod preponderent este cauzată şi generată de către noi înşine, oamenii. Din acest motiv reuşim poate, chiar să redresăm situaţia, introducând din timp mult invocata schimbare de paradigmă, adică vom începe să trăim şi să acţionăm mai conştienţi, cu o nouă optică şi o perspectivă mai largă, scuturând tot ceea ce este învechit şi şi-a pierdut valabilitatea. deschizându-ne uşa şi inima în faţa unor noi posibilităţi.

Descriere

Circa 30% din cancere se datorează unei alimentaţii greşite. Aceasta înseamnă că tot atâtea cancere sunt evitabile dacă ştim şi ne alimentăm corect. Stilul de viaţă este decisiv în aparitia şi evoluţia unui cancer. S-au făcut niste statistici geografice din care reieşea că cu cat o regiune este mai "civilizată", industrializată, dezvoltată, cu atat incidenţa cancerului este mai mare.

Pentru că, în fapt, ce presupune o regiune mai civilizată dacă nu prezenţa mai multor E-uri, a unei concentraţii mai mari de azot în pământ şi ape, a unei cantităţi mai mari de zahăr rafinat, a unui procent mai mare de obezitate? Toate acestea sunt cauze care conduc la cancer…

Cu banii adunaţi din vânzarea cărţii Nu hrăni cancerul va fi pusă pe „picioare″ clinica „Nera”, prima clinica de recuperare oncologică din Romania, care va incorpora şi un centru de cercetări. Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

Susţinând proiectul pentru construcţia clinicii Nera, susţii, de fapt, viaţa bolnavilor de cancer. Dă-le o şansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia construcţiei sale.

•Din cuprins: Consideratiuni asupra tehnologiei de producere in stupina, de recoltare, conservare si valorificare a apilanilului cu referire speciala asupra compozitiei si tesaturii produsului.

Cristina Mateescu, autoarea cărţii „Apiterapia – cum să folosim produsele stupului pentru sănătate”, este doctor în biologie (specialitatea biochimie) şi un eminent cercetător în domeniul apiterapiei, cu o bogată experienţă ştiinţifică.
După ce prezintă produsele stupului şi după ce lămureşte mecanismele lor de acţiune, autoarea se ocupă în mod sistematic de efectele lor benefice pentru sănătate: în patologia tubului digestiv; în stomatologie; în afecţiunile gastro-intestinale; în afecţiunile hepato-biliare; în patologia oftalmică; în afecţiunile aparatului respirator (afecţiuni bronho-pulmonare şi ORL); în cardiologie şi afecţiunile cardiovasculare; în afecţiunile renale; în afecţiunile uro-genitale; în obstetrică şi ginecologie; în afecţiunile ţesutului conjunctiv, sistemului muscular şi osos (cu o atenţie specială pentru reumatism); în afecţiunile sistemului nervos (atrag atenţia modalităţile apiterapeutice în tulburările de memorie şi în cazul sclerozei multiple); în endocrinologie (subcapitole aparte le sunt consacrate afecţiunilor tiroidiene şi diabetului); în pediatrie (infecţii şi parazitoze, probleme de psihomotricitate şi anomalii congenitale); în bolile infecţioase (inclusiv în SIDA); în dermatologie; în afecţiunile imunitare (alergii, boli autoimune, sclerodermie); în hematologie (anemii, coagulare sanguină), cancer etc.
Această carte este rodul experienţei răbdătoare, al cercetărilor proprii şi al cercetărilor de echipă, precum şi al unei profunde cunoaşteri a tot ceea ce s-a acumulat în domeniul apiterapiei pe plan internaţional. Cristina Mateescu are darul de a reformula cu limpezime informaţia ştiinţifică, de a se adresa în acelaşi timp specialistului şi persoanei interesate strict de valoarea terapeutică a produselor stupului. „Apiterapia – cum să folosim produsele stupului pentru sănătate” este o carte cu caracter unicat, care se adresează atât slujitorilor medicinei şi apiterapiei, cât şi marelui public.

Tratamentul Total al Cancerului în 42 de zile propus de Breuss, este o metodă simplă şi eficientă ce combină sucuri de legume cu amestecuri speciale de ceaiuri din plante. Rezultatele sunt senzaţionale! Până în 1990 au fost vindecaţi aproximativ 45000 de bolnavi de cancer sau de alte boli aparent incurabile.
„Eu înţeleg prin vindecare, trecerea de la o disfuncţie a organismului uman la o funcţionare normală şi nu îndepărtarea, prin operaţie sau amputare, a unei părţi din corp. Mutilarea nu înseamnă vindecare. Cum ar putea un organ, parţial sau complet eliminat, să devină un organ vindecat?” „Cancerul este vindecabil.”Rudolf Breuss
„Am descoperit o excrescenţă dureroasă la sânul drept. La trei săptămâni după ce am început dieta cu suc a lui Breuss excrescenţa şi-a redus dimensiunile, iar după ce am terminat cura de 6 săptămâni ea a dispărut în totalitate.”
„Am avut cancer la stomac şi intestine şi m-am hotărât să urmez această dietă cu suc împreună cu un prieten. 42 de zile mai târziu cancerul a dispărut... Prietenul meu s-a vindecat şi el.”
„După ce mi-a fost confirmat cancerul la sân, am făcut Tratamentul Total al Cancerului. Rezultatul a fost bun. Starea actuală a sănătăţii mele este bună. În plus, tratamentul nu a lăsat nici o sechelă.”
„La 3 săptămâni după ce am început cura cu sucuri excrescenţa era deja micşorată, iar după 6 săptămâni de tratament ea a fost complet eliminată.”
„Poate vă amintiţi de mine, am venit la dumneavoastră acum 6 ani, suferind de cancer limfatic? Astăzi mă simt excelent doctorii sunt şi acum uimiţi.”
„Spre marea mea surpriză, m-am simţit foarte bine în timpul dietei cu suc, deşi am pierdut câteva kilograme în acea perioadă. După 42 de zile, cancerul a dispărut şi, până acum, nu a recidivat. Mă simt foarte bine.”

Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii, o excelenta carte de nutritie scrisa de doctorul DANIEL MENRATH.

Milioane de oameni din intreaga lume, urmand modul de hranire prezentat in aceasta lucrare, au constatat cu uimire ca sanatatea le revine in organism doar respectand calea simpla a naturii. In proportie de 100% sanatatea acestora s-a imbunatatit vizibil, iar in 85% din cazuri au aparut vindecari spectaculoase.

Din aceasta carte invatam ca este important nu numai ce mancam, dar si cand mancam si in combinatii.

HRANA PENTRU VIATA prezinta un program de imbunatatire a sanatatii, un pas spre o viata mai productiva şi o cale sigura de reglare (in plus sau in minus) a greutatii.

Potrivit autorului, adoptand acest stil de viata sanatos, se va constata o crestere a energiei interne si disparitia simptomelor unor boli.

ELENA PRIDIE - O AUTOARE CARE SE BAZEAZĂ IN PRIMUL RAND PE EXPERIENTA PRACTICA PREGATIND FEMEIA SA DEVINA MAMICA!

O CARTE CARE MERITA SA FIE CITITA DE TOATE FEMEILE !

Omenirea trece acum prin una dintre cele mai mari crize de sănătate din istorie. Cercetările şi descoperirile clinice ale Dr. Baroody indică faptul că bolile şi disfuncţiile sunt datorate hiperacidităţii în care trăim. Aerul poluat pe care îl respirăm, mâncarea plină de chimicale şi apa pe care le îngurgităm sunt doar o parte din problemă. Stresul la orice nivel – psihic, emoţional, mental, chiar şi spiritual – produce aciditate în organism şi distruge balanţa delicată alcalin-acid.

Există însă o atitudine care poate să restabilească rapid echilibrul structurii umane, este vorba despre o dietă care să fie în consens cu forţa vitală, o dietă care produce efecte pozitive pe toate planurile. Rezultatele sunt rapide şi în doar câteva săptămăni apar efecte semnificative. Dieta este uşor de abordat pentru că exprimă o tendinţă naturală a organismului nostru practic, ea este în cel mai adevărat sens al cuvântului, un mod de viaţă. Greutatea revine la normal, mintea devine clară şi focalizată, organismul îşi recapătă gradat sănătatea dar cel mai important este că amplifică plăcerea de a trăi. Urmârind ghidul oferit de această carte vă puteţi evalua propria relaţie alcalin-acid, vă puteţi crea propriul traseu şi vă puteţi corecta pe parcurs pentru a putea atinge un nivel foarte înalt de vitalitate şi forţă.

SANATATEA E IN FARFURIA TA. NU-TI CUMPARA BOALA!

  • Produsele 1-18 (din 44)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos