Produsul a fost adaugat in cos

Părinți toxici de Julie Arcoulin

Părinți toxici de Julie Arcoulin

40.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Cum să te vindeci de un părinte manipulator pervers narcisic

Unul dintre părinți ți-a otrăvit viața sau continuă să o facă? În loc să iți acorde susținerea și dragostea sa necondiționată, te-a manipulat, te-a criticat, te-a abuzat, te-a dominat și te-a controlat? Cu alte cuvinte, ți-a furat copilaria?
 
Julie Arcoulin, terapeuta specializată în lucrul cu victimele perversilor narcisici, te învață să identifici un părinte toxic și te îndrumă pe calea dificilă a eliberării și reconstrucției. Sfaturi, mărturii bulversante și situații concrete ajută victimele și persoanele apropiate lor să gestioneze sau să scape de relațiile periculoase.
 
O carte pentru toți adulții a căror copilărie a fost distrusă de un părinte pervers narcisic, dar și pentru cei care cunosc familii în care unul dintre părinți este toxic. Arătând cum este și cum se manifestă un copil afectat de influența unui manipulator, ea se adresează și părintelui sănătos sau avocaților, psihologilor, judecătorilor, asistenților sociali, mediatorilor, cadrelor didactice, polițiștilor, prietenilor, rudelor sau vecinilor.
 
O carte ca un pansament menită să iți vindece sufletul de copil rănit, să iți arate că nu a fost vina ta și să iți dea curajul, dorința și, mai ales, mijloacele de a porni cu adevarat pe drumul reconstrucției.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos