Masline

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

masline verzi fara samburi*, ulei de floarea-soarelui*, boia de adei*, otet din vin*, usturoi*, ierburi de Provence*

Pentru prepararea acestui produs alimentar de exceptie, sunt folosite doar masline verzi, ajunse la maturitate si atent culese. Dupa sortarea calitativa, acestea sunt pastrate in recipiente cu saramura, pentru a conferi gustul usor amarui. Ulterior, maslinele sunt ambalate in vid, in conditii speciale, pentru a pastra gustul deosebit al acestei retete speciale.

Ingredientele produsului sunt: masline, ulei de masline extra virgin, oregano, otet, sare de mare si apa. Fara adaos de conservanti chimici. Produsul face parte din dieta mediteraneana.

Se recomanda ca, dupa deschidere, sa fie pastrate in ulei de masline si oregano, astfel gustul lor ramane la fel de proaspat si intens.

Producator: Kanakis, Grecia

Maslinele "Kalamata" sunt culese una cate una, exact in momentul cand ajung la maturitate. Dupa sortarea calitativa, acestea sunt pastrate in recipiente cu saramura, pentru a conferi gustul usor amarui. Ulterior, maslinele sunt ambalate in vid, in conditii speciale, pentru a pastra gustul deosebit al acestei retete unice.

Ingredientele produsului sunt: masline, ulei de masline extra virgin, otet, sare de mare si apa. Fara adaos de conservanti chimici. Produsul face parte din dieta mediteraneana.

Se recomanda ca, dupa deschidere, sa fie pastrate in ulei de masline, astfel gustul lor ramane la fel de proaspat si intens.

Producator: Kanakis, Grecia

Continut:

masline de Kalamata*, otet*, sare, apa

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos