Impotriva insectelor

Sprayurile cu substante active naturale impotriva insectelor (tantari, muste, viespi) se aplica pe piele si asigura o protectie sigura de pana la 6 ore.

Compatibilitatea cu pielea: FOARTE BUNA

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Helpic Spray împotriva căpuşelor asigură protectie împotriva insectelor până la 6 ore. În cazul activităţilor îndelungate pe un teren unde există pericolul de a se găsi căpuşe se recomandă o nouă utilizare după 3-4 ore, în mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecării cu îmbrăcămintea (pantaloni şi centură).
Datorită compoziţiei speciale, spray-ul este rezistent la apă şi eficace chiar şi în cazul transpiraţiei abundente.
Este adaptat utilizării de către copii şi persoane­le cu pielea sensibilă. Lichidul se va pulveriza uniform pe corp şi se va frecţiona uşor.

Mod de administrare:
Se vor frecţiona şi părţile corpului acoperite cu mate­riale subţiri, deoarece căpuşele pot pătrunde şi sub îmbrăcăminte. Lichidul poate fi utilizat şi asupra materialelor textile. Este recomandat să testaţi înainte gradul de pătare pe o parte ascunsă a materialului.

Centrul pentru Terapie Controlata din Viena, Austria certifica faptul ca reducerea disconfortului cauzat de muscaturile sau intepaturile insectelor este de 270 de ori mai rapida ( de exemplu: durerea provocata de intepaturile viespilor poate dura pana la 5 ore si jumatate, in timp ce in cazul utilizarii lui Helpic dureaza intre 1 si 2 minute) .

Ingrediente:

12.50 Gew % Citriodol, apa, extract de planta citrica, Aloe Vera, Cocos Nucifera, urea, sorbitol, allantoin, Citronellol

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos