Absorbante si tampoane

 • Produsele 1-18 (din 39)
 • « 1 2 3 »
  • Sorteaza dupa:

Putere de absorbtie 2 picaturi; 16 buc/pachet.

Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbtie medie, sunt recomandate adolescentelor si femeilor cu flux menstrual usor (pe toata durata menstruatiei), iar celor cu flux normal in ultimele zile ale menstruatiei.
Banda de turmalina elimina mirosurile si iritatiile, stratul de bumbac ofera un confort sporit, iar polimerul super-absorbant ii asigura eficienta maxima.

Absorbantele zilnice Lady Anion, de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandari:
Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie medie, sunt recomandate adolescentelor şi femeilor cu flux menstrual uşor (pe toată durata menstruaţiei), iar celor cu flux normal în ultimele zile ale menstruaţiei. De asemenea, femeile cu o secreţie vaginală mai abundentă le pot folosi în locul absorbantelor zilnice Lady Anion Pantiliner (au o putere mai mare de absorbţie).

Absorbantele Lady Anion pot fi folosite ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, de la primii paşi ai pubertăţii (9 – 10 ani), odată cu apariţia primei menstruaţii.

Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele Lady Anion trebuie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

Putere de absorbtie 4 picaturi (flux normal);
15 buc/pachet.

Absorbantele Lady Anion SportPad, cu putere de absorbtie 4 picaturi, de o lungime redusa de 18 cm, sunt recomandate in timpul activitatilor sportive si chiar in caz de incontinenta usoara.
Banda de turmalina elimina mirosurile si iritatiile, stratul de bumbac ofera un confort sporit, iar polimerul super-absorbant il face cel mai eficient absorbant.

Absorbantele zilnice din bumbac steil, Lady Anion, sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele dinafara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare de bumbac steril atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.


Recomandari:
Absorbantele zilnice din bumbac steril, Lady Anion pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani).

Absorbantele de uz zilnic Lady Anion nu trebuie să lipsească din viaţa adolescentelor, a femeilor tinere în plină ascensiune a carierei, a mamelor care îmbină viaţa de familie cu jobul solicitant.

Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele Lady Anion trebuie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

Absorbantele zilnice cu bumbac steril, Lady Anion, sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele din afara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandari:
Absorbantele zilnice Lady Anion pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani).

Absorbantele de uz zilnic Lady Anion nu trebuie să lipsească din viaţa adolescentelor, a femeilor tinere în plină ascensiune a carierei, a mamelor care îmbină viaţa de familie cu jobul solicitant.

Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele Lady Anion trebuie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

- reglează activitatea organelor pelvine și a perineului

-  armonizeaza procesele ciclice

-  au acțiune antispastică și antinflamatorie

-  au efect antibiotic, antibacterian și antiviral

- stimulează imunitatea, au efect hemostatic

Absorbantele-fitocomprese „Energia vieții‖ sunt cele mai puternice produse ale medicinii tradiționale chineze, care sunt benefice pentru corpul feminin.

Eficiența absorbantelor se datorează complexului natural pe bază de extract de plante uscate, care sunt utilizate în medicina chineză. Vindecătorii chinezi au numit extractele uscate „esența plantei‖. Pentru a obține 1 kg de extract sunt necesare 8-10 kg de plante. Desigur, acest proces este costisitor și necesită atât timp, cât și energie. Astfel, prețul extractului este de zeci de ori mai mare în comparație cu cel al plantelor, dar și eficiența produsului finit este de câteva ori mai mare.

 

Efectele absorbantelor Energia Vietii:

- reglează activitatea organelor pelvine și a perineului

-  armonizeaza procesele ciclice

-  au acțiune antispastică și antinflamatorie

-  au efect antibiotic, antibacterian și antiviral

-  stimulează imunitatea, au efect hemostatic Sunt recomandate în cazul afectiunilor aparatului genital și urinar, dereglari menstruale, recuperare după tratamente ori operatii ginecologice, în perioada postnatală.

Se pot folosi in cure de tratament de până la 30 de zile, efectele terapeutice instalându-se după 24 de ore. Ca profilaxie, 1 cură de 1 săptămână, de doua ori pe an, asigură protectie împotriva tulpinilor de HPV, chiar și a celor responsabile de declanșarea neoplasmului de col uterin.

Contin o fitomembrană patentată dintr-un amestec de 38 de plante: angelica chineză, ghimbir, ginseng, șofran, lemn dulcem, urzică, patlagină, mușetel, smirnă și alte rașini salbatice, etc.

Angelica chineză sau ginsengul femeiesc este una dintre cele mai folosite plante în medicina chineză; este considerata a fi unul dintre cele mai bune tonice cu spectru larg. Are efecte benefice în premenopauza, menopauză, sindrom premenstrual, dismenoree, menoragie. Asigură suport pentru ovare și uter și stimulează sinteza progesteronului.

Virtutile ghimbirului sunt recunoscute atât în bucatarie, cât și din punct de vedere terapeutic. La ora actuală au fost identificati 500 de compuși pe care îi conține ghimbirul, activitatile biologice ale acestora fiind bine cunoscute atat în uz intern cât și în uz extern. Pentru uz extern ghimbirul este utilizat pentru capacitatile sale antiinflamatorii, antibacteriene și antifungice.

Șofranulare proprietăți antispasmodice, analagezice și este eficient în tratamentul afecțiunilor hemoroidale. Lemul dulce-antialgic și antiinflamator, are capacitatea remarcabila de a neutraliza toxine. Și-a dovedit eficienta în tratarea sindromului ovarului polichistic, amenoree, frigiditate.

Urzica, desi nu este prietenoasa cu pielea noastra, are incredibil de multe beneficii pentru corpul uman, fapt ce a determinat nutritionistii sa o recomande ca aliment/planta medicinala pentru detoxifierea si regenerarea organismului. Are proprietati analgezice, antiinflamatoare si antihistaminice. Sterolii pe care îi contine au efecte beneficie în cazul hemoroizilor și afecțiuni ale prostatei.

Patlagina are proprietati ușor antibiotice și are efecte emoliente și cicatrizante pe lângă proprietățile antiinflamatorii și antimicrobiene. Excelentă în tratamentul inflamațiilor, ulcerațiilor, hemoroizilor, cistitelor. Smirna îmbunatățeste circulatia sângelul și întărește sistemul imunitar stimulând producerea de leucocite. Este un antioxidant puternic și are proprietăți antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii.

Ingrediente Absorbante „Gentle Care” :

Contin 38 de plante cu proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamantoare si analgezice. Printre componentele active regasim alaun, angelica chineza, papapadie, caprifoi japonez, camferol, crizantema indiana, menta, gardenie.

 

Efecte Absorbantelor „Gentle Care”: Asigura o igiena eficienta si control bacterian, fiind un tratament eficient in infectiile sau patologiile aparatului urinar:

– infectii urinare joase (cistite);

– infectii de tract urinar ( uretra, uretere) precum si in tratarea inflamatiilor prostatei.

Ofera o senzatie de confort in profunzime si de lunga durata. Absorbantele „Ingrijire delicata” reduc riscul aparitiei cistitei si a infectiilor urinare recurente. Acestea asigura o igiena eficienta, previn inmultirea bacteriilor si, prin urmare, aparitia cistitei. Proprietatile extractelor de plante, care intra in compozitia absorbantelor, contribuie la suprimarea dezvoltarii microorganismelor patogene, amelioreaza senzatiile de disconfort si accelereaza procesul de vindecare.

Stratul superior al acestor absorbante este conceput dintr-un material natural netesut, foarte moale si neted, care nu provoaca iritatii pielii sensibile. Stratul interior contine o fitomembrana cu extracte din plante care are efecte antiseptice, diuretice analgezice si antibacteriene.

 

Mod de folosire: se pot folosi in cure de tratament de pana la 30 de zile, efectele terapeutice instalandu-se dupa 24 de ore.

30 absorbante curbate pentru slip. Confortabile, Discrete cu Protectie Sigura.

Contine 90% materiale biodegradabile, Biobumbac organic.

Fara parfum, plastic sau latex.

30 absorbante Confortabile, Discrete, cu Protectie Sigura.

Materiale naturale, strat moale de bumbac organic.

Fara parfum, plastic, material albite cu clor.

Pentru zilele cu ciclu mai putin abundant sau doar cand aveti nevoie de extraprotectie..

30 absorbante pentru utilizare zilnica: Confortabile, Discrete, cu Protectie Sigura.

Contine 90% materiale biodegradabile, Biobumbac organic.

Fara parfum, plastic sau latex.

Se știe că, în China Antica, împărații chinezi aveau, pe langă soție, 81 de concubine si 39 de consoarte. Pentru a păstra maiestatea corpului și a spiritului, împărații chinezi au folosit uleiuri care lucrează miraculos pentru a păstra măreția trupului și a sufletului, iar vindecătorii au pregătit fitocomprese speciale pentru ei, datorită cărora puterea s-a întors la bărbați, ba chiar și la bătrâni durerea lor a fost ușurată.

TianDe a combinat misterul medicinii tradiționale orientale cu cercetarea științifică modernă și a creat un produs igienic eficient care le permite oamenilor să-și revigoreze corpul și sufletul. Puterea imperială și puterea ierburilor sunt acum disponibile fiecărui om.

„Secretele camerelor private ale împaratului ” este un produs igienic eficient cu fitoncide din plante, sunt compuși biologic activi derivați din plante, suprimă creșterea și dezvoltarea bacteriilor.

Ingrediente:
Absorbantul pentru barbați conține o fito-inserție din plante special selectate utilizate în medicina chineză care au efectul maxim asupra „inimii a doua” a bărbaților, dar si clorhexidina si canfor.

Efectele abosrbantului pentru barbati:

 • restabilirea puterii masculine;
 • menține microflora benefică și ajută la menținerea confortului;
 • imbunatateste microcirculatia sangelui;
 • contribuie la combaterea congestiilor;
 • are un impact pozitiv asupra sistemului genito-urinar;

Pentru a menține sănătatea bărbaților, corporația a creat un întreg program, care este acum și mai eficient datorită liniei de îmbrăcăminte pentru lenjeria, numita „Secretele camerelor private ale împaratului „.

Mod de folosire:
Pe termen lung, intre 1-3 luni. Un absorbant se poate folosi până la 24 de ore pe zi. Utilizați produsul imediat după deschiderea ambalajului.

Continut: 100% BioBumbac

22 absorbante Confortabile, Discrete, cu Protectie Sigura

Contine 90% material biodegradabile, BioBumbac

Fara parfum, plastic sau latex. Sunt atat de subtiri ca nici nu stiti ca sunt acolo.

Este un aspect mai putin cunoscut, insa tampoanele conventionale pentru sani sunt fabricate folosind plastic si gel superabsorbant derivat din ulei mineral, precum si materiale inalbite cu clor. Pentru tinerele mame, acest lucru poate duce la experiente neplacute, mai ales pentru femeile care au mameloane sensibile si care se crapa usor.


Tampoanele pentru sani Natracare sunt facute numai din materiale din celuloza naturala, fara clor si sunt biodegradabile. Cu produsul nostru, poti avea garantia ca gustul laptelui nu va suferi alterari.

De asemenea, pastrarea mameloanelor uscate intre alaptari va ajuta la prevenirea fisurilor pielii si uscaciunii exagerate.

-fara parfum, clor, plastic sau polimeri absorbanti derivati din petroleum
-forma ergonomica, rotunda
-nu altereaza gustul laptelui matern
-biodegradabile, certificate organic

Speciale pentru proaspete mamici, aceste absorbante lungi si mai groase sunt destinate ingrijirii postnatale. Materiale neutre, strat supermoale, fara parfum, fara plastic, fara albire cu clor.

12 absorbante Confortabile, Discrete, cu Protectie Sigura.

Absorbant ultra subtire cu un strat absorbant natural, prezentat individual in hartie reciclata pentru o prezenta discreta in geanta.

Materiale naturale, strat extra moale de bumbac, fara parfum, plastic, material albite cu clor. Biodegradabil.

Absorbant ultra subtire cu un strat absorbant natural, prezentat individual in hartie reciclata pentru o prezenta discreta in geanta.

Materiale naturale, strat extra moale de bumbac, fara parfum, plastic, material NEalbit cu clor. Biodegradabil.

 • Produsele 1-18 (din 39)
 • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos