Uleiuri

Uleiurile obtinute prin presare la rece au importante proprietati terapeutice.
Sunt bogate in acizi grasi esentiali ce nu pot fi sintetizati de catre organism, dar sunt deosebit de importanti, ei intra in structura membranelor tuturor celulelor.
Consumul lor moderat si cat mai variat ne ajuta in preventia bolilor cardio-vasculare, a diabetului zaharat, bolilor reumatice, afectiunilor neurodegenerative.
Sunt nerafinate si au un gust caracteristic, pregnant.
Intotdeauna se adauga in mancaruri la final, nu se fierb.

  • Produsele 1-18 (din 65)
  • « 1 2 3 4 »
    • Sorteaza dupa:

Ulei ecologic de alune de padure, nerafinat, din prima presare la rece.

Uleiurile ecologice Clearspring sunt obtinute din ingrediente ecologice de cea mai inalta calitate. Prin presare la rece fara adaus de substante chimice si filtrare atenta le sunt asigurate aroma deosebita si valoarea nutritionala ridicata.

Uleiul presat la rece de alune de padure:

•Are gust si aroma deosebite;

•este o sursa bogata de vitamina E;

•da savoare deosebita mancarurilor de legume, pastelor si preparatelor din cereale;

•este ideal pentru copt.

Contine: 100% ulei de alune* nerafinat din prima presare la rece.

*=certificat ecologic.

A se pastra intr-un loc racoros si intunecat.

Atentie: temperatura maxima de incalzire recomandata este de 180°C.

Produs/Cultivat in mai multe tari, imbuteliat in Italia.

Tara de provenienta: Anglia.

Ulei de cânepă presat la rece

Proprietăţile uleiului de cânepă sunt încă puţin cunoscute în România. În ţări precum Canada, Marea Britanie sau Germania el este folosit constant în alimentaţie; datorită raportului ideal de 3:1 între acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega

De ce este atât de important pentru noi toţi acest raport? Dezechilibrul în alimentaţia noastră dintre omega 6 şi omega 3 predispune la obezitate, oboseală, depresii, la boli cardiovasculare şi la îmbolnăvirea pielii. S-a calculat că, în alimentaţia modernă, raportul dintre cei doi acizi graşi esenţiali ajunge până la 20:1, departe de raportul optim.

Indicaţii terapeutice
Datorită calităţilor sale, uleiul de cânepă este recomandat în următoarele situaţii:

1.Colesterol peste medie. Acizii graşi esenţiali din uleiul din seminţe de cânepă menţin colesterolul scăzut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul tău se îmbunătăţeste, iar în organism grăsimile sunt arse mai repede, nu mai au timp să se depună pe pereţii arterelor.

2.Diabet. Pentru diabetici, indexul glucemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi. Seminţele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, 300 mg pe zi de acid gamma-linoleic alungă amorţeala şi înţepăturile picioarelor, simptome comune diabeticilor.

3.Dermatite atopice. S-a descoperit că psoriazisul apare pe fondul unei deficienţe de omega 6 în organism. De aceea, în timpul tratamentului se recomandă ca adjuvant folosirea în alimentaţie a uleiului din seminţe de cânepă. De asemenea, acizii graşi prezenţi în uleiul de cânepă ajută la oxigenarea şi la hidratarea corectă a pielii.

4.Sistem imunitar şi convalescenţa. S-a descoperit că acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar şi reglează flora intestinală, construind astfel o barieră naturală împotriva microbilor şi mărind capacitatea de recuperare a organismului.

5.Menţinerea sănătăţii sistemului nervos. Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielină (cel care izolează celulele nervoase). Se recomandă şi pentru cei care suferă deja de procesul de demielinizare (membrana nervoasă îşi pierde teaca de mielină).

6.Menţinerea frumuseţii picioarelor. Prin acţiunea lor vasodilatatoare şi de prevenire a formării cheagurilor de sânge, acizii graşi omega 3 şi omega 6 te ajută la menţinerea sănătăţii picioarelor. Un raport optim de 3:1 între acizii graşi omega 6 şi omega 3 menţine şi cele mai fine vase de sânge curate şi astfel circulaţia periferică nu va fi îngreunată, înlăturând simptomul de „picioare grele” atât de obişnuit la sfârşitul unei zile de muncă.

7.Dieta vegetariană. Pentru cei care au eliminat carnea din alimentaţia lor, este nevoie de un aport de calitate în ce priveşte grăsimile nesaturate.
Conţinut sticlă
Sticla conţine uleiul limpede, fără elemente în suspensie, de culoare verde intens.

Concluzie
Uleiul din seminţe de cânepă te ajută să-ţi menţii sănătatea şi frumuseţea zi de zi, să ai o viaţă activă în care să te bucuri din plin de realizările tale.

Ulei de cânepă presat la rece

Proprietăţile uleiului de cânepă sunt încă puţin cunoscute în România. În ţări precum Canada, Marea Britanie sau Germania el este folosit constant în alimentaţie; datorită raportului ideal de 3:1 între acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega

De ce este atât de important pentru noi toţi acest raport? Dezechilibrul în alimentaţia noastră dintre omega 6 şi omega 3 predispune la obezitate, oboseală, depresii, la boli cardiovasculare şi la îmbolnăvirea pielii. S-a calculat că, în alimentaţia modernă, raportul dintre cei doi acizi graşi esenţiali ajunge până la 20:1, departe de raportul optim.

Indicaţii terapeutice
Datorită calităţilor sale, uleiul de cânepă este recomandat în următoarele situaţii:

1.Colesterol peste medie. Acizii graşi esenţiali din uleiul din seminţe de cânepă menţin colesterolul scăzut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul tău se îmbunătăţeste, iar în organism grăsimile sunt arse mai repede, nu mai au timp să se depună pe pereţii arterelor.

2.Diabet. Pentru diabetici, indexul glucemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi. Seminţele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, 300 mg pe zi de acid gamma-linoleic, alungă amorţeala şi înţepăturile picioarelor, simptome comune diabeticilor.

3.Dermatite atopice. S-a descoperit că psoriazisul apare pe fondul unei deficienţe de omega 6 în organism. De aceea, în timpul tratamentului se recomandă ca adjuvant folosirea în alimentaţie a uleiului din seminţe de cânepă. De asemenea, acizii graşi prezenţi în uleiul de cânepă ajută la oxigenarea şi la hidratarea corectă a pielii.

4.Sistem imunitar şi convalescenţa. S-a descoperit că acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar şi reglează flora intestinală, construind astfel o barieră naturală împotriva microbilor şi mărind capacitatea de recuperare a organismului.

5.Menţinerea sănătăţii sistemului nervos. Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielină (cel care izolează celulele nervoase). Se recomandă şi pentru cei care suferă deja de procesul de demielinizare (membrana nervoasă îşi pierde teaca de mielină).

6.Menţinerea frumuseţii picioarelor. Un raport optim de 3:1 între acizii graşi omega 6 şi omega 3 menţine şi cele mai fine vase de sânge curate şi astfel circulaţia periferică nu va fi îngreunată, înlăturând simptomul de „picioare grele” atât de obişnuit la sfârşitul unei zile de muncă. .

7.Dieta vegetariană. Pentru cei care au eliminat carnea din alimentaţia lor, este nevoie de un aport de calitate în ce priveşte grăsimile nesaturate.
Conţinut sticlă

Sticla conţine uleiul limpede, fără elemente în suspensie, de culoare verde intens.

Concluzie
Uleiul din seminţe de cânepă te ajută să-ţi menţii sănătatea şi frumuseţea zi de zi, să ai o viaţă activă în care să te bucuri din plin de realizările tale.

Ulei de cânepă presat la rece

Proprietăţile uleiului de cânepă sunt încă puţin cunoscute în România. În ţări precum Canada, Marea Britanie sau Germania el este folosit constant în alimentaţie; datorită raportului ideal de 3:1 între acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega

De ce este atât de important pentru noi toţi acest raport? Dezechilibrul în alimentaţia noastră dintre omega 6 şi omega 3 predispune la obezitate, oboseală, depresii, la boli cardiovasculare şi la îmbolnăvirea pielii. S-a calculat că, în alimentaţia modernă, raportul dintre cei doi acizi graşi esenţiali ajunge până la 20:1, departe de raportul optim.

Indicaţii terapeutice
Datorită calităţilor sale, uleiul de cânepă este recomandat în următoarele situaţii:

1.Colesterol peste medie. Acizii graşi esenţiali din uleiul din seminţe de cânepă menţin colesterolul scăzut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul tău se îmbunătăţeste, iar în organism grăsimile sunt arse mai repede, nu mai au timp să se depună pe pereţii arterelor.

2.Diabet. Pentru diabetici, indexul glucemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi. Seminţele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, 300 mg pe zi de acid gamma-linoleic alungă amorţeala şi înţepăturile picioarelor, simptome comune diabeticilor.

3.Dermatite atopice. S-a descoperit că psoriazisul apare pe fondul unei deficienţe de omega 6 în organism. De aceea, în timpul tratamentului se recomandă ca adjuvant folosirea în alimentaţie a uleiului din seminţe de cânepă. De asemenea, acizii graşi prezenţi în uleiul de cânepă ajută la oxigenarea şi la hidratarea corectă a pielii.

4.Sistem imunitar şi convalescenţa. S-a descoperit că acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar şi reglează flora intestinală, construind astfel o barieră naturală împotriva microbilor şi mărind capacitatea de recuperare a organismului.

5.Menţinerea sănătăţii sistemului nervos. Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielină (cel care izolează celulele nervoase). Se recomandă şi pentru cei care suferă deja de procesul de demielinizare (membrana nervoasă îşi pierde teaca de mielină).

6.Menţinerea frumuseţii picioarelor. Prin acţiunea lor vasodilatatoare şi de prevenire a formării cheagurilor de sânge, acizii graşi omega 3 şi omega 6 te ajută la menţinerea sănătăţii picioarelor. Un raport optim de 3:1 între acizii graşi omega 6 şi omega 3 menţine şi cele mai fine vase de sânge curate şi astfel circulaţia periferică nu va fi îngreunată, înlăturând simptomul de „picioare grele” atât de obişnuit la sfârşitul unei zile de muncă.

7.Dieta vegetariană. Pentru cei care au eliminat carnea din alimentaţia lor, este nevoie de un aport de calitate în ce priveşte grăsimile nesaturate.
Conţinut sticlă
Sticla conţine uleiul limpede, fără elemente în suspensie, de culoare verde intens.

Concluzie
Uleiul din seminţe de cânepă te ajută să-ţi menţii sănătatea şi frumuseţea zi de zi, să ai o viaţă activă în care să te bucuri din plin de realizările tale.

Ulei de cânepă presat la rece

Proprietăţile uleiului de cânepă sunt încă puţin cunoscute în România. În ţări precum Canada, Marea Britanie sau Germania el este folosit constant în alimentaţie; datorită raportului ideal de 3:1 între acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega

De ce este atât de important pentru noi toţi acest raport? Dezechilibrul în alimentaţia noastră dintre omega 6 şi omega 3 predispune la obezitate, oboseală, depresii, la boli cardiovasculare şi la îmbolnăvirea pielii. S-a calculat că, în alimentaţia modernă, raportul dintre cei doi acizi graşi esenţiali ajunge până la 20:1, departe de raportul optim.

Indicaţii terapeutice
Datorită calităţilor sale, uleiul de cânepă este recomandat în următoarele situaţii:

1.Colesterol peste medie. Acizii graşi esenţiali din uleiul din seminţe de cânepă menţin colesterolul scăzut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul tău se îmbunătăţeste, iar în organism grăsimile sunt arse mai repede, nu mai au timp să se depună pe pereţii arterelor.

2.Diabet. Pentru diabetici, indexul glucemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi. Seminţele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, 300 mg pe zi de acid gamma-linoleic alungă amorţeala şi înţepăturile picioarelor, simptome comune diabeticilor.

3.Dermatite atopice. S-a descoperit că psoriazisul apare pe fondul unei deficienţe de omega 6 în organism. De aceea, în timpul tratamentului se recomandă ca adjuvant folosirea în alimentaţie a uleiului din seminţe de cânepă. De asemenea, acizii graşi prezenţi în uleiul de cânepă ajută la oxigenarea şi la hidratarea corectă a pielii.

4.Sistem imunitar şi convalescenţa. S-a descoperit că acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar şi reglează flora intestinală, construind astfel o barieră naturală împotriva microbilor şi mărind capacitatea de recuperare a organismului.

5.Menţinerea sănătăţii sistemului nervos. Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielină (cel care izolează celulele nervoase). Se recomandă şi pentru cei care suferă deja de procesul de demielinizare (membrana nervoasă îşi pierde teaca de mielină).

6.Menţinerea frumuseţii picioarelor. Prin acţiunea lor vasodilatatoare şi de prevenire a formării cheagurilor de sânge, acizii graşi omega 3 şi omega 6 te ajută la menţinerea sănătăţii picioarelor. Un raport optim de 3:1 între acizii graşi omega 6 şi omega 3 menţine şi cele mai fine vase de sânge curate şi astfel circulaţia periferică nu va fi îngreunată, înlăturând simptomul de „picioare grele” atât de obişnuit la sfârşitul unei zile de muncă.

7.Dieta vegetariană. Pentru cei care au eliminat carnea din alimentaţia lor, este nevoie de un aport de calitate în ce priveşte grăsimile nesaturate.
Conţinut sticlă
Sticla conţine uleiul limpede, fără elemente în suspensie, de culoare verde intens.

Concluzie
Uleiul din seminţe de cânepă te ajută să-ţi menţii sănătatea şi frumuseţea zi de zi, să ai o viaţă activă în care să te bucuri din plin de realizările tale.

Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si “uleiul perfect echilibrat al naturii” deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3 ( 3:1).

Recomandari de utilizare:

Uleiul de canepa se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste si alte mancaruri nepreparate termic.
Doza zilnica recomnadata este de 15 g. Utilizarea uleiului de canepa pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C ( chiar la frigider ) si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.

Uleiul de dovleac obtinut prin presare la rece din seminte crude LunaSolai.

Uleiul de dovleac contine, de asemenea vitaminele A (beta-caroten), vitamina E, B1, B2, vitamina C, si niacina. Este bogat in Omega 3, 6 si 9, grasimi sanatoase, si foarte sarac in grasimi saturate. Acesta are un continut ridicat de fier, fluor, iod, potasiu, calciu, cupru, magneziu, mangan, sodiu, fosfor, seleniu, sulf, zinc, fiind recunoscut pentru beneficiile terapeutice pe care le are.

Beneficii terapeutice

Uleiul din seminte de dovleac ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda venele, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor, reface elasticitatea prostatei, fiind eficient in cresterea potentei la barbati. De asemenea, au si efect echilibrant pentru glande si sistemul nervos. Uleiul de seminte de dovleac este bogat in vitamina E si contine anumite substante cu efect hormonal care favorizeaza procrearea.

Utilizarea uleiului de dovleac pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.

Uleiul din seminte de dovleac se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 45 de zile. .

Compozitie:
Este un produs alimentar obtinut prin tehnologia presarii la rece din seminte de dovleac atent selectionate , netratate termic sau chimic .
Este bogat in vitaminele A , E , D , K , in acizi grasi polinesaturati , fier , zinc , magneziu , caroten(care ii da o culoare rosu-rubin) . Aceste vitamine si formula în care ele se afla în acest ulei, fac ca absorbtia lor sa se faca
integral în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

Indicatii:
-eliminare a parazitilor intestinali ;
-cresterea poftei de mancare ;
-intarirea sistemului imunitar ;
-deblocarea tranzitului intestinal ;
-reglarea activitatii hepato-gastrice ;
-reglarea tensiunii arteriale ;
-reglarea prostatei .

Mod de utilizare
Poate fi consumat in stare cruda , in cure de 10 zile , minim 2 lingurite / zi , inainte de mese , dimineata si seara .
O lingurita din acest ulei in farfuria servita la masa imbogateste fiecare portie de mancare cu toate vitaminele si mineralele picurate in samanta de dovleac de generozitatea naturii .

Compozitie:
Este un produs alimentar obtinut prin tehnologia presarii la rece din seminte de dovleac atent selectionate , netratate termic sau chimic .
Este bogat in vitaminele A , E , D , K , in acizi grasi polinesaturati , fier , zinc , magneziu , caroten(care ii da o culoare rosu-rubin) . Aceste vitamine si formula în care ele se afla în acest ulei, fac ca absorbtia lor sa se faca
integral în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

Indicatii:
-eliminare a parazitilor intestinali ;
-cresterea poftei de mancare ;
-intarirea sistemului imunitar ;
-deblocarea tranzitului intestinal ;
-reglarea activitatii hepato-gastrice ;
-reglarea tensiunii arteriale ;
-reglarea prostatei .

Mod de utilizare
Poate fi consumat in stare cruda , in cure de 10 zile , minim 2 lingurite / zi , inainte de mese , dimineata si seara .
O lingurita din acest ulei in farfuria servita la masa imbogateste fiecare portie de mancare cu toate vitaminele si mineralele picurate in samanta de dovleac de generozitatea naturii .

Uleiul de in obtinut prin presarea la rece a semintelor de in brun, certificate eco, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
 Cum il recunoastem?
Uleiul din seminţe de in presat la rece se caracterizează printr-o culoare galben-aurie, un parfum uşor picant care aminteşte de mirosul de fân şi iarbă proaspăt cosită.

 Ce contine uleiul de in

Specialistii sunt de parere ca semintele de in si uleiul de in reprezinta cele mai importante surse de acizigrasi omega 3 din natura. Sunt insa si o sursa importanta de fibre, proteine, mangan, acid folic, vitaminaB6 ,magneziu, fosfor, lecitina, zinc si cupru.


 Beneficiile uleiului de in

Uleiul de in este benefic pentru intreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducator, pana la sistemul circulator sisstemul imunitar.

Uleiul de in este bogat si in fibre care curate colonul de substantele toxice si stimuleaza digestia. Proteinele din uleiul de in sunt usor digerate de organism si contin animoacizi de care organismul are nevoie.

De asemenea, in componenta uleiului de in intra si lignanii, substante cu puternice proprietati antioxidante, anticancerigene, antivirale si antibacteriene. Lignanii previn si lupta impotriva a numeroase tipuri de cancer, printre care si cancerul de san si colon.

 Efectele secundare ale uleiului de in . Printre efectele secundare ale consumului de ulei de in se numara balonarea si gazele intestinale, simptome care apar de obicei la inceputul dietei cu acest ulei.

 Recomandari de utilizare:

Uleiul din seminte de in se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.
Tratamentul cu ulei de in trebuiesa fie unul individualizat si in functie de recomandarea medicului.

Precautii! Femeile insarcinate trebuie sa evite consumul de ulei de in, deoarece acesta poate cauza nasteri premature si schimbari de metabolism. Si femeile care alapteaza trebuie sa evite uleiul de in.

 Conditii de pastrarea:
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare

Ulei de măsline extravirgin obținut din soiul de măsline Koroneiki recoltate în perioada decembrie - februarie.

Firma Elea Creta se remarcă prin tehnicile sale moderne de cultivare și cunoștințele privind metodele tradiționale, dobândite de-a lungul celor trei generații de producători, oferind astfel consumatorilor produse cu adevarat excepționale.

Măslinele folosite pentru producerea uleiului de măsline extra virgin Elea Creta aparțin varietăților „Koroneiki” și „Psilolia”, cultivate în Insula Creta.

Recoltarea măslinelor se face începând cu jumătatea lunii noiembrie, până la finalul lunii februarie. Măslinele sunt culese manual și transportate în aceeași zi către presa de ulei, pentru a se asigura în acest mod calitatea superioară a uleiului. Uleiul este obținut prin presare / extracție la rece, la o temperatură de extracție cuprinsă între 25-28 ºC, obținându-se astfel un nivel maxim al acidității de 0,4%.
Rezultatul este un ulei extra virgin de înaltă calitate, cu o plăcută nuanță de verde-auriu. Cuprinde savoarea intensa a fructelor într-o aromă echilibrată și plăcută, păstrând ușoare urme de piper negru.

Studiile indică faptul că persoanele care consumă zilnic 2 linguri de ulei de măsline extra virgin sunt mai puțin predispuse la boli de inimă (prin scăderea nivelului de colesterol LDL). De asemenea, uleiul de măsline este foarte bine tolerat de către stomac, acesta ajutând la prevenirea apariției ulcerului gastroduodenal și gastritei.

ACEST ULEI PRESAT LA RECE ESTE ECOLOGIC SI A FOST MEDALIAT CU AUR. E DELICIOS !

Uleiul extra virgin Kanakis Bio este un ulei organic, produs din soiul de masline "Koroneiki". Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides "taramul fructului bun".

Acest ulei este obtinut folosind exclusiv metode mecanice de prelucrare, prin presare la rece, aceste etape incluzand spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea. Sunt respectate conditii speciale de temperatura, astfel incat proprietatile maslinelor si ale uleiului obtinut sa nu fie alterate in niciun fel.

Uleiul astfel produs pastreaza gustul si aroma delicioasa a fructului proaspat. Uleiul Bio este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie. Fiind un ulei extra virgin, aciditatea sa are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.

Uleiul extra virgin Kanakis Bio poate fi folosit impreuna cu  salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.

Acesta este un ulei certificat Bio si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014

Producator: Kanakis, Grecia

Acest ulei de masline extra virgin, de origine protejata, este produs din soiul de masline "Koroneiki", regiunea de provenienta fiind Messinia, din Peninsula Peloponez.

Uleiul de masline extra virgin este sucul natural si pur al maslinelor, fiind obtinut doar prin mijloace mecanice (zdrobire, presare la rece, centrifugare), fara a fi adaugate niciun fel de substante chimice si fara a fi folosita vreo alta metoda de procesare. 

Astfel, sunt pastrate integral gustul si aroma delicioasa a maslinelor proaspete, putand fi consumat imediat, precum orice sucuri naturale. Contine multe subtante aromatice si elemente distincte, ceea ce il face cel mai gustos dintre toate uleiurile. Culoarea sa este puternic aurie, ceea ce indica faptul ca maslinele au fost culese doar in momentul cand au fost pe deplin coapte.

Datorita continutului ridicat de polifenoli si vitamina E, acest ulei de masline are o rezistenta ridicata la alterare si oxidare. Compozitia sa chimica este ideala, fiind imbogatit cu substante anti-oxidante naturale, care au o importanta vitala asupra sanatatii. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,4%.

Poate fi folosit impreuna cu legume proaspat fierte sau coapte (cartofi, ardei, dovlecei, conopida, broccoli, mustar negru si cicoare), carne fiarta, peste sau carne marinata, ierburi aromatice si verdeturi. Este indicat a fi folosit pentru prajit, mai mult decat orice alt ulei din seminte, deoarece este bogat in acizi grasi mono-saturati si substante anti-oxidante naturale, care nu isi pierd proprietatile la temperaturi de pana la 200°.

Producator: Kanakis, Grecia

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Antioxidant natural cu gust unic de Zakynthos, cu o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Grecia, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Aciditate : maxim 0.8%

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Hellas, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

  • Produsele 1-18 (din 65)
  • « 1 2 3 4 »
  Produsul a fost adaugat in cos